טרום התמחות

CalShad

New member
טרום התמחות

אני מעוניין בעבודה סטודנטיאלית כטרום מתמחה (שנה א') ותהיתי היכן ניתן למצוא משרות רלוונטיות. האם מקובל לפנות ישירות למשרדים מסוימים? האם כדאי לעשות בכל משרד טרום התמחות או במקום "נחשב" רק?

תודה מראש לעונים

Myrath

New member
אפשר

* אפשר לפנות במייל, ולדעתי אפילו רצוי. זה מקובל ומשדר יחס אישי. רצוי לכתוב מכתב פניה [אפילו שזה רק טרום] - למה אתה מתעניין בתחום ולמה טרום התמחות דווקא אצלם.

* מלבד זאת, יש לוחי משרות. איפה אתה לומד? למכללה למנהל לדוגמה יש לוח משרות שדרכו אפשר לפנות. מעבר לזה, יש את קודקס - אתר השמה לעורכי דין שבו אתה יכול לפנות למשרדים בבקשה למשרת טרום התמחות. בשביל זה אתה צריך להירשם ולערוך את הכרטיס שלך באתר.

* עדיפות למקום "נחשב" כמובן, ואולם רצוי לעשות טרום התמחות גם במשרד נחות.

טוב שאתה חושב קדימה. טרום התמחות זה דבר שיתברר כיתרון ברוב מקומות העבודה - ציבוריים ופרטיים כאחד.

בהצלחה :)

CalShad

New member
באיזה מקום כדאי לעשות?

את האמת כבר נתקלתי במודעות כאלו ואחרות שדורשים טרום מתמחה אך מדובר לרוב בעו"ד יחיד ממה שאני שם לב לכן ספק אם משרה כזו אכן תהיה רלוונטית.
האם באמת מקובל לפנות למשרדים, נגיד בינונים ומעלה, בבקשה למשרת טרום התמחות? כמובן אני לא מצפה לתפקיד משפטי גרידא ומניח שעלי לבצע מטלות "אפורים", אך בכל זאת אני שומע שהרבה ממליצים כמה שיותר מוקדם להתנסות עם עבודה בסביבה משפטית

Myrath

New member
אני די בטוח שאפשר

יש אפילו משרדים גדולים ששמעתי שיש אצלם טרום.
שוב, תנסה אצל הבינוניים, אבל ברור שכדאי גם במשרדים פשוטים וקטנים. זה סך הכל טרום...!

תשלח הרבה קורות חיים ומכתבי פנייה. אין מה לחשוב על זה כ"כ הרבה זמן. זה לא שאתה בוחר עכשיו על מה לעשות דוקטורט. מקסימום תעשה כמה טרומים. אני מכיר מישהו שהחליף המון משרדים..

למעלה