טרולוס של בוקר

• פותח הנושא RM 7
  • פורסם בתאריך

RM 7

New member
טרולוס של בוקר

אתמול בערב לפני היציאה קופץ לחוף הבייתי בכדי לבדוק מה מצבו ..לאחר שבוע סוער ומלא אצות הגיע הזמן לראות כיפוף יפה מהחוף של טרולוס רעב! הים מזמין ואני לא יכול להגיד לו - לא הצטיידתי מבעוד מועד עם קלאמרים טריים וסגרתי ללכת לים עם עוד 2 חברים, המטרה ברורה. 2 מקלות הפעם אחת טיטן והשנייה היא האלפא הותיקה שלי. קרסים מספר 0\2 של OWNER כרגיל לדייג זה תלאי 0.50 של כ70 ס"מ. תופר רצועות מכובדות זורק אל מאחורי הגלים וממתין. המון אצות שמקשות על הדייג..וסחף שביחד מוריד את החשק לדוג ..אבל ב-6:30 לערך הכל מתגמד לעומת הכיפוף של האלפא(אמרתי שאני אוהב אותה כבר?)שלא משאיר ספק הדג נעול ..הפעם הדג הזה נלחם כמו שצריך עם כל האצות על החוט והכל נגח כמו בספרים..מטר מהחוף ישנה תעלה ואני קצת מתמהמה איתו לראות עד מתי יתעף אבל זה לא קורה ומוציא אותו בכח עם הגל. טרולוס 1.600 קילו..מחכה כבר ל-3 קילו :)

asia7

New member
../images/Emo45.gif סחה רועי , קורא וקורע את הטרולוסים ..

זה כבר הפך לריטואל ...בקרוב אצלך בזרזור . נצל"ש קטן שלי : נפגש עם יניר וג'קי וצועד לקצאא , יניר מוסר לי רגלו ראש אדום שביקשתי לבאות ונוצה שנשלחה מזמן ממאמון . שלושה לוקוסים נחמדים משוחררים , אחד על הטרבוקו גב חום ( איך לא ..) , אחד על ג'קסון ( חיפשתי סרגוסים ..) ואחד על הסיליקון ראש אדום . בבוקר מוקדם תקיפות בלי סוף על הסיליקונים , כל פעם שהחלפתי לדמוי הפסיקו התקיפות .. בשלב מסוים מקבל מכה ומחזיר את הסיליקון ללא זנב ( כנראה גומבר ..) .

אייל בכלל בעונה הזו עיקר הגרגור עם טופווטרים

עדיף על דמויים עם לשונית ...זה לא אומר שדמויים רגילים לא תופסים אבל בגלל סוגי הדגים לעונה זו עדיף טופווטרים ודמויים מוקפצים ורצים על פני המים רגלו סיליקונים גם נחשבים בקטגוריה זו בגלל שימוש עם בומבט שעושה את הפלגאן על פני המים ומעיר את המתים את הנוצה תנסה לשמור מוכנה ובסטנד ביי ...אם תאתר טרולוסים באיזור תנסה ומהר להקפיץ אותה הם מתים עליה בהצלחה בבאות

asia7

New member
../images/Emo150.gif נשמה , מה שלומך !??

יש לי תחושה שכולם ממתינים ליריית הפתיחה שלך שתבשר על עונת ההקפצות . הנוצה ששלחת לפניי שנה בערך , יפיפיה . שאלה קטנה לרענון : אני לא מתכוון לעבוד עם רולר גדול וחוט נילון , רולר סטנדרטי ואוליי תלאי נילון נקי לבד הראשי - יש הבדל בין ההקפצה לאנטיאס לבין הקפצה לטרולוס ?? יצא לך לזרזר לאחרונה או שאתה בהמתנה ??

לא אייל לא יצא לי לגרגר לאחרונה

פשוט לא יוצא לי המון עיסוקים משפחה ילדים חופש גדול ומה לא . זה שיש בייבי ...יש לפני כשבועיים נתפסו 3 חמודים אבל לא היה זמן לדוח מסודר בגלל אותם סיבות מחכה שהחופש יגמר ואז להתחיל עם הבייבי ..הם כבר נמצאים מבחינת ההקפצות לבייבי ולטרולוס שניהם באותו סגנון ואותה מהירות ...רק שהבייבי יותר אגרסיבי רולר סטנדרטי יקשה את העבודה אבל אני בטוח שתסתדר גם איתו בהצלחה

dag007

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד, אני רואה שאצלך ב"ה העסקים כרגיל

gaichuk

New member
טרולוס מדוגם ביותר ../images/Emo45.gif

תגיד לי אח'שלו,הדיג התבצע איפה שכל האנשים ? ולאלו שבאו מרחוק ולא מכירים,על איזה חוף מדובר? ה-2 קילו בקרוב. אחרי זה צריך שוב פעם קטנים...

RM 7

New member
הדייג התבצע ליד האנשים

אין כל כך ברירה המשוגעים מ-6 בבוקר כבר בתוך המים..החוף חולי לגמרי חוף ראשון.

ori j

New member
רועי, בחוף הזה אפילו כינים קשה להוציא...

כל הכבוד
סחתיין על התפיסה ועוד יותר על ההימור הקלוש לתפוס משהו רציני בחוף הזה. למי שלא מזהה, זה גם חוף הבית שלי

RM 7

New member
אין פה שום הימור אורי

כל אוגוסט אותו הסיפור בחוף הזה..אני יודע שהם שם ופשוט צריך את התנאים האידיאלים בשבילי לדייג הזה.

ori j

New member
למדנו משהו...

אבל למרות הטיפ והשמועות על לכידת לברקים בחודשים האחרונים, עדיין לא רואה את עצמי בחוף הזה במתכוון אלא יותר "על הדרך". בכל מקרה, סחתיין ובהצלחה!

בשרטי

New member
יורי יורי...

וואלה אתה KING בטרולוסים...(ואינטאסים ו....) הריג היה 0.5,מה הראשי?

למעלה