טרוט ישיבה

טרוט ישיבה ../images/Emo178.gif

על סוסים נוחים אני די מסתדרת עם טרוט ישיבה, אבל כשאני רוכבת על סוס עם טרוט ישיבה לא נוח והוא עושה טרוט קצת מהיר אני לא מצליחה לשבת טוב. אני פשוט קופצת לסוס על הגב מה שגורם לי להיות עוד יותר נוקשה עם הגוף ולקפוץ לסוס על הגב. מה אפשר לעשות עם טרוט ישיבה על סוס עם צעד לא כ"כ נוח (חוץ מרכיבה בלי ארכובות כי את זה אני כבר עושה-וגם כאני מחזירה אותן הבעיה חוזרת)?? אני יודעת שצריך להיות בקצב של הסוס ולשבת עמוק באוכף אבל איך אפשר ליישם את זה?

שירלי317

New member
תנסי אולי בהתחלה

לשמור על הקצב של הסוס איטי יחסית... ולאט לאט אחרי שאת מרגישה שאת מצליחה לשבת כמו שצריך.. תגבירי את הקצב.. אפילו אם זה לוקח כמה שעורים/רכיבות... יש פשוט סוסים ורוכבים שמבחינת מבנה לא מתאימים... וסוס שהצעד שלו מאוד לא נוח לי למשל יכול להיות מאוד נוח לרוכב אחר.. זה כמו פאזל... צריך למצוא את החלק שלך... למרות שיש הרבה שמתאימים.. יש את אלא שלא מתאימים לי אבל מתאימים לך... אממ.. וזה בעקרון הכל עניין של להתרגל ולאט לאט גם זה מחזק את השרירים מה שגם עוזר...

שירלי317

New member
אממ.. נזכרתי!

אם תשתמשי יותר בשרירי ירכיים ומפשעה יהיה לך יותר קל... למרות שזה יהרוג לך את השרירים אחרי השעור אבל לא יזיק לפתח אותם יותר.. זה מאוד עוזר לרכיבה בכלל..

שירלי317

New member
אין בעד מה..

מקווה שזה יעזור לך.. זה עזר לי עם טימי... וזה גם עוזר להאט קצת את הסוס.. להחזיר אותו אלייך...

נצל"ש כפפות רכיבה ../images/Emo45.gif

אני נוסעת כנראה השבוע לחנות של חנה במגשימים כדי לקנות כפפות רכיבה. יש למישהו על כפפות??כמה הם עולות בערך??? הם מעור? תודה

שירלי317

New member
כפפות?

אממ.. יש לי כפפות מעולות.. נראה לי ממנה... אני לא יודעת.. או שלא.. אממ.. חנה? איך קוראים לחנות בדיוק? מוכר לי... בכל מקרה יש כפפות ב 210 שקל שהן מעולות והחזיקו לי מעמד המון זמן והן נורא נוחות! אבל זה תלוי בתקציב..

../images/Emo45.gif זה הכפפות הכי טובות שיש

אם את רוצה משהו איכותי ושיחזיק הכי הרבה זמן אז תקני את של Rockel אני כרגע משתמשת בזוג השלישי שלי מהם.....הזוג הראשון שלי היה מלפני שנתיים וחצי.. ויש לי עוד אחד ספייר בבית..

יוצקי

New member
עצה קטנה...

לפחות בהתחלה, תנסי להשען אחורה... מאוד אחורה... זה יעזור..

kenz

New member
תחשבי אלסטי

את יכולה לנסות להתחיל טרוט ישיבה בישיבה קלה. וכשאת עושה את זה ומצליחה לעקוב יפה אחרי התנועה של הסוס, כל סוס, אז לאט לאט להתחיל להתקרב לאוכף, ללוות את התנועה בעזרת האלסטיות של העקב, הברך והאגן, כשאת מדמיינת שמישהו מושך אותך מלמעלה, והמשקל שלך מתחלק בין הרגליים.

DriftingAway

New member
../images/Emo45.gif ועוד דבר....

תרגישי שהתנועה של הסוס בטרוט ישיבה מזיזה לך את האגן בצורה של צד - צד - צד - צד כלומר, שמאל ימין שמאל ימין ככה כל צעד של הסוס שולח צד אחד טיפה יותר קדימה. אז תנסי ממש להרגיש את הקצב של הסוס כשהוא עושה את זה, לשחרר את האגן ולזרום עם זה.. לי זה עוזר להקצין את זה טיפה בהתחלה, את הקטע של הצד צד, ממש להיכנס לתוך התנועה וללמוד את הסוס. מקווה שעזרתי כי דיי קשה לי להסביר את זה =]

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif גם לי הייתה את הבעיה

את בעיקרון צריכה לעבוד עם הבטן... ולנסות להתייצב לפי הקצב של הסוס.... וגם להרגיש את הימין שמאל שהסוס עושה (יענו הרגליים) ולנסות לעבוד ככה להרגיש כאילו את יושבת פעם לימין ופעם לשמאל לפי הקצב.... ומי כמוני יודעת שלשבת על סוסים עם צעד גדול זה קשההה... אהם**פיצי קטון שלי** אהם

למעלה