טרובדור

מולוקו

New member
טרובדור

מעבר למעגל החיים המיידי , אני חושב שאת נראית כמו שיר , מתנגנת בצ'יק יש לך גוף כמו לגיטרה והמיתרים שלך מסתלסלים מעלה מטה , מעבר לכל את שיר. תרשי לי לנגן בך כי אני טרובדור נודד תני לי לפרוט עליך שיר מיתר מנגינת צועני. בואי , תהי בשבילי גיטרה , אני לך טרובדור שבי עלי כדי שהטיב לנגן על מיתרייך שאפרוט על נימי הלב שיר אהבה נודד. אהיה כמו רוח , אבוא ואלך כי אני צועני נודד חכי לי כאן , אל תלכי כי את שיר. אני אחזור אליך בבוא העת אנגנן בך מנגינת צועני חכי כאן , אל תלכי את שיר שאני חייב לנגן.

ריקי די

New member
מנגינות צוענים

גגות אדומי שקיעה ושקט נוגע בלבבות, לא מלחמה, לא לחצים, רק ימים ארוכי אהבות. אתה לי כמלך בארמונות הפאר בדמויות הברונזה דימיתיך, נוף מהמם ביערות ירוקים כנסיכה אתכנס בזרועותיך. משבטים עטורי שנים הסטוריה רבת תהפוכות, אטמיע מבטך באבן האזמרגד במנגינות צוענים שוחקות.

מולוקו

New member
אהבת חיי

בואי שבי ואשיר לך על אהבת חיי היא הייתה יפה בת טיפוחיי שחום היה עורה כקשת דרוכה הייתה מזנקת עלי כמו סופה וטורפת אותי לארוחה. או או או אני מילל כמו תן שאני נזכר בה כמה היא יפה , או או או

שמים1

New member
תן לי לנגן לך ../images/Emo79.gif

מבעד למילותייך אתה מתנגן לי כמפל מים סוערים מתלטף על גופי בטיפות קרירות של חיים. תן לי לנגן לך שיר אהבה מתלטף בלאט מרטט אילם של תשוקה לרקוד בחיקך ריקוד סוער כנשמת השמש הנושפת על ערגותיך בסערה.

מולוקו

New member
טיפת מזל

כשאני רואה מפל , אני אומר אלוהים , עשה אותי טיפת מים עשה אותי טיפה מלטפת את גופה. כשאני רואה את הגוף שלך, אני מבקש להיות שערה שערה שצמחה יחד איתך. כשאת מנשקת את שפתיי , אני אומר אלוהים , עשה שזה לא ייגמר עשה אותי חלק ממנה , מחובר אליה.

מנגינת מיתריי../images/Emo168.gif

אל לך לבקש משאלה זו אלא אם חפץ אתה להתמכר לקולי המלטף כנחש המתהפנט לצלילי חלילים נהג בחוכמה ואוזנייך שמור כי אין אדם ששמע את קוליי ולא נפל שדוד לרגליי רק עמוד בפיתוי מנגינת מיתריי כי אם לא כאשת לוט תהיה ניצב מלח ללא ניע

מולוקו

New member
מכושפה שלי

כשפי אותי הלילה , מכושפה שלי יפה את כתפוח , אודם שערך קולך המהפנט דומה לדודך עופר איילים מדלג על ההרים כשפי אותי הלילה , מכושפה שלי עמוד אעמוד בפניך כמו סלע כמו מטיב יתד להעמיק , עד כי אשמע סוף השיר.

שלך אני הלילה ורק הלילה../images/Emo29.gif

אכשף אותך הלילה בלהט שפתיים ברטט גופי ובמנגינת מיתריי שא אותי בזרועותייך האבירות רגליי יעטפו את גופך החסון ופיטמותיי יזדקרו אל חזך החטוב הצמד אותי אלייך עד אין מפריד בינינו חדור אל גופי המוכן לקראתך העבר את לשונך על צווארי הלבן והצחור שלך אני הלילה ורק הלילה תתמכר לתחושת העונג עינייך נועדו להתענג ממראה פניי אוזנך לשמוע את מנגינת מיתריי אפך להריח את ניחוחות שערי הגולש על כתפייך שפתייך בכדי לטעום את מתק שפתיי האדומות כורד מדמם ואונך בכדי לחוש בזרם מעיין תשוקתי. נצל את חושייך בתבונה לא לשווא קיבלת אותם במתנה.

מולוקו

New member
עשיו

ואבוא רעב מן השדה אל האדום , האדום הזה הלעיטני נא , השקיני מפיטמות שדייך מכרם דודייך השקיני חלב מתקתק ויין שיכר אדמדם. ראשי עלי סחרחר ואראך גמול תאוותי תשוקתי ותפילתי על כפיים אשאך אל משכן מלכותך. זה השער אבוא בו לשורר ולהתמכר שיכר אשתה בשערך ושיר הלל ושבח אזמר עד כי ציץ וחלף.

למעלה