טרגדיית Eventide Timefactor

lunatic29

New member
טרגדיית Eventide Timefactor

לאחרונה אירע אירוע נורא שעדיין (יומיים אחרי XD) מדיר שינה מעיניי... בעקבות תאונה מצערת הטייםפאקטור שלי קיבל מכה משמעותית. הוא עדיין עובד ונדלק והכל, אבל לכפתורים שלו יש מצבי רוח. השמאלי מביניהם (שמפעיל אותו) כמעט אף פעם לא עובד. האמצעי עובד מעולה כמעט כל הזמן (כל הכבוד), והימני בערך 50-50 (אפשר להשתמש בו פשוט צריך ללחוץ פעמיים שלוש כדי שיעבוד כל פעם). עדיין אפשר להסתדר איתו (Bank Mode + לשים את כל הסאונדים הטובים בכפתור האמצעי), אבל חבל על הפדאל המדהים הזה, והלופר עכשיו בערך חסר תועלת. בקיצור, אני רוצה לתקן אותו. השאלה היא - מי בארץ יודע לעשות את זה? אני מכיר בוני פדאלים כמו דני מPIGGYFX, אבל הטייםפאקטור הוא פדאל מורכב הרבה יותר ואני לא יודע אם בוני אפקטים כמוהו מכירים את המבנה ודרך העבודה שלו מספיק טוב כדי לתקן אותו, אם יש להם חלפים, בכנות אני פוחד לתת לאנשים להתעסק בו אם הם לא סגורים ב100% מה לעשות. האידיאל זה לשלוח לאיבנטייד אבל זה נראה לי מסובך לחלוטין וכולל הרבה משלוחים דרך האוקיינוס שיקחו לי הרבה זמן וכסף. אחריות? זה נקנה מרעש געש ז"ל לפני שנים (במבצע היכרות לדעתי), החנות כבר לא קיימת והפדאל אולי עוד לא באחריות, מה גם שלדעתי האחריות לא כוללת תאונות מצערות אלא רק תקלות טבעיות יותר. בקיצור... יש למישהו פיתרון מה אני יכול לעשות כדי להחזיר לעצמי את הפדאל האהוב עליי??

doc monti

New member
כמה אפשרויות

דבר ראשון, נסה לברר עם איבנטייד מה הפרוצדורה אם רוצים לשלוח אליהם לתיקון (כולל עלויות וכו') במידה וזה לא מתאים לך, ברר עם "טכנאי גיטרות/אפקטים למיניהם לראות אם הם מתעסקים עם פדאלים כמו הטיים פאקטור. יש סיכוי לא רע שהבעיההיא עם הפוטנציומטרים עצמם או החיבורים שלהם ואז הפתרון פשוט יחסית. תרים כמה טלפונים ותבין מה העלויות. אני מניח שהעדיפות הראשונה היא לשלוח לאיבנטייד.

TheNightcrawler

New member
רוב הסיכויים שאלה פוטים מחוברים ללוח ישירות

ואז אתה צריך מישהו עם תחנת הלחמה כזאת שיודעת להוציא בדיל באופן שלא משאיר סימנים יותר מדי. הייתי שולח לאיבנטייד בכל זאת, ואני יודע לעשות את מה שצריך לעשות אצלך. בלי הציוד המתאים יכולים להסב לך נזק יותר גדול ללוח.

lunatic29

New member
בעיקר כי אני משתמש בו באופן יומיומי עדיין

יש לי הופעה ב11.3, איך אני אדע שהוא יחזור עד אז? אני חייב אותו.

איתמר1

New member
הנה רעיון

בשביל לטפל בבעיה עד ההופעה כדאי לבדוק אם פדל שליטה יפתור את זה אני חושב שאפשר לתכנת את האפקט ככה שהוא יתפקד איך שתרצה, אם זה להפעיל את הלופר או להפעיל פריסט אני קניתי בכלי-זמר תל-אביב את Digitech FS3X בשביל טאפ-טמפו במצב בנקים עובד מעולה. קפוץ עם האפקט לכלי-זמר ותבדוק את זה במקום לדעתי אחרי ההופעה, תשלח את זה לתיקון בהצלחה

Baxteros

New member
מסכים עם רונן

זה אמנם ייקח כמה שבועות בסך הכל, אבל לדעתי עדיף לשלוח לדבר עם איבנטייד ולשלוח להם ישירות. יש להם שירות מדהים.

adiel61

New member
גם לי יש את אותה הבעיה בדיוק

המכשיר משתגע ללא יכולת שליטה, עשיתי בדיקה קלה ברשת ויש עוד לא מעט אנשים שיש להם את אותה הבעיה, אני אציין שאצלי האיבנטייד לא נפל, לא קיבל מכה, לא היה בשמש לא היה בשום מצב שעלול לסכן אותו אף פעם והוא שמור מכל משמר... אם אתה מקבל תשובה מאיבנטייד אז אני אשמח אם תשתף אותי, אני שלחתי להם מייל, הם הגיבו לי בצורה סבירה מינוס (בדוק חיבורים, בדוק שנאים וכו'...דברים שכבר ציינתי בפנייה שלי אליהם שביצעתי לפני שפניתי אליהם..)

lunatic29

New member
הוא לא משתגע

המכשיר עצמו עובד בסדר גמור, הבעיה היא בשתיים משלושת הסוויצ'ים. אחד לא עובד אף פעם ואחד עובד ב50%.

adiel61

New member
התופעה הנלווית היא זה שהכפתורים לא מגיבים,

נגרוע מכל הוא שאני מנגן ובאמצע המכשיר פשוט מגביר, מוריד ווליום, מחליף בין דיליים, משנה את הפריסטים וכו'....

Baxteros

New member
ניסית לעדכן תוכנה?

ובאיזה שנאי אתה משתמש באמת? הטרנסנגבה היו בעייתיים לעיתים. בכל מקרה, תשלח לי מייל, אני אשתדל לעזור.

adiel61

New member
עידכנתי בעבר, אני משתמש בטרנסנגבה

שאתם סיפקתם לי, אם זו הבעיה אני מניח שגם שנאי אחר למעט של איבנטייד לא יתאים

למעלה