טראנס פסיכודלי

sagireuven

New member
טראנס פסיכודלי

אמ....אני אוהב גם טראנס פסיכודלי בעיקר astral juno reactor simon posford-לפי מה שהבנתי הוא הוציא דיסק אמביאנט מי שיודע משהו שיגיד לי...... ועוד הרבה מישהו שם לב לעובדה שג`ונו מושמעים הרבה בפרסומות?

mr. man

New member
יפה

אסטרל אחלה הרכב. שמת לב בזמן האחרון הם מוציאים טרקים עם סגנון קצת יותר קלאבי (Axis, Burning, Anything Is Possible)? אבל בכל זאת זה פסיכדלי לאללה. בקשר לאמביאנט של סימון, אז הוא עשה את זה בשיתוף עם Raja Ram תחת השם Shpongle. בקרוב דיסק שני. אני אישית אוהב בעיקר MFG, Man With No Name ודברים בסגנון הזה.

מתי תבינו....

ש``אסטרל`` כלומר אבי וליאור שולטים ביד רמה על כל קהילת הטראנס בארץ והם שגרירנו בחו``ל (איפה שהפוליטיקאים והספורטאים ניכשלו הם הצליחו ,נקודה!) וברוב ההרכבים שיש כיום בארץ יש טביעת יד של אסטרל שימותו המתנגדים תירבחו ותסעדו (איך שלא כותבים את זה) וחג שמח לכוווווולם!!!!!!

mr. man

New member
עוד רגע

רק שבזמן האחרון לא שומעים מהם. כמה טרקים פה ושם על איזה אוסף זה לא ממש הרבה... תראה לדוגמא את אינפקטד. אני לא כל כך אוהב אותם, בעיקר לא את האלבום האחרון אבל הם משיגים פופולריות עצומה. בעיקר בגלל שהם משחררים המון טרקים!

zakk

New member
ANALOG PUSSY

אחל`ה טעם אחי. דרך אגב מישהו שמע על ההרכב ANALOG PUSSY???

future prophecy

New member
אני שמעתי

שמעתי איזה טראק או שתים שלהם אני יכול להגיד על זה : נחמד אבל עוד לא קלטתי את הז`אנר שלהם

למעלה