מקרון מסרב, טראמפ מאיים: אטיל מכס של 200% על יין ושמפניה מצרפת - והוא יצטרף למועצת השלום.
כמו שטראמפ הכריז הבוקר, מקרון לא באמת רלוונטי. הוא צפוי ללכת הביתה בקרוב וגם עד אז לא נחשב כאישיות החשובה ביותר בסביבה על-ידי אף אחד, זולת הוא עצמו ורעייתו (בין אם היא גבר ובין אם אשה). אז זה לא רק שטראמפ יודע מה כוחו שלו, הוא גם יודע מה כוחו האמיתי של האחר, במקרה הזה מקרון. ההבדל בינו לדיפלומטים אחרים (כמו למשל נתניהו בדרך כלל), זה שהוא גם ממש לא מתבייש להגיד בקול רם את מה שכולם ממילא יודעים בפנוכומקרון מסרב, טראמפ מאיים: אטיל מכס של 200% על יין ושמפניה מצרפת - והוא יצטרף למועצת השלום.
טראמפ לא שם על מקרון. גם לא על נתניהו. כבר כמה פעמים כשאמר דברים שמתמגדים למה שנתניהו הצהיר המשיך ואמר "הוא יסכים", ועם הזמן הוא אכן הסכים. ראה ענין שלב ב' של ההסכם שמתקדם למרות שנתניהו הצהיר שלא יקרה עד שהחטוף האחרון יחזור, ומועצת השלום שמכילה את תורכיה וקטאר ונתניהו יקבל בהמשך.מקרון מסרב, טראמפ מאיים: אטיל מכס של 200% על יין ושמפניה מצרפת - והוא יצטרף למועצת השלום.
שלא ישים על נתניהו.טראמפ לא שם על מקרון. גם לא על נתניהו. כבר כמה פעמים כשאמר דברים שמתמגדים למה שנתניהו הצהיר המשיך ואמר "הוא יסכים", ועם הזמן הוא אכן הסכים. ראה ענין שלב ב' של ההסכם שמתקדם למרות שנתניהו הצהיר שלא יקרה עד שהחטוף האחרון יחזור, ומועצת השלום שמכילה את תורכיה וקטאר ונתניהו יקבל בהמשך.
טראמפ בהחלט יודע שיש לו כוח.
ולמה היה חסר, כי חילקנו אותם למדינות אחרותשלא ישים על נתניהו.
חשוב שכן נענה לנתניהו, לא לתקוף את איראן בזמן שהיה חסר בישראל טילים.
או שאפשר ללמוד מזה בדיוק את ההיפך הגמור, שעד כדי כך אין מחסור שגם יש לנו מספיק כדי למסור למדינות אחרות.ולמה היה חסר, כי חילקנו אותם למדינות אחרות-
והנה אנו רואים שיש מחסור למרות דברי בועז לוי, מנכ"ל התעשייה האווירית: "אין מחסור במיירטי חץ 3"![]()
היסטוריה על אדמת גרמניה: ישראל מסרה את מערכת "חץ 3" המבצעית
בטקס חגיגי סמוך לברלין, ישראל העבירה לגרמניה את המערכת המבצעית הראשונה של "חץ 3". מכירת המערכת לגרמניה נחשבת לעסקת הייצוא הביטחוני הגדולה בתולדות ישראל בסך 14 מיליארד שקלwww.mako.co.il
![]()
ואז לבקש מטראמפ שלא ירגיז את האיראנים כי אין לנו מיירטים (שהעברנו למדינות אחרות) למקרה שאיראן תגיב בתקיפה שלנואו שאפשר ללמוד מזה בדיוק את ההיפך הגמור, שעד כדי כך אין מחסור שגם יש לנו מספיק כדי למסור למדינות אחרות.
או שלא עשינו זאת. את יודעת?ואז לבקש מטראמפ שלא ירגיז את האיראנים כי אין לנו מיירטים (שהעברנו למדינות אחרות) למקרה שאיראן תגיב בתקיפה שלנו
אנחנו בטח לא עשינו זאת. נתניהו עשה זאת פעמיים. אני מאמינה להצהרות של האמריקאים.או שלא עשינו זאת. את יודעת?
הייתה הצהרה אמריקאית בענין (של גורם מוסמך), או שאת מסתמכת על דיווח בתקשורת הישראלית שהאמריקאים טענו כך?אנחנו בטח לא עשינו זאת. נתניהו עשה זאת פעמיים. אני מאמינה להצהרות של האמריקאים.
עכשיו אחזיר לך כגמולך: חפש אסמכתאות בעצמך.הייתה הצהרה אמריקאית בענין (של גורם מוסמך), או שאת מסתמכת על דיווח בתקשורת הישראלית שהאמריקאים טענו כך?
אין צורך. בהיעדר מענה אניח שלא הייתה הצהרה אמריקאית ומאחר ועל התקשורת הישראלית אני לא ממש סומך, העניין דלעיל ברור נראה לי.עכשיו אחזיר לך כגמולך: חפש אסמכתאות בעצמך.
ואין צורך שאני אחפש, סומכת על המקורות שהוקרנו וצוטטו, ולא טורחת לרוץ לחפש אותם. תמשיך לטמון ראש בחול בכיף.אין צורך. בהיעדר מענה אניח שלא הייתה הצהרה אמריקאית ומאחר ועל התקשורת הישראלית אני לא ממש סומך, העניין דלעיל ברור נראה לי.
תודה.
והנה ענית על שאלתי ממקודם (את התשובה שהייתה ברורה כבר מהתחמקותך למעלה)ואין צורך שאני אחפש, סומכת על המקורות שהוקרנו וצוטטו, ולא טורחת לרוץ לחפש אותם. תמשיך לטמון ראש בחול בכיף.
חפש את המקור בניו יורק טיימס אם תצליח להוציא את הראש מהחול.והנה ענית על שאלתי ממקודם (את התשובה שהייתה ברורה כבר מהתחמקותך למעלה) . ובכן אני כאמור, לא אסמוך על התקשורת הישראלית בדברים האלה. כך שבהיעדר הצהרה אמריקאית מוסמכת, אין לי בכלל מה לחשוב או להעריך בסוגיה.
המשך יום שקט ונעים,
מיצינו.
שאלתי על תקשורת מול הודעה רשמית של גורם מוסמך. הניו יורק טיימס למיטב ידיעתי טרם העבירו את כתובתו לשד' פנסילבניה 1600, אבל אשמח לעמוד על טעותי אם יש לך מידע אחר.חפש את המקור בניו יורק טיימס אם תצליח להוציא את הראש מהחול.
אבל למה שתחפש משהו שלא מתאים לאג'נדה הקבועה שלך? למה שתיתן לעובדות לבלבל אותך?
לא ציפיתי לתגובה אחרת ממך. הניו יורק טיימס משקר כשהוא מביא עמדות בכירים בממשל האמריקאי, כן, לגמרי ולחלוטין.שאלתי על תקשורת מול הודעה רשמית של גורם מוסמך. הניו יורק טיימס למיטב ידיעתי טרם העבירו את כתובתו לשד' פנסילבניה 1600, אבל אשמח לעמוד על טעותי אם יש לך מידע אחר.
בכל מקרה, נראה לי שדי מיצינו כאמור כבר קודם. אם חשוב לך לראות את זה כפי שהשמצת במשפט השני, שיבושם לך. האמת והמציאות אינן קרובות לכך. תמיד מענין אותי הקטע הזה, כשממציאים לי כל מיני שיקולים וכו', מנין שואבים את הלוגיקה להמצאות האלה. כאילו שמענין אותי בצורה כלשהי אם ישראל ביקשה "מטראמפ שלא ירגיז את האיראנים כי אין לנו מיירטים (שהעברנו למדינות אחרות) למקרה שאיראן תגיב בתקיפה שלנו" . אם זה המצב אשמח ללמוד על כך כדי להכירו. אם זה לא המצב, כנ"ל. שום קשר משום סוג שהוא "לאג'נדה הקבועה" שלי כביכול (וכמובן וכצפוי, גם לא הצבעת על קשר כזה ולא בכדי). בכלל לא ידעתי עד עכשיו שיש לי אג'נדה מיוחדת בשאלה מה ישראל כן או לא ביקשה מארצות הברית . אבל כהרגלי, אני לגמרי זורם. אם לשיטתך יש לי אג'נדה בסוגיה זו, אני רושם לי שיש לי אג'נדה בסוגיה זו. אמנם עדיין אין לי מושג מהי אותה "אג'נדה קבועה" שכביכול יש לי בעניין הזה, אבל אני מניח שאקבל פרטים בהמשך .
עד אז, אני באמת מצטער, אבל לגמרי מיצינו. כאמור, אני זורם עם כל השמצה וכל המצאה שמישהי/ו מרגיש צורך להנפיץ עלי. אבל עודף זמן ואנרגיה אני לא רואה סיבה להשקיע בזה. אם וכאשר תרצי לדברי עניינית על אג'נדות (אמיתיות) שלי, או על עמדה אמיתית שיש לי בענין, אשמח להתעדכן. עד אז כל האג'נדה שלי בנושא שאנחנו מדברים עליו, היא שיש מבחינתי פער בין דיווח תקשורתי להצהרה רשמית של גורם מוסמך. אג'נדה פסולה לחלוטין, ברור לי, אבל זאת באמת היחידה שרלוונטיות לענייננו, מה לעשות.
עד כאן והמשך כתיבה מהנה (אנא סלחי לי אם לא אקרא את תגובתך הבאה, בכפוף לניסוח התחלתה, זה לא אישי).
אם כך, איך אתה מסביר את הידיעה הבאה?:או שאפשר ללמוד מזה בדיוק את ההיפך הגמור, שעד כדי כך אין מחסור שגם יש לנו מספיק כדי למסור למדינות אחרות.
הדיווח הוכחש על-ידי כל הגורמים הרשמיים הרלוונטיים. רואה בכך פטור להסביר הסברים.אם כך, איך אתה מסביר את הידיעה הבאה?:
ברור, מה ציפית שהם יאשרו זאת?הדיווח הוכחש על-ידי כל הגורמים הרשמיים הרלוונטיים. רואה בכך פטור להסביר הסברים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.