טראמפ יודע מה כוחו💪

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מקרון מסרב, טראמפ מאיים: אטיל מכס של 200% על יין ושמפניה מצרפת - והוא יצטרף למועצת השלום.

Harrington

Well-known member
מנהל
מקרון מסרב, טראמפ מאיים: אטיל מכס של 200% על יין ושמפניה מצרפת - והוא יצטרף למועצת השלום.
כמו שטראמפ הכריז הבוקר, מקרון לא באמת רלוונטי. הוא צפוי ללכת הביתה בקרוב וגם עד אז לא נחשב כאישיות החשובה ביותר בסביבה על-ידי אף אחד, זולת הוא עצמו ורעייתו (בין אם היא גבר ובין אם אשה). אז זה לא רק שטראמפ יודע מה כוחו שלו, הוא גם יודע מה כוחו האמיתי של האחר, במקרה הזה מקרון. ההבדל בינו לדיפלומטים אחרים (כמו למשל נתניהו בדרך כלל), זה שהוא גם ממש לא מתבייש להגיד בקול רם את מה שכולם ממילא יודעים בפנוכו :cool:.

משתפרת1

Well-known member
טראמפ לא שם על מקרון. גם לא על נתניהו. כבר כמה פעמים כשאמר דברים שמתמגדים למה שנתניהו הצהיר המשיך ואמר "הוא יסכים", ועם הזמן הוא אכן הסכים. ראה ענין שלב ב' של ההסכם שמתקדם למרות שנתניהו הצהיר שלא יקרה עד שהחטוף האחרון יחזור, ומועצת השלום שמכילה את תורכיה וקטאר ונתניהו יקבל בהמשך.
טראמפ בהחלט יודע שיש לו כוח.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
טראמפ לא שם על מקרון. גם לא על נתניהו. כבר כמה פעמים כשאמר דברים שמתמגדים למה שנתניהו הצהיר המשיך ואמר "הוא יסכים", ועם הזמן הוא אכן הסכים. ראה ענין שלב ב' של ההסכם שמתקדם למרות שנתניהו הצהיר שלא יקרה עד שהחטוף האחרון יחזור, ומועצת השלום שמכילה את תורכיה וקטאר ונתניהו יקבל בהמשך.
טראמפ בהחלט יודע שיש לו כוח.
שלא ישים על נתניהו.
חשוב שכן נענה לנתניהו, לא לתקוף את איראן בזמן שהיה חסר בישראל טילים.

שלא ישים על נתניהו.
חשוב שכן נענה לנתניהו, לא לתקוף את איראן בזמן שהיה חסר בישראל טילים.
ולמה היה חסר, כי חילקנו אותם למדינות אחרות (n) -

והנה אנו רואים שיש מחסור למרות דברי בועז לוי, מנכ"ל התעשייה האווירית: "אין מחסור במיירטי חץ 3" (n)

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
ולמה היה חסר, כי חילקנו אותם למדינות אחרות (n) -

והנה אנו רואים שיש מחסור למרות דברי בועז לוי, מנכ"ל התעשייה האווירית: "אין מחסור במיירטי חץ 3" (n)
או שאפשר ללמוד מזה בדיוק את ההיפך הגמור, שעד כדי כך אין מחסור שגם יש לנו מספיק כדי למסור למדינות אחרות.

משתפרת1

Well-known member
או שאפשר ללמוד מזה בדיוק את ההיפך הגמור, שעד כדי כך אין מחסור שגם יש לנו מספיק כדי למסור למדינות אחרות.
ואז לבקש מטראמפ שלא ירגיז את האיראנים כי אין לנו מיירטים (שהעברנו למדינות אחרות) למקרה שאיראן תגיב בתקיפה שלנו

Harrington

Well-known member
מנהל
אנחנו בטח לא עשינו זאת. נתניהו עשה זאת פעמיים. אני מאמינה להצהרות של האמריקאים.
הייתה הצהרה אמריקאית בענין (של גורם מוסמך), או שאת מסתמכת על דיווח בתקשורת הישראלית שהאמריקאים טענו כך?

Harrington

Well-known member
מנהל
עכשיו אחזיר לך כגמולך: חפש אסמכתאות בעצמך.
אין צורך. בהיעדר מענה אניח שלא הייתה הצהרה אמריקאית ומאחר ועל התקשורת הישראלית אני לא ממש סומך, העניין דלעיל ברור נראה לי.

תודה.

משתפרת1

Well-known member
אין צורך. בהיעדר מענה אניח שלא הייתה הצהרה אמריקאית ומאחר ועל התקשורת הישראלית אני לא ממש סומך, העניין דלעיל ברור נראה לי.

תודה.
ואין צורך שאני אחפש, סומכת על המקורות שהוקרנו וצוטטו, ולא טורחת לרוץ לחפש אותם. תמשיך לטמון ראש בחול בכיף.

Harrington

Well-known member
מנהל
ואין צורך שאני אחפש, סומכת על המקורות שהוקרנו וצוטטו, ולא טורחת לרוץ לחפש אותם. תמשיך לטמון ראש בחול בכיף.
והנה ענית על שאלתי ממקודם (את התשובה שהייתה ברורה כבר מהתחמקותך למעלה) :cool:. ובכן אני כאמור, לא אסמוך על התקשורת הישראלית בדברים האלה. כך שבהיעדר הצהרה אמריקאית מוסמכת, אין לי בכלל מה לחשוב או להעריך בסוגיה.

המשך יום שקט ונעים,
מיצינו.

משתפרת1

Well-known member
והנה ענית על שאלתי ממקודם (את התשובה שהייתה ברורה כבר מהתחמקותך למעלה) . ובכן אני כאמור, לא אסמוך על התקשורת הישראלית בדברים האלה. כך שבהיעדר הצהרה אמריקאית מוסמכת, אין לי בכלל מה לחשוב או להעריך בסוגיה.

המשך יום שקט ונעים,
מיצינו.
חפש את המקור בניו יורק טיימס אם תצליח להוציא את הראש מהחול.
אבל למה שתחפש משהו שלא מתאים לאג'נדה הקבועה שלך? למה שתיתן לעובדות לבלבל אותך?

Harrington

Well-known member
מנהל
חפש את המקור בניו יורק טיימס אם תצליח להוציא את הראש מהחול.
אבל למה שתחפש משהו שלא מתאים לאג'נדה הקבועה שלך? למה שתיתן לעובדות לבלבל אותך?
שאלתי על תקשורת מול הודעה רשמית של גורם מוסמך. הניו יורק טיימס למיטב ידיעתי טרם העבירו את כתובתו לשד' פנסילבניה 1600, אבל אשמח לעמוד על טעותי אם יש לך מידע אחר.

בכל מקרה, נראה לי שדי מיצינו כאמור כבר קודם. אם חשוב לך לראות את זה כפי שהשמצת במשפט השני, שיבושם לך. האמת והמציאות אינן קרובות לכך. תמיד מענין אותי הקטע הזה, כשממציאים לי כל מיני שיקולים וכו', מנין שואבים את הלוגיקה להמצאות האלה. כאילו שמענין אותי בצורה כלשהי אם ישראל ביקשה "מטראמפ שלא ירגיז את האיראנים כי אין לנו מיירטים (שהעברנו למדינות אחרות) למקרה שאיראן תגיב בתקיפה שלנו" :cool:. אם זה המצב אשמח ללמוד על כך כדי להכירו. אם זה לא המצב, כנ"ל. שום קשר משום סוג שהוא "לאג'נדה הקבועה" שלי כביכול (וכמובן וכצפוי, גם לא הצבעת על קשר כזה ולא בכדי). בכלל לא ידעתי עד עכשיו שיש לי אג'נדה מיוחדת בשאלה מה ישראל כן או לא ביקשה מארצות הברית ;-). אבל כהרגלי, אני לגמרי זורם. אם לשיטתך יש לי אג'נדה בסוגיה זו, אני רושם לי שיש לי אג'נדה בסוגיה זו. אמנם עדיין אין לי מושג מהי אותה "אג'נדה קבועה" שכביכול יש לי בעניין הזה, אבל אני מניח שאקבל פרטים בהמשך :).

עד אז, אני באמת מצטער, אבל לגמרי מיצינו. כאמור, אני זורם עם כל השמצה וכל המצאה שמישהי/ו מרגיש צורך להנפיץ עלי. אבל עודף זמן ואנרגיה אני לא רואה סיבה להשקיע בזה. אם וכאשר תרצי לדברי עניינית על אג'נדות (אמיתיות) שלי, או על עמדה אמיתית שיש לי בענין, אשמח להתעדכן. עד אז כל האג'נדה שלי בנושא שאנחנו מדברים עליו, היא שיש מבחינתי פער בין דיווח תקשורתי להצהרה רשמית של גורם מוסמך. אג'נדה פסולה לחלוטין, ברור לי, אבל זאת באמת היחידה שרלוונטיות לענייננו, מה לעשות.

עד כאן והמשך כתיבה מהנה (אנא סלחי לי אם לא אקרא את תגובתך הבאה, בכפוף לניסוח התחלתה, זה לא אישי).

משתפרת1

Well-known member
שאלתי על תקשורת מול הודעה רשמית של גורם מוסמך. הניו יורק טיימס למיטב ידיעתי טרם העבירו את כתובתו לשד' פנסילבניה 1600, אבל אשמח לעמוד על טעותי אם יש לך מידע אחר.

בכל מקרה, נראה לי שדי מיצינו כאמור כבר קודם. אם חשוב לך לראות את זה כפי שהשמצת במשפט השני, שיבושם לך. האמת והמציאות אינן קרובות לכך. תמיד מענין אותי הקטע הזה, כשממציאים לי כל מיני שיקולים וכו', מנין שואבים את הלוגיקה להמצאות האלה. כאילו שמענין אותי בצורה כלשהי אם ישראל ביקשה "מטראמפ שלא ירגיז את האיראנים כי אין לנו מיירטים (שהעברנו למדינות אחרות) למקרה שאיראן תגיב בתקיפה שלנו" . אם זה המצב אשמח ללמוד על כך כדי להכירו. אם זה לא המצב, כנ"ל. שום קשר משום סוג שהוא "לאג'נדה הקבועה" שלי כביכול (וכמובן וכצפוי, גם לא הצבעת על קשר כזה ולא בכדי). בכלל לא ידעתי עד עכשיו שיש לי אג'נדה מיוחדת בשאלה מה ישראל כן או לא ביקשה מארצות הברית . אבל כהרגלי, אני לגמרי זורם. אם לשיטתך יש לי אג'נדה בסוגיה זו, אני רושם לי שיש לי אג'נדה בסוגיה זו. אמנם עדיין אין לי מושג מהי אותה "אג'נדה קבועה" שכביכול יש לי בעניין הזה, אבל אני מניח שאקבל פרטים בהמשך .

עד אז, אני באמת מצטער, אבל לגמרי מיצינו. כאמור, אני זורם עם כל השמצה וכל המצאה שמישהי/ו מרגיש צורך להנפיץ עלי. אבל עודף זמן ואנרגיה אני לא רואה סיבה להשקיע בזה. אם וכאשר תרצי לדברי עניינית על אג'נדות (אמיתיות) שלי, או על עמדה אמיתית שיש לי בענין, אשמח להתעדכן. עד אז כל האג'נדה שלי בנושא שאנחנו מדברים עליו, היא שיש מבחינתי פער בין דיווח תקשורתי להצהרה רשמית של גורם מוסמך. אג'נדה פסולה לחלוטין, ברור לי, אבל זאת באמת היחידה שרלוונטיות לענייננו, מה לעשות.

עד כאן והמשך כתיבה מהנה (אנא סלחי לי אם לא אקרא את תגובתך הבאה, בכפוף לניסוח התחלתה, זה לא אישי).
לא ציפיתי לתגובה אחרת ממך. הניו יורק טיימס משקר כשהוא מביא עמדות בכירים בממשל האמריקאי, כן, לגמרי ולחלוטין.

גם אתה לא מביא תגובה מלשכת נתניהו כהוכחה לעמדתך.

למעלה