מציע לך לשתות בדחיפות כמה כוסות חלב. אומרים שחלב שהוא 'בסיס' מסייע נגד אובר-חמיצות.טראמפ הוא משיח שקר
והאם קיים קשר כלשהו בין דבריו של טראמפ על חנינה לביבי לבין התקיפה
מוח שמאלני מעוותוהאם קיים קשר כלשהו בין דבריו של טראמפ על חנינה לביבי לבין התקיפה
זה כבר לא מוח שמאלני, זה מוח עם בעיות הרבה יותר קשות משמאלנות שגרתית. ואני לא ציני.מוח שמאלני מעוות
מאימתי נוצרי יכול להיות משיח יהודי?והאם קיים קשר כלשהו בין דבריו של טראמפ על חנינה לביבי לבין התקיפה
טראמפ לא יכול להיות משיח כי הוא לא יהודי, גם אם בתו ונכדו כן, ובטח אין כל קשר בין שושלת טראמפ לשושלת דוד בן ישי. ולא נראה שיש קשר אולי דווקא להיפך, יש ציפייה שאם יקבל בחנינה יעשה בעניין עזה כל מה שטרמאפ יגיד ולא תהיה לו שום מילה במה שקורה בעזה.והאם קיים קשר כלשהו בין דבריו של טראמפ על חנינה לביבי לבין התקיפה
שים לב שמשיח בן יוסף (שצפוי להגיע לפני 'המשיח האמיתי' הלא הוא משיח בן דויד) לא חייב להיות יהודי (ועל-פי פרשנויות מסוימות גם לא חייב להיות גבר).טראמפ לא יכול להיות משיח כי הוא לא יהודי
לא חולק עליך, אך זה המידע שבידינו. זכור שיש לא מעט נכרים שמוכרים לנו ולעצמם ככאלה, שדווקא כן יהודים על-פי ההלכה. לא חסרים סיפורים כאלה שמתגלים מעת לעת. אז לא שאני אומר שטראמפ הוא המשיח ובטח שלא משיח בן דויד, אבל אתה יודע, לך תדעבטח אין כל קשר בין שושלת טראמפ לשושלת דוד בן ישי.
אתה שפוי?והאם קיים קשר כלשהו בין דבריו של טראמפ על חנינה לביבי לבין התקיפה
הנה שוב היום נובחים מאצל טראמפ על חנינה לביבושוהאם קיים קשר כלשהו בין דבריו של טראמפ על חנינה לביבי לבין התקיפה
וככזה ייזכר בספרי ההיסטוריה, זמן רב לאחר שדיבורים על כן או לא חנינה יישכחו.לפחות אם הרצוג לא יעניק/או כן יעניק חנינה לביבי לפחות ניצח את האירנים
השמאלנים מהעוטף שהם לא בוחרי מפלגות הקואליציה אני לא חושב שישכחו מהר הגיהנום שעברו ב 07/ לאוקטוברוככזה ייזכר בספרי ההיסטוריה, זמן רב לאחר שדיבורים על כן או לא חנינה יישכחו.
מקווה עבורם שיוכלו לשכוח, אבל הארץ לא תשכח זאת כמוה עשרות שנים קדימה. דרכו של עולם. לא קשור כהוא זה לדברי למעלה.השמאלנים מהעוטף שהם לא בוחרי מפלגות הקואליציה אני לא חושב שישכחו מהר הגיהנום שעברו ב 07/ לאוקטובר
ייזכר גם כמנהיג מושחת במיוחדוככזה ייזכר בספרי ההיסטוריה, זמן רב לאחר שדיבורים על כן או לא חנינה יישכחו.
בינתיים שחיתותו לא נקבעה בשום ערכאה שיפוטית, כך שאין סיבה מיוחדת שייזכר כך, לפי שעה, זולת אם רל"בניקים יכתבו את הספרים.ייזכר גם כמנהיג מושחת במיוחד
נכון, ייזכר שאחרי שהפיל את המשטר הנורא ביותר גם אם התביעה צדקה והוא קיבל במתנה 50 בקבוקי שמפניה לחודש במשך עשר שנים, אז הזכויות שלו בביטחון נותנות לו זכות גם למתנות יקרות וארוכות טווח כאלה.וככזה ייזכר בספרי ההיסטוריה, זמן רב לאחר שדיבורים על כן או לא חנינה יישכחו.
אם הוא יפטור אותנו ואת העולם כולו ממשטר האייטולות המוסלמי הפונדמנטליסטי הרצחני אז מגיע לו גם 100 בקבוקי שמפניה בחודש כולל קוויאר, אבל של הביוקר, לא הפארש שמוכרים בצנצנות בסופר.נכון, ייזכר שאחרי שהפיל את המשטר הנורא ביותר גם אם התביעה צדקה והוא קיבל במתנה 50 בקבוקי שמפניה לחודש במשך עשר שנים, אז הזכויות שלו בביטחון נותנות לו זכות גם למתנות יקרות וארוכות טווח כאלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.