טראגוס או הליקס?!

KushiKatan

New member
חחח תודה!! :]

נראה לי שבאמת אני אעשה טראגוס... כמו שאמרתי שניהם יפים לדעתי באותה המידה... בגלל זה חיפשתי את הכואב פחות (וזה בכלל הליקס לפי מה שהבנתי...) יש מישהו שעשה טראגוס וזה לא כאב לו?!?! אהה...עוד משהו... את המחט, מכניסים מחוץ לאוזן לתוכה או מתוך האוזן לבחוץ?!

NightWish2

New member
אצלי...

הפירסר תפס עם המלקחיים את המקום <טראגוס> והכניס את המחט מבחוץ לכיוון האוזן.... ואל תדאג אחי כל התהליך ממש מהיר ולא משאיר לך זמן להתייחס לכאב :)

Ligeiro

New member
כמובן שזה אינדיבידואלי אבל

אני הבנתי שטראגוס לא כל-כך כואב לעשות אבל התקופת החלמה היא ארוכה וכואבת.

KushiKatan

New member
קבל...

(ואתה לא בור...אני רציתי לעשות את העגיל ורק אחרי פוול זמן שאני רוצה לעשות אמרו לי שקוראים לו הליקס...וטראגוס גם...) קבל תמונה...

mami15

New member
אמממ

הגעתי קצת מאוחר..
אבל משנה.. לי יש טראגוס וגם היה לי אינדיאלסטסטסט או איך שלא יקראו לזה ואנטי טארגוס בצד השני.. בכל מקרה הכאבים באנטי הם לא כאלו כמו של הטראגוס אבל רק כעושים אותו! לי כאב רק החירור לא אחריי זה בהחלמה..

אינדיבידואלי..

אף אחד לא יכול לומר לך מה יותר כואב, כי לכל אחד סיבולת שונה.. פשוט תחליט מה אתה יותר אוהב, לא ממה אתה יותר מפחד..

KushiKatan

New member
עשיתי בסוף הליקס...

לא היה בא לי באותו רגע טראגוס...(הלכתי במטרה לעשות טראגוס...) הפירסר אמר לי לשים פולידין... קראתי איפשהו כאן שלא לשים... מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה לשים? עם מה לחטא? לשים מי מלח? לא לשים? אלכוהול? מי חמצן? פולידין? ויטה מרפן? בנתיים אני לא שם כלום...אני מחכה לתובה מכם... (אם אפשר אז את הסדר של הדברים...כי מזה אין לי מושג...) תודההההההההה!!!!!

ח פולידין חחח

אני כבר מתארת לי באיזה מקום "מקצועי" עשית קיצר תתחדש:] 2-3 פעמים ביום משחה בשם "בפנטן פלוס" אחרי שאתה מחטא בסון "סבה מד" ומים:] ויטה מרפן לא טובה לענייני סחוס (מצטטת תפירסר שלי) בהצלחה

KushiKatan

New member
תודה למישי נחמדה...

עשיתי ביאקוזה...בתחנה מרכזית... זה מה שהוא אמר...פולידין...והוא אמר שאני יכול לקנות אצלו אם אין לי...אז נזכרתי שאתמול קראתי כאן שזה לא טוב אז לא קניתי...

כה...מעניין הוא תמיד נעלם כשצריך

תשובה של מקצוען:] ח חוצמיזה לא הייתי מראה תפרצוף שלו באיזור היה בכלבוטק שהוא היה נוגע בבנים בסטודיו בע:\

KushiKatan

New member
סליחה סליחה סליחה!!!

לא שמתי לב שכתבתי את השם של הסטודיו (אני יודע שאסור להמליץ...בלי כוונה יצא לי... מנהל - אתה יכול למחוק...) ו...כן...בקשר לאינדיבידואלי גם אני שמתי לב... ד"א...די כאב...אבל לא כמו שציפיתי... עכשיו יש לי כמו עיקצוצים כאלה... אבל זה סביל... ועוד משהו...זה שהוא לא מסתובב זה בסדר?! פשוט ראיתי שהוא לא מסתובב אז אנלא מנסה בכוח...

לא התכוונתי להמצלמה של הסטודיו

למרות שגם זה לא בסדר התכוונתי לסתם מישי חמודה !!! אסור לה לתת לך טיפול היא לא פירסר !!

למעלה