טראגוס או הליקס?!

KushiKatan

New member
טראגוס או הליקס?!

אני מתלבט... מחר אני עושה אחד מהשניים... אני מתלבט... בעיקרון הסיבה להתלבטות היא הכאב... מה יותר כואב?! (למרות שזה אינדיבידואלי..) למשל בגבה עשיתי פעמיים ולא כאב לי... לברט עשיתי וכאב לי מאוד... --קיצר- אני אשמח אם תענו לי, מה כאב יותר...מה אמור לכאוב יותר?!--

KushiKatan

New member
:/ כן...כאב לי לברט...

טראגוס גם לי נראה יותר כואב מהליקס... הליקס כואב בכלל?!

הליקס לי כאב בטרוףף

והורדתי אותו ועד עכשיו לפעמים זה כואב לי אבל אני זאת אני !!! אממ אמרו לי שטראגוס הוא אחד העגילים הכואבים !! לא יודעת כי אין לי אבל מה זה משנה ?? עוברים את הכאב !! זה שניה וזהו אין יותר כאב ויש לך את אחד העגילים הכי מדהימים בעולם

מ ו ר א ל

New member
כאב לך לאברט?

טובבבבבבבב לא עשיתי אבל ארגוס ניראה הרבה יותר כואב :|

NukiNuk

New member
אל תיתן לכאב להיות חלק משיקול דעת

הבנתי שטראגוס ואנטי טראגוס זה כואב עשיתי אנטי טראגוס וי=לי אישית, כאב חברה שלי עשתה אנטי טראגוס ולא כאב לה בכלל אני מניחה שזה תלוי ומשתנה אבל אם אתה רוצה משהו, לך על זה. עזוב כאב זה יעבור גם ככה

KushiKatan

New member
עוד משהו....

- מה הטווח מחירים של הליקס ומה הטווח מחירים של טראגוס?! - אפשר ישר לעשות חישוק בהליקס/בטראגוס?! תודה!!!

כן אפשר

אפשר לעשות חישוק גם בטראגוס וגם בהליקס וממ אני חושבת ש הטווח של ההליקס הוא בין 90-140 פלוס או מינוס והטווח של הטראגוס נע בין 110-160 פלוס או מינוס !! אבל אל תסמוך על זה לא תמיד זה אמיתי !! לי אמרו כאן שהטווח לעגיל בגבה נע בי 100-160 ויצא לי בכלל 170 ...למרות שלקחו לי רק 140 בגלל שעשו לי הנחה

טראגוס יותר יפה לדעתי...

אממ....תעשה מה שניראה לך יפה יותר לא מה שניראה לך פחות כואב... הטראגוס נחשב ליותר כואב אבל אולי לך יש יותר עצבים דווקא בסחוס למעלה? מחירים? לא הבדלים משמעותיים... בסטודיו שלי למשל על כל חירור חוץ מהאלה היוצאי דופן זה 100 שקל... בוא לירושלים:} אני בעד טראגוס...כי מההליקס אני אישית סבלתי...נורא!:{

KushiKatan

New member
ציד חשבתי שהקליס...

זה עגיל פשוט ולא נקרא פירסינג בכלל... חשבתי שהוא סתם מסכן כזה כמו עגיל רגיל באוזן... "כנראה" שטעיתי..! ובקשר לטראגוס...מלחיץ אותי כי כשאני נוגע במקום זה נראה לי מקום קשה כזה ועבה...בגלל זה אני נכנס לסרטים! לא יודע למה, נראה לי שאני אלך על ההליקס...רק בגלל שהטראגוס נראה לי פוווווול כואב!

תלחץ על הסחוס למעלה זה גם כואב:]

כאב של חירור הוא לא כזה ביג דיל...הכאב שאחרי זה הוא מה שמבאס... שרוצים מתגברים על הכאב והפחד... אולי אתה לא מספיק רוצה כי עובדה שאתה מתבלט:| אולי תעשה את שניהם?:}}} וסתם שאלה...מזה עגיל מסכן באוזן? אין כזה דבר עגיל מסכן... :\ קיצר לך תעשה מה שאתה חושב שיותר יפה לא פחות כואב! ררר..

KushiKatan

New member
אמממ...

חחח עגיל מסכן באוזן התכוונתי שחשבתי שהליקס זה עגיל שכואב פשוט כמו עגיל שעושים באקדח...כמו שיש לכל ילד בן 6... :]

אבל כאב זה דבר שעובר

תחשוב על זה שאחרי שתעשה את זה יהיה לך עגיל פשוט יפיפה... אמ היה לי כסף ההיתי עכשיו הולכת לעשות טראגוס ...

KushiKatan

New member
אני לא מתכוון לכאב של אחרי...

אני מתכוון לכאב של הכנסת המחט!!! הכאב של אחרי לא מפריע לי בכלל... עשיתי פעמיים בגבה ולא כאב לי בגרוש... לברט כאב לי באותו הרגע...אח"כ כבר לא היה אכפת לי... זה מה שמונע ממני לעשות...הכאב לש ההחדרה של המחט!

אבל זה סך הכל שניה אחת

מכניס ת'מחט כואב טיפה או הרבה ואז זהווווו אין לך יותר כלום ... עברת כאב של לאברט בטוח שתעבור את זה

NukiNuk

New member
הממ. זה לא בדיוק שנייה אחת

יש לזה כמה שלבים האמת (נראה לי 3.. או 2.. תלוי) ושמע... ההכנסת מחט כאבה קצת.. נסבל כזה (אצלי.. אני אומרת מדעתי האישית ועשיתי אנטי) הכאב היה אחרי זה... טראגוס זה עגיל יפה וכדאי לך.. למרות שאני אישית מעדיפה ורטיקל טראגוס

סוו פאקינג וואט?

גם אני עשיתי בגבה פעמיים ולא כאב לי לא ההחדרה של המחט ולא אחרי. גם הליקס עשיתי, וכאב לי מאוד, ההחדרה של המחט....אבל אחרי שעברתי תכאב הנוראי של ההחלמה אני כבר לא זוכרת תכאב של המחט! רררררר...נורא... אם אתה מפחד מכאבים אל תעשה בע\: מה כאילו אנחנוא מורים לתמוך ולהגיד לא כואב? זה אולי כן יכאב תעשה (שוב!) תעגיל שניראה לך הכי יפה...ותקח בחשבון שאולי תעבור כאבים יאללה בהצלחה

NightWish2

New member
המממ ... עשיתי את שניהם..

ואת שניהם ב-כ-ל-ל לא הרגשתי...ולכן אל תיתן לכאב להוות שיקול, כי אתה נשאר אח"כ עם הפירס.. לא עם הכאב.

KushiKatan

New member
וואי תודה...!!!

לכל מי שהתייחס לודעות המפגרות שלי... תודה!!! נראה לי שמחר אני אעשה בסוף טראגוס...ואם אני אמות...אני נפרד מכם לשלום...!!!

למעלה