טקס

RenanaD

New member
כמעט שלא נכנסתי לאתרים אחרי הטקס, אבל באלה

שכן היה כתוב שזה בשר אמיתי... אז אם כן, מעניין איך זה הריח
הנה תמונות עם כל הסטייקים האלה - יש אחת אחרי ועוד הרבה לפני.

RenanaD

New member
זה לא נכון, זה ממש לא מה שקרה

א' - זה לא היה מאחורי הקלעים, אלא בקהל. ב' - הם דיברו די הרבה, ראיתי את הרוב והיא ממש לא נפנפה אותו. צילמתי את המסך כמה פעמים: אחת, שתיים ושלוש.

אני לא אמרתי שזה בטוח נכון ...זה רק מה שנראה

מהסרטון הזה...אני דווקא שמחה שהיא לא נפנפה אותו כי זה היה גורם לי לשנוא אותה על יחס כזה חחח

RenanaD

New member
גם אם היא היתה מתנהגת ככה, זה לא ביג דיל

כל הערב הזה הוא מינגלינג אחד גדול, אף אחד לא עושה שם באמת שיחות נפש. שלום-שלום, יופי של קליפ, ביי. שיחות נגמרות באותה מהירות שהן מתחילות. אז אין לך סיבה להתרגש

HARMONY224

New member
סליחה על הבורות אבל...

מי זאת אמה? חחחחחחחחחחחחחחחחח אני מרגישה מפגרת שכולכם מדברים עליה ואיןלי מושג מי זאת

העוזרת של ג'ארד..היא איתו בכל מקום וגם

אני לא ממש מבינה מה הדיבורים הכ"כ רבים עליה חחח

חחח אתן מדברות כאילו אתן מכירות אותה אבל היא

כן נראית ממש חמודה...לא סתם היא העוזרת שלו

I AM7

New member
הן חיות בסרט...

רננה מצלמת תמונות שלה כאילו היא כותבת את השירים ....שיהיה. "היאא הכי הכי שיששששששש" אממ.....אולי....אולי לא..., אני לא מדברת איתה כל שני וחמישי בטלפון...אז לא , אני לא יודעת. אכפת לי רק מהם:)-ומהמוזיקה שלהם.....

חלי את בדרך לחטוף כאפה ../images/Emo3.gif

אנחנו לא חיות בשום סרט. כשפגשנו אותה היא הייתה מאוד נחמדה, היא התלהבה ושמחה מאוד לבוא לפה, היא הייתה סופר נחמדה אלינו, ועל כן הרגשות הם מאוד הדדיים לך אכפת רק מהם. אנחנו גם אוהבות את האנשים הסובבים אותם, כמו ברקסטון ואמה. ובאק.. בזמנו וגם טים. תורידי את הטונים ילדה. כי תמיד תהיה מישהי שתיקח את מה שאת אומרת מאוד ברצינות..

RenanaD

New member
אכפת לך רק מהם? שיהיה לך לבריאות

לי אכפת, ויותר מאכפת, גם מכל המסביב. מבחינתי לא מדובר פה רק על מי שכותב את השירים והאף היפה שלו. מבחינתי יש עולם שלם מסביב, צוות שלם של הפקה וניהול וצילום והקלטה וטכנאים ואינטרנט ותכנון, והצוות הזה מעניין אותי לא פחות מהקול של הסולן. כי אולי כשהמצלמות נדלקות הם אלה שעומדים בפרונט, אבל הם מעולם לא היו מגיעים לפרונט הזה בלי כל היתר. הם חלק אחד והם מעניינים אותי באותה מידה. אני לא אוהבת לראות רק את הפרונט והפלאשים, זה ממש לא הכל בשבילי. אני אוהבת גם את העבודה הסיזיפית של ההפקה ומאחורי הקלעים. מעניין אותי מאוד, מה לעשות. אמה ספציפית? פגשתי אותה, דיברתי איתה, היא מותק. כנ"ל רוב, ואיתו דיברתי אפילו יותר. אנחנו "חיות בסרט"... את יכולה להגיד מה שבא לך, זאת הדעה שלי ואת לא תשני אותה.

maya254

New member
הן לא חיות בסרט.. היא ממש חמודה ואדיבה!

בשדה תעופה שפגשנו אותה היא הייתה נעימה וחייכה וגם כשראיתי אותה במלון היא הייתה ממש חמודה וסבלנית! :))

NASTIAtheSAVIOR

New member
ואו,זאת גסות רוח.

בדיוק כמו ששני ורננה (אלה השמות שלכן נכון? :O) אמרו, כל הקליפים שאת רואה,כל השירים שלהם שאת שומעת,כל הראיונות,סיבובי ההופעות,וכל השאר ש30 עושים, הם לא היו יכולים לעשות את זה בלי הצוות שלהם, אמה ממש חמודה לדעתי,ברקסטון מקסים,הוא ענה לי בפייסבוק ושר כמה מהשירים שביקשתי ממנו בווידיאו צ'טים שהוא עושה הרבה פעמים,ובכללי,כל הצוות הזה שלהם,הם פשוט מדהימים וצריך להעריך אותם,כי מה 30 בלעדיהם?

למעלה