טקס

DarkSecretLove

New member
אתה ואופק?

רננה יש משהו שאת רוצה לספר לנו ?
בהחלט לילה לבן מהסרטים.

Carpediem24

New member
לא מאמינה שאני נשארת בלי לראות

מה נסגר עם MTV!!! כל כך חיכיתי לזה...

RenanaD

New member
../images/Emo41.gif לינק לצפיה ישירה!

קופא כל כמה שניות, אבל באיכות מעולה ועדיף מכלום.

RenanaD

New member
30 ואמה יושבים בטקס

אהבתי את המיקום שלהם, בול באמצע

Anastasia plus1

New member
בוקר טוב

בוקר טוב, אני חושבת שאני אוותר אפילו על לישון, כי גם ככה הקטן שלי יתעורר עוד שעה- שעתיים. אני חושבת שהם היו צריכים לזכות גם בקטגוריה של הווידאו, אבל כמו שכתבת- פעם הבאה

בוקר טוב ...וואי איך אני מאושרת שהם

זכו במשהו לפחות !!!!!! למרות שפאראמור לא זכו בכלום שזה מבאס וגאגא המעצבנת לקחת כמעט את כל הפרסים . וואי הם עשו את הטקס הזה לקצת נורמלי....פשוט היה משעמםםםם

ליידי גאגא מלכה ../images/Emo47.gif ../images/Emo98.gif

כשהיא זכתה הייתי קרועה בין אכזבה לשמחה

maya254

New member
כן.. אבל השמלה שלה עם הבשר הייתה פשוט דוחה!!

רציתי להקיאא \= מסכנה הפרה שהיא שמה על עצמה באמת חחח
מעניין מה ג'ארד הצמחוני חשב על זה חחח!! אין ספק שהיא להיט!

חחח גאגא באמת מלכה אבל עדיין מעצבנת

גם ראיתי וידאו מאחורי הקלעים שג'ארד מדבר איתה והיא כולה מנפנפת אותו מה נראה לה ? זה כבר חוצפה , היא יותר מדי תופסת מעצמה לדעתי D: והשמלת בשר הזאת הייתה זוועתית ? אני נגעלתי , זה ממש לא נחשב אופנה !!!

maya254

New member
באמת?? תראי לי את הסרטון! ../images/Emo13.gif

חצופה הגאגא הזו.. היא והשמלות שלה חחחח גם אני נגעלתי... איך לא קמו עליה הארגונים של בע"ח עדיין לא הבנתי... זה אשכרה בשר חי!

אין לי ממש את הזסרטוןם אבל אני יביא לך קישור

ויש שם וידאו ורואים את ג'ארד מדבר עם גאגא והיא כזה מסתובבת והוא מבין את הרמז שלה חח והולך . וגם רשמו שהוא בא אליה פעמיים ובפעם השנייה היא הייתה יותר גסה . לאדעת יכול להיות זה לא נכון אבל עדיין הוידאו הזה אומר עלייה משהו !!! http://itsshazzani.tumblr.com/post/1114571364/callingrooftops-hiimlisa-hxcfairy

avivush241

New member
יוווו מסכן ג'ארדדד

בסוף שהוא ראה שהיא מתעלמת מממו הוא ניסה כזה לעשות לה ביי אבל ראו שהוא לא ידע מה לעשות עם עצמו.. ידוע שהיא לא בעניין גברים אבל לא חשבתי עד כדי כך חח אגב אני חדשה פה ואני חייבת להתוודות שרק אחרי ההופעה שלהם בארץ הכרתי שירים אחרים שלהם חוץ מthe kill ו from yestersday ואני רוצה להגיד שפשוט התאהבתי בלהקה הזאת וג'ארד כזה הורס...

למעלה