טקס עמ"י

dweck2k

New member
היה מגניב ממש.

בואנה כל הגוף שלי מפורק מהשבוע הזה... ואולי מהיום? הייתי בלחץ , אבל בסוף הכול תקתק ממש טוב. החבר'ה נתנו בראש אחושרמוטה! ברי כזה גבר, היה הכי מצחיק איתו היום. בקרוב הוידיאו! דוויק

punker182

New member
NRG

הדבר הכי טוב בטקס הענקת פרסי ערוץ המוזיקה הישראלי (עמ"י) שהתנהל אמש הגיע רק בדקה ה-70 ומשהו שלו: הופעה של להקת פאנק בשם ביט 69 שמורכבת משלושה ילדים בני 14. חמושים בביצים גדולות, שיר מגניב והמתופף הכי פסיכי מאז גונזו מהחבובות, הרביצו שלושת הטינאייג'רים תורה בתעשייה החבוטה והמיובשת שהתכנסה להעניק פרסים צפויים מראש לחבורת זמרי אמצע-הדרך וקצה סף-השמיעה NRG מעריב אונליין

ליעתע

New member
רק פורום ערוץ 24

העז להגיד שהייתם לא טובים.. טיפשים שכמותם חחח

../images/Emo220.gifחח..

ידיד שלי עושה לי כזה "דורין ראית אתמול ת'טקס פרסי עמ"י..?" "כן..." "וואו..היה שם מתופף סוס.!!" "לורל" "והגיטרות" "אהבה ממבט ראשון?:O" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD בקיצור.. אמרו שאתם לא הכי.. ואז אני כזה.. "זה רק מתוך קנאה.. היית מת להיות כמוהם..לנגן בגיטרה כמו ברי או רענן!!אתה סתם מעפן..אז תשתוק..כאילו..מה הקטע שלך..פשוט אתה קנאי..ואפשר להבין" בקיצור ננתי לו הרצאהXD הייתם מעולים.. ואיכ סושי..!!!! *הולכת להקיא*

NA BoldAs Love

New member
MSN

אחד השיאים הבולטים בערב הזה היה המופע של להקת "ביט 69" – חבורת נערים בני 14 שהראו לכל המוזיקאים איך עושים באמת רוק – ובכלל זה צעקות, הנפות פרועות של הראש וטקסט פשוט על בחור שאוהב בחורה. גם הזמרים לא נשארו אדישים ופרגנו לחברי הלהקה בתשואות גדולות. חלקם אפילו קמו כדי למחוא כפיים.

punker182

New member
walla

אין ספק שהרגע האנרגטי ביותר בתחרות היה ההופעה של להקת הפופ-פאנק הצעירה מאוד - Beat 69 שזכתה לשבחים מהאדם שהכי מזוהה עם הערוץ, יואב קוטנר וממנחה הטקס - גורי אלפי, ובמהלכה אפילו נינט טייב עמדה ומחאה כפיים.

NA BoldAs Love

New member
YNET

קטע מרגש נוסף נרשם כשלהקת "ביט 69", שמורכבת מנערים בני 14, עלתה להופיע וזכתה לתשואות רמות.

היה מדהים!!!

ואיי אתמול בטקס היה בן זוווונהה!!! נתתם להם בראש והייתם הכי טובים שם! ובזמן שהופעתם כל הקהל התחיל לרקוד כזה והיה ממש יפה!!!

punker182

New member
SHOX

הגיע הזמן להיכנס לאולם. אורית ואני הזדחלנו לבק סטייג' כדי לראות אם יש דרינקים. מצאנו שם את ביט 69 מתכוננים לקראת ההופעה שלהם בטקס. זה היה די מפתיע לראות איך הם שומרים על הקול שלהם למרות שהם ילדים בני 14 בטקס של גדולים. הדבר שהכי ריגש אותם היה מלצר הסושי. "או, רענן, בוא תאכל אוכל של אשכנזים", אמר לורל המתופף לרענן הסולן, וברי הבסיסט מיהר לתקן אותו: "זה לא אשכנזים, זה של יפנים". SHOX 9/3

punker182

New member
אין לי מושג מאיפה זה. שלחו לי

זפזפתי אתמול מדי פעם לפרסי עמ”י בערוץ 24 והדבר היחיד שהדביק אותי למסך היתה ההופעה של להקת הנערים ביט69. קראתי עליהם בכמה עיתונים אבל מעולם לא שמעתי אותם. הם מתוקים ומצחיקים, אבל המופף שלהם, לורל אמיר, הוא קילר אמיתי. סופרסטאר. את ההופעה שלהם מאמש עוד לא מצאתי ברשת (בטח יהיו שידורים חוזרים בסוף השבוע, זה בחצי השעה האחרונה של הטקס) אבל הנה השיר המשעשע הזה מהופעה שצולמה ל”וויינט” לפני חודשיים. המתופף שלהם קורע אותי.

punker182

New member
הנה איזה מישהי או מישהו שראיין אותנ

http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=435134&sid=123 אנחנו בוידאו הזה

TheEnema

New member
אז לשם הלכו כל חולצות הFSAS...

עד תל אביב בשביל קולבים ריקים (-:

למעלה