ברוכה[= אני דורין בת 14 מיבנה[=
ק קוראלי בסטייל New member 9/3/07 #54 הייתם פשוט מ=ד=ה=י=מ=י=ם אהבתיי מאודד דורין ורענן כנסו אלי למסן[email protected]
G GABUSH the girl New member 9/3/07 #55 הייתם מעולים דיי זה היה כל כך מושלם.... אני לא יכולה...ואיך הצחיק אותי בסוף איך שניסו לעשות האד בנגיג בקהל אלוהים... הרבה כבוד כי באמת מגיע
הייתם מעולים דיי זה היה כל כך מושלם.... אני לא יכולה...ואיך הצחיק אותי בסוף איך שניסו לעשות האד בנגיג בקהל אלוהים... הרבה כבוד כי באמת מגיע
S ShiraBJ New member 9/3/07 #57 חחחחחח כןןןן וואי זה היה קורע אבל עזבי שהם לא הצליחו- אנשים עושים הדבנגים כשהם נהנים!!! זה כ"כ מעולה חחח ד"א, ראיתי את הטקס כבר 3 פעמים =] וזה מרגש כל פעם מחדש D:
חחחחחח כןןןן וואי זה היה קורע אבל עזבי שהם לא הצליחו- אנשים עושים הדבנגים כשהם נהנים!!! זה כ"כ מעולה חחח ד"א, ראיתי את הטקס כבר 3 פעמים =] וזה מרגש כל פעם מחדש D:
A Alice N New member 9/3/07 #62 היה ענננננננק!!!!../images/Emo149.gif../images/Emo99.gif וואי הייתם פשוט מעולים. מעולים!! הייתי עם חיוך כזהההה ענקי וגם אמא שלי התלהבה תמשיכו תמשיכו ותמשיכו להיות כאלה מעולים!
היה ענננננננק!!!!../images/Emo149.gif../images/Emo99.gif וואי הייתם פשוט מעולים. מעולים!! הייתי עם חיוך כזהההה ענקי וגם אמא שלי התלהבה תמשיכו תמשיכו ותמשיכו להיות כאלה מעולים!
A animal bar New member 10/3/07 #72 הייתם ממש טובים!!... רק בגללכם ראיתי את הטקס.. ידעתי ששייגעצ לא יזכו אז לא היה לי למה לצפות בקש לזה... זה גם היה ענק שגורי הציג אתכם והוא אמר: "...חבל שבגיל שלהם אבא שלי רק אמר לי להפסיק לשחק עם הכלי שלי..." ענק, כל כך נקרעתי!!...XDD
הייתם ממש טובים!!... רק בגללכם ראיתי את הטקס.. ידעתי ששייגעצ לא יזכו אז לא היה לי למה לצפות בקש לזה... זה גם היה ענק שגורי הציג אתכם והוא אמר: "...חבל שבגיל שלהם אבא שלי רק אמר לי להפסיק לשחק עם הכלי שלי..." ענק, כל כך נקרעתי!!...XDD