טקס עמ"י

punker182

New member
מחר ביט 69 בעמ"י

מחר ביט 69 יופיעו בטקס עמ"י- טקס פרסי המוזיקה הישראלית. זה מטורף. וזה יעובר בשידור חיי בערוץ 24 בשעה 21:00.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif נשמות שלי#$%&#$*$

איזו הופעה בת זונההההההההההההההההההההה$&*#$^&@$ אתם כאלה מקסימים! הייתי הופעה מעולה, נתתם בראש והיה מדהים&*#@#$^@#^@#
כוולם קמו, ואני גם ראיתי את נינט טייב קמה ראשונה ומחאת לכם כפיים!@#$%^@#%&#$ הייתם מדהימים, היה מדהים%$&@$%$@ פעם הבאה בגאלה,בע"ה!
נשמות:-

ליעתע

New member
בדיוק באתי לשלוח הודעה

ולשאול מתי זה חחחח אני אראה:] ואני אפילו אעשה לי תזכורת בפלאפון כי אני סנילית..

ליעתע

New member
חחח יש עשכיו שידור חוזר XD

אז אפשר לראות אותם שוב ווויפיי

ליעתע

New member
וואוו הייתם כאלה בני זונות!!!

חחחחחחח אפילו אח שלי אהב P: יאללה אני רוצה עכשיו מתקפת מעריצות בפורום XD

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifלאח שלך יש טעם טוב =]

הייתם פשוט אלופים זה היה מעולה התקשרתי לאיזה 100 אנשים [נראה לי שכתבתי את זה כבר חח] והתלהבתי על איך כולם קמו ומחאו לכם כפיים, סגדו [היו. ראיתי.] ועשו הדבנגים [או לפחות ניסו] הרוב התלהבו איתי, השאר אמרו לי שזה טעות במספר. אז תיקנתי אותם והם התלהבו גם. ^^ היה ממש יפה... אני כ"כ מאושרת!!!!!!!

Xx MaayaN xX

New member
אעעעעעע

איזה שוווווהההה היהההה!!!!!!!!!!!!!! היה מגניב לאללה חח ללורל יש תופים ממש דומים לשל טראוויס בארקר מבלינק :p /m\_

../images/Emo220.gifענק!!

אשכרה כולם באו.. ואני וליאת סיכמנו.. שאנחנו צריכים להתחיל להתכונן נפשית לפאקצות רבות שהולכות להצטרף לפורום.. מפורום נינט(הפריקית הקשוחה והאפלה!!$##$@) כי היא קמה בשבילכם! זאת שאז באיזשהי כתבה אמרתם שהיא כוסית.. אני מיכלי ושירה צרחנו כמו פאקצותXD(כרגיל) וממ.גיא לא היה קשור קצת שירה..אבל יש לו קול סקסי!!! *אני יכולה להשאיל ממך אותו ליומיים?*

../images/Emo220.gifXD

אני חייבת לספר משהו על ביט 69 האלה.. כן שהם היו מאחורי הקלעים..הם ביקשו מים ונתנו להם XDDDDDDDD

ליעתע

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאללה שנה הבאה ביט להקת השנה ופריצת השנה! ושיר השנה! XDD

ShiraBJ

New member
חחחח כןןןןןן

חסר שלא! איןןןן הייתם אלופים התקשרתי לאיזה 100 אנשים להתלהב!!! אני אוהבת אתכםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה ענקקק

zohar d

New member
אתם פשוט גדוליםם!@#$%^!

פאקינג מוזיקה 24, טלוויזיה! אתם פשוט אלופים.. וגם כולם התלהבו ממכם! היה גדול אתם כלכך טובייםם!

למעלה