טקס עמ"י

ShiraBJ

New member
הם לא טובים

אולי פעם הם היו טובים היום הם היו תותחיםםםםם זה היה כ"כ טוב ^^ הייתם מעולים!!!

scary miss Mary

New member
נינט ויהודה לוי קמו ומחאו לכם כפיים

פששש.. גאווה! למרות שאני אישית שונאת את שניהם אבל בארץ הם נחשים וכל השיט הזה.. וואלה.. כבוד! כולם עומדים ומוחאים לכם כפיים הדג נחש צועקים ומתלהבים תוך כדי ויואב קוטנר (!!!!!!!) מחקה את רענן.. היה מצחיק! ראיתי בדיוק כשקראו לכם

scary miss Mary

New member
שנה הבאה אתם זוכים בתגלית השנה

וגם באלבום.. אם תטרחו להוציא אותו כבר!! וכשתגיעו למרכז התהילה ותכירו אישית את נינט ה"""""""""מאגניבה""""" אל תשכחו אותנו!!! בוהוהוהווו חחוחוחוחוחוחחוחוחו

NA BoldAs Love

New member
עחעח

זה היה ענק ליודה הי מבט של אידיוט חחעחע והדגנחש כפרעליהם התחרפנו לגמריי שביט עלו

ShiraBJ

New member
חחחחח

ואנחל [זה היה הוא? O: ] הזיז את הראש לפי הקצב אבל ליהודה לוי היה פרצוף מאושר!!! ושמעתם את זה??? שאתם לא צריכים את הפטישים בשביל לתת בראש? יאאאאא ^^

כן משפט חזק../images/Emo47.gif../images/Emo184.gif

או כריות
אל תשכחי את הכריות!

ShiraBJ

New member
נכוווון

דיי לקראת הסוף כשצילמו רק את הקהל והוא צעק את זה רציתי לבכות מרוב התרגשות. עמדו לי דמעות בעיניים. עכשיו, בשידור החוזר, אני בטוחה שאני אבכה. אני פשוט כל כך אוהבת אתכםםםםם שזה מדהים עד כמה אני מעריכה אתכם והכל... יאאאאאאהעאהעה ><

כפרעליכם../images/Emo99.gif../images/Emo184.gif

אני אתחיל בזה שכתבו דוויק בסוף
חחח..
איזו הופעה איזו הופעה
עכשיו אתם מפורסמים
.

ShiraBJ

New member
זה היה מ-ד-ה-י-ם

כמה צרחתי [מהתרגשות חח] קפצתי על המיטה XD זה היה פשוט ענקקקקק... עשיתם לי את השבוע!!!

הנה הם מופיעים שוב../images/Emo99.gif../images/Emo184.gif

איזה כיף זה לראות אתכם בטלויזיה,רציני
רענן
ברי
לורל
.

Loosing my life

New member
תודה!!שיהיה דיסק אני אקנה,אבל

בינתים אין קובץ שאפשר להוריד ממנו ת'שיר?אולי שחברי הלהקה יעלו אתזה לפה? תודה מראש

ShiraBJ

New member
לאאאאא נו

אוח זה נורא מעצבןןןן -.- תחכי לאלבום, ואז תעשי מה בא לך בינתיים תשמעי ברדיו/מייספייס/שוקס/כל מקום אחר שתמצאי

punker182

New member
טקס עמ"י

זה היה היום הכי מגניב של ביט 69. הגענו לשם ב5.. היה לנו הלבשה, שיער, איפור וכל זה.. אחרי זה יצאנו לאכול.. אנחנו חוזרים לאיזור של הטקס, מלא מלא צלמים מתחילים לצלם אותנו. במשך איזה שעה עשינו ראיונות לכל ערוץ/ עיתון אפשרי.. אחרי העברנו את הזמן מאחורי הקלעים ובאכילת סושי . הגיע הזמן לעלות לבמה. התארגנו ועלינו. שידור חיי.. קצת מלחיץ. אבל נתנו בראש והיה מטורף!!!!! אחרי זה ירדנו מהבמה ופשוט חילקנו כיפים לאנשים חחח.. ונינט ממש אהבה אותנו חח ודיברנו איתה ועם חבר שלה חחח.. והיה ממש מגניבב. נתנו בראש. תודה@

כבר הספקתי להציק לרענן../images/Emo6.gif../images/Emo184.gif

הייתה הופעה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש טובה
{ולא עשיתי העתק הדבק->ריספקט
} חח..יפה לכם לחבק את נינט וזה
! לורל התנחלו אצלי מלא חברות שדלוקות עליך קשות.

למעלה