טקס סיום../images/Emo35.gif ../images/Emo32.gif
לא יודעת מזה היה בדיוק... אבל היה כיף ומצחיק... התחיל עם אני לא טועה בלהקה [שאין לי מושג עם יש לה שם בכלל...] של יפתח [יפתח15 מהפורום] נגנו קצת, היה יפה מאוד... אין לי ממש מה להגיד על זה.. אחר כך [שוב אני לא זוכרת את הסדר אבל בכל מקרה
] כוכבה [מנהל הביה"ס שלנו] התחילה להקריא מי מצטיין [מעל 95 ממוצע] בביה"ס... ואנחנו עשינו שיא של שנתיים בלי מצטיינים..
היה מצחיק דווקא.. ומפדח כי רבתי עם המורה שלי קודם שאני לא רוצה לעלות על הבמה, והיא שכנעה אותי ובסוף עליתי, למה? "כי אני מצטיינת בתחום החברי" עלק.. לא נורא..
טוב לא לפי סדר - ריקוד- היה ריקוד של כמה בנות, הייתה בעיה עם הקלטת והם כל הזמן היו צריכות לעשות מחדש, בסוףך התיאשו והלכו החוצה לבדוק תקלטת ובלה בלה בלה.. בנתיים כל העולם צחק..
...
מרוב צחוק, לפחות אני.... המחזה "הקמצן"... היה מחזה שאני הייתי אמורה להשתתף ועזרתי להם בחזרות, בטקסטים, אבל החלטתי לא להשתתף ולראות מרחוק
היה פ33ה!!! כל כך אהבתי.. לפני שהלכו להופיע שיגעתי אותם עם "בהצלחה" ו"בהצלחה" היה קטעים שפחות אהבתי ואני חושבת שיחלו לשפר אבל היה מצחחחיק, יפה, וכל הכבוד להפםםםםםם
ברייקדנס-[או איך שזה לא נקרא] היה יפיפפפפפההההההה כל כך יפפהההה אני מזה רוצה ללמוד לרקוד ככה
קפוארה-
היה מדהים, הילדים מהשכבה שלנו לא ידעו מי יודע מה לעשות משהו אבל אלא מי' ->
כל כך יפההה.. לאחד הייתה ג'יפה ובמקרה הוא אח של חברה שלי[ שניים שם ] אבל למי אכפת... העירו לו כבר על הג'יפה..
הסרט->בריכה- היה טיול של הבריכה אז צילמו אותנו, איזה פדיחות, צילמו איך שילדה אחת מטביעה אותי,
ואמרו לי [לא ראיתי אבל אמרו] שראו אותי עוד כמה פעמיים, מעניין, לא שמתי לב, פדיחות
הסרט->הטיול השנתי לשמחתי הרבה [כן-הרבה] לא ראו אותי כלל וכלל בטיול השנתי. ועם כן אז-
היה כיף להזכר, ועוד יותר כיף לדעת למה אני כל כך רוצה לעזוב את הביה"ס.. קיצר היה נחמד כולם פיתאום קמו באמצע הסרט והלכו....
לא יודעת מזה היה בדיוק... אבל היה כיף ומצחיק... התחיל עם אני לא טועה בלהקה [שאין לי מושג עם יש לה שם בכלל...] של יפתח [יפתח15 מהפורום] נגנו קצת, היה יפה מאוד... אין לי ממש מה להגיד על זה.. אחר כך [שוב אני לא זוכרת את הסדר אבל בכל מקרה