טקס יום הזכרון

Loony Moony

New member
טקס יום הזכרון ../images/Emo16.gif

היה היום טקס מדהים, פעם ראשונה שאני בו (כיתה ט') באו כל השכב"ג, המון בוגרים, משפחות שכולות- בסך הכל למעלה מ-500 איש נראה לי היתה שירה בציבור ובין לבין סולואים וקצת קטעים... וכמובן כיף כמו תמיד לפגוש מדריכים בוגרי השבט.. איך היה לכם?

ונטורי

New member
אף פעם לא הבנתי את השירה בציבור בטקס יום

הזיכרון כמה ששירה זה דבר שמעודד ומביא ביחד ויכול לאחד בין תרבויות ועמים אני ממש לא חושב ששירה בציבור זה משהו שראוי להיות בטקס לשיר שירים בטקס שירים שעובדים עליהם כדי שיצאו מכובדים בוודאי אני מסכים אני אפילו שר אבל אני לא חושב שלשיר שירה בציבור בטקסי זיכרון זה לעניין

Loony Moony

New member
זה דווקא מאוד מכובד

ומאוד מרגש ומאחד.. לא שירים שמחים אלא שירים עצובים.. למשל-
"היה לי חבר", "שיר הרעות", "דמעות של מלאכים", "רקמה אנושית"
הרבה יותר מחבר לשיר שירים ולא לשמוע.. מה גם  שהשירים שעבדו עליהם לא יצאו משהו..

carmit91

New member
אצלינו

הטקס ממש מכובד. הוא מתחלק לשניי חלקים (כנראה); בחלק הראשון זה הטקס עצמו- כל הרישמי-יזכור, אל מלא רחמים, צפירה, הורדת הדגל וכ'ו.. והקטע האישי יותר- כל העדויות, הקטעים המרגשים, השירים והקטעים האומנותיים למיניהם. ואז, כשהטקס מסתיים באשכול הפיס יש שירה בציבור, מה זה שירה בציבור? 'ערב שירי לוחמים' שעולים כל מיני אנשים שהתנדבו לשיר שם והם שרים שירי זיכרון, וברקע יש מצגת עם המילים של השיר. נחמד כזה. בד"כ כולם באים לטקס, והצעירים פורשים אחריו.. השנה הופעתי בטקס, היה מרגש בטירוף, היה אפילו כיף להופיע. שרתי והקראתי קטע נחמד. [[=

למעלה