טקס הרגיעה

טקס הרגיעה

טקס הרגיעה כל הזכויות לגרסה העברית שמורות לדונלד מ. קרייג ולמתרגם, אילן ויילר. (ראה בתחתית המאמר). צעד ראשון: שב או שכב במקום בו לא תופרע במשך חמש דקות לפחות. זכור לנתק את הטלפון. הרגש בנוח. אם הינך יושב, על גבך להיות ישר. אל תצליב את ידיך או רגליך, בין אם אתה יושב או שוכב. אם אתה יושב, הנח את הידיים על ברכיך, כאשר כפות הידיים כלפי מטה. עצום את עינייך. צעד שני: דמיין כדור אור זהוב, חמים ויפיפה מקיף את כפות רגליך. אם אינך יכול "לראות" את כדור האור כאשר אתה מדמיין אותו, זה בסדר. רק דע שהוא שם. דע באמת כי אם יכולתך בדמיון הייתה שונה, היית רואה את הכדור. כדור האור הזהוב והחמים תמיד מביא שלווה ורגיעה מלאה. היכן שכדור הזהב עובר, המתח נעלם. תן לו לעבור, וכאשר הוא עובר, הרגש את רגליך מתמלאות בזוהר הזהוב והחמים של שלווה ורגיעה. צעד שלישי: כעת הרשה לכדור האור לעלות במעלה רגליך עד לחזך. אז הרשה לו לעבור במורד ידיך עד אצבעותיך ולבסוף במעלה צווארך ולתוך ראשך, עד שהינך מכוסה כולך בזוהר החמים והזהוב של שלווה ורגיעה, וכל המתח נעלם. אם אתה חש במתח היכן-שהוא, שלח את כדור הזהב לשם והמתח ייעלם. צעד רביעי: השאר במצב זה של רגיעה עמוקה לכמה דקות. דע שהינך יכול לשוב למצב זה מתי שתרצה פשוט על ידי ביצוע טקס הרגיעה. אם יש לך בעיות שינה, נסה טקס זה כאשר אתה נשכב לישון בלילה במקום לסבול או לקחת תרופות מסוכנות. היה אחד עם עצמך. צעד חמישי: כאשר אתה מוכן לצאת ממצב זה של רגיעה עמוקה, קח שלוש נשימות עמוקות והרגש כיצד חיים ואנרגיה חדשים נכנסים לגופך עם כל נשימה. זכור לרשום את ניסיונך ביומן הטקסים. החומר המובא כאן מתורגם מתוך הספר "Modern Magick – Eleven Lessons in the High Magickal Arts" של הסופר דונלד מ. קרייג, באישורו של המחבר. הספר יצא בהוצאת Llewellyn. טקס זה מופיע בעמוד 7 של הגרסה הראשונה (הדפסה עשירית, שנת 1996). אין לשכפל, להעתיק, לצלם, להקליט, לתרגם, לאחסן במאגר מידע, לשדר או לקלוט בכל דרך או בכל אמצעי אלקטרוני, אופטי, מכני או אחר – כל חלק שהוא מהחומר במאמר, למעט לציטוטים קצרים לצרכי דיון, ללא אישור מפורש מהמחבר או המתרגם. כל שימוש מסחרי בחומר אסור בתכלית האיסור.

jbu

New member
אני מת על הכותב

אני והוא יצאנו מאותו פילוסופיה על היהדות (לפני הבר-מצווה שלו). אני מתכוון לתרגם את ה-LBRP ולא לפרסם אותו גם משום שאני צריך אישור ממנו לכן מקסימום אני ישלח אותו לאילן וגם משום שקבוצה מהפורום הזה ניסתה לשתול לי ווירוסים במחשב. (אני מאוד מאוכזב). אם יש לך תרגום שלו או של טקס אחר מהספר אתה יכול לשלוח לי? תודה בכול זואות. עוד משהוא לדבי המדיטציה הזו היא מאוד טובה והיא יכולה להיות עוד יותר טובה אם בזמן שה מדמינים את הכדור (לדעתי עדיף באיזה צבע שתרצו) תשלחו אותו לידים רגלים ולשאר הצאקרות מהקטן לגדול (כולל הברכים והמפרקים).

אני יכול להיות אחראי רק

על מה שהסופר כתב, כי אני משתמש בזה. בקשר לתרגומים - יש לי תרגומים של טקסים נוספים, כולם באישורו של הסופר ואותם אני אשחרר לאט לאט (כולל ה-LBRP שאני עובד עליו ברגעים אלה ממש - ואני מתכוון לכל העמודים, לא רק לשלד של הטקס). אני אפרסם אותם כאן, כולל "תוכנית עבודה מומלצת".

תיקון זכויות היוצרים

מותרת העתקה לשימוש פרטי במאמר, אך ורק בצורתו המלאה. אין להפיץ את המאמר בתשלום (אין לפרסמו בספרים, עיתונים או כל מדיה דורשת תשלום אחרת). הפצה באמצעות אתרי אינטרנט רק באישור מתרגם המאמר או מחברו ואין לפרסמו בצורה חלקית. מעבר האמור לעיל, אין לעשות כל שימוש אחר במאמר ללא אישור מפורש מהמתרגם או המחבר. אין לדרוש תשלום כלשהו עבור עיון או שימוש במאמר.

אני לא יודע אם חייבים כדור

אבל אני מאמין שיש סיבה בשלה בחר המחבר דווקא בצורת הכדור. הדבר קשור, כנראה (זו ההשערה שלי) הן בצורה של הכדור (שהיא צורה "מושלמת" ללא זויות) והן בשל דמיון הכדור למרכזי האנרגיה בגוף (בין אם נכנה אותן צ'אקרות או ספירות של עץ החיים). בתרגילי המשך, אולי הדבר יהיה מובן יותר.

jbu

New member
הסיבה שבחרו את הכדור

וכמו שאמרתי אני ממש מת על הספר הזה אבל הוא לא אמצי את זה, זה מדיטציה בסיסית שבדרך כלל מלמדים מתחילים אולם זה לא אומר שהיא "רע" או לא ל"מתקדמים",רק שהיא שונה במאט פרטים אולם זה דבר סוביקטבי. אחת הסיבות שבחרו בכדור היא שהכדור אמור ל"שדר" אור ורגע ולגרום לך לשכוח מהגוף בצורה אחידה ועיגול היא הצורה הכי סימטרית (מכול הזוויות) שיכולה לשדר מסר כזה, וגם אם אני לא טועה מסיבה פסייכולוגת הכדור יותר מרגיע (משום שאין לו "קוצים מסוכנים"), יש עוד סיבה אבל מכיוון שאני שכחתי אותה אני לא יומאר אותה. למה על איזה צורה חשבת?

למעלה