טקס האמי 2012

גםצופה

Member
מנהל
טקס האמי 2012

אז מה דעתכם על טקס האמי שהתקיים הלילה ?

מה דעתכם על הזכיה של הומלנד בפרס סדרת הדרמה הטובה ?
אני חושבת שזה בהחלט אומר שהסדרה טובה מאד.

ובכלל, נדמה לי ברפרוף שעשיתי על הזכיות שיש עוד מסחר יפה של סדרות המשודרות ביס שזכו בפרס...

LeRanch

New member
היה צפוי ומפתיע לרעה

קומדיה - צפויה מאוד השליטה של "משפחה מודרנית" בכל הקטגוריות של הסדרות הקומיות - מגיע לאריק סטונסטריט, אבל לא על חשבון אד אוניל שטרם זכה, ומגיע לג'ולי בואן, אבל היא כבר זכתה בשנה שעברה והיו צריכים לתת הפעם את הפרס לסופיה ורגרה המלכה.
הופתעתי לרעה שג'ון קרייר זכה בפרס השחקן הראשי, פשוט בחירה נוראית ואני לא מבין מה עובר לאקדמיה הזאת בראש. איך הוא ניצח את לואי סי.קיי?!?!?! נשגב מבינתי.
ג'וליה לואי דרייפוס הוכיחה שוב שקללת סיינפלד לא חלה עליה, וזכתה בצדק על VEEP, למרות שהייתי שמח לראות את איימי פוהלר זוכה (אפילו שאני לא צופה ב"מחלקת גנים ונוף").

דרמה - גם כאן, שליטה מוחלטת וראויה של "הומלנד" בקטגוריות הראשיות - מזל טוב לדמיאן וקלייר על פרסי השחקנים. באמת מרגש לראות שסדרה שמקורה בישראל זוכה לכזו הערכה, על אף שלא דומה למקורית כמעט בשום צורה.
הזכייה הכי מרגשת הייתה של ארון פול האדיר על "שובר שורות", רק בגלל ההפתעה הענקית שהפרס לא הלך לפיטר דינקלג' מ"משחקי הכס". הייתי בטוח שזה אומר שגם בריאן קרנסטון ייקח על שחקן ראשי, אבל זה לא קרה.

מיני סדרה - מזל טוב ענקי לג'סיקה לאנג האגדית על הזכייה בפרס שחקנית המשנה, אני מקווה שבשנה הבאה היא כבר תגיש מועמדות על שחקנית ראשית. חבל שקוני בריטון לא לקחה, אבל השם של ג'וליאן מור היה באמת רשום על הפסלון הזה, כמו כל שאר הפרסים ש"חוקי המשחק" המצוין זכה בהם. כנ"ל מגי סמית' על "דאונטון אבי" (שעל פי הפרסום של אסף בקפה + טלוויזיה מגיעה ל-yes בדצמבר!!!).

זכייה צפויה גם של "המירוץ למיליון" בקטגוריית הריאליטי - היא באמת הסדרה הכי טובה מבין כולן

לסיכום - טקס יפה, ג'ימי קימל היה מעולה בתפקיד המנחה, כל קטעי הקישור והמערכונים היו קורעים מצחוק והבנאדם צריך להנחות את הטקס הזה באופן קבוע

גםצופה

Member
מנהל
לגבי הומלנד

התייחסתי להשוואה בין הסדרות בהודעה הזאת בפורום ספרים.

היו שנים שירדו על כך שהתוכנית של גיא פינס זכתה תמיד בקטגוריה סדרת הבידור הכי טובה... ואני רואה שהבעיה שאותה סדרה זוכה כל הזמן קיימת גם בטקסי האמי.

באמת היה ראוי לתת גם לעוד סדרות דומות שגם הן טובות.

Davy Jones

New member
מבין כל הזכיות הרבות-שלא-לצורך

של ״משפחה מודרנית״ החמודה ותו לא, רק לג׳ולי בואן לא הייתי לוקח את הפסלון. היא מלכה ומגיע לה אפילו פעם שנייה ברצף. היא אכלה את העונה, במיוחד עם קו העלילה שלה של הבחירות למועצת העיר.

is00

New member
גם ג'ון קרייר היה מופתע...

בכל מקרה, אני חושב שג'ימי קימל כמנחה היה די... משעמם.
הטקס עצמו היה...ארוך ומשעמם ברובו. מזל שלא ראיתי אותו בשידור ישיר.
אני עדיין לא מאמין ש"הומלנד" זכתה בכל הפרסים המרכזיים.. נו, כנראה זאת ה"פטריוטיות" האמריקאית.
אה ו... גם אני שמחתי שאהרון פול לקח את הפרס על שחקן משנה. הוא באמת עושה עבודה מעולה ב"שובר שורות". אגב אני דמיינתי או שהוא שכח להודות לבריאן קרנסטון מעל הבמה?

aשרון

New member
כמובן שעשיתי לעצמי לילה לבן....

צפיתי בטקס האמי לכל אורכו בשידור חי כמו בכל שנה ונהנתי...

רוב הזכיות היו צפויות ומשעממות, אבל זה ככה עם חברי האקדמיה השמרנים בהוליווד .
בקומדיה לדעתי אד א'וניל היה צריך לקחת על משפחה מודרנית וקריסטן וויג על סטרדיי נייט לייב.
לפרס שחקנית המשנה הייתי נותן למים ביאליק מ"המפץ הגדול.והשחקנית הראשית לאיימי פולהר שמגיעה לה לזכות כבר באמי ולא להיות רק מועמדת .

בדרמה השחקנים של הומלנד עשו עבדה נהדרת והגיעה להם הפרס, אבל אם בשנה הבאה ג'ון האם לא לוקח זאת תהייה בושה גדולה .

בנוגע לתכניות האירוח, די, כבר נמאס מהזכיה הרצופה של ג'ון סטיוארט, הגיע הזמן שלא ייתנו לו מועמדות והפרס יילך לתכניות אחרות וטובות לא פחות .

ובאמת, אני רוצה להגיד משהו על ריבוי הזכיות של שחקנים וסדרות שנה אחרי שנה.
נכון שמדובר בתכניות מצליחות ובתפקידים מדהימים ודמויות נהדרות , אבל גם לאחרים מגיע לזכות ולדעתי כל העניין פה זה לתת כבוד לסדרה אחרת בכל פעם.

במהלך הערב היו זכיות נהדרות ומוצדקות :
לסרט "שם המשחק", גם לג'וליאן מור והתסריטאי של הסרט .
לקווין קוסטנר וטום ברנג'ר הוותיקים שהפרס הזה בטח יחזיר להם את הקריירה לחיים וג'סיקה לאנג הנהדרת שמגיעה לה הפרס על התפקיד המושלם באימה אמריקאית .

ההגשה של ג'ימי קימל היתה נהדרת, ישר ולעניין, מצחיק ובלי קונצים טיפשיים, ולדעתי הוא צריך להנחות את הטקס קבוע .

X יו יו S

New member
היה טקס חביב

פעם ראשונה שאני רואה אותו במלואו
והיה קטעים שאהבתי

המערכון של משפחה מודרנית היה גדול
שחקנית שמשחקת לילי היא כזאת פשושית

מערכון של מפץ גם היה חביב אבל פחות מוצלח

חבל שג'ים לא זכה

אני שמחה שג'וליה זכתה אגב 2 זכיות אחרות שלה הן רק על אליין או אחת היא על כריסטין ?

נמאס שהמירוץ תמיד זוכה

סת מקפרלן וריקי ג'רווייס הגישו בצורה הכי מצחיקה

זה פעם ראשונה שלואי זוכה באמי?

היו עוד כמה הערות מצחיקות אבל שכחתי מה הן היו

LeRanch

New member
ג'וליה זכתה 3 פעמים

פעם אחת על "סיינפלד", פעם שנייה על "כריסטין הישנה" ופעם שלישית על Veep

LeRanch

New member
6 של סיינפלד והראשונה של כריסטין

או לפחות זה מה שהצלחתי להבין מעמוד הויקיפדיה שלה..

גםצופה

Member
מנהל
האם אתם אהבתם את Veep ?

אני אישית לא ממש אהבתי את הסדרה... אבל הבנתי שהיא נחשבת לסדרה מוצלחת..

is00

New member
את לא היחידה שלא התלהבה.

לקח לי 3 פרקים, לפני שנטשתי אותה לגמרי.

X יו יו S

New member
גם לא אהבתי

אבל בקושי ראיתי כמה דקות מזה זה נראה לי המוני כזה
ואם זה היה בלי ג'וליה בכלל לא הייתי טורחת לראות
אבל אני בהחלט מתגעגעת אליה נדיר שיש שחקניות שנקשרתי אליהן

LeRanch

New member
אני ממש התחברתי

בואו נתחיל מזה שהתפקיד שונה לחלוטין מאיליין או מכריסטין, פאקינג סגנית ארצות הברית - ועוד אחת לא משהו
וכל הצוות הזה מסביבה שבקושי מתפקד, הירידות אחד על השני, הנסיונות לצאת יותר טוב בעיניה או בעיני כל מיני בכירים - זה פשוט מצחיק אותי נורא. אני מקווה ש-HBO יודיעו כבר מתי תתחיל העונה השנייה..

LeRanch

New member
בקטע של לא מתפקדת

כדמות, לא כשחקנית.
תתארי לעצמך שסלינה מאייר הייתה סגנית נשיא ארצות הברית - המעצמה הזאת הייתה מתפרקת

X יו יו S

New member
נו ברור שכדמות

דוקא ג'וליה לא נראת לי לפי מה שראיתי אצל ג'יי

בכל אופן ברור שכוונה לדמות
דמות של כריסטין גם הייתה לא במקום היא שכחה את ריצ'י ברכבת אם אני לא טועה
והיו עוד קטעים איתו
ובעבודה שלה זה היה יותר גרוע

ולא הייתי אומרת על אליין שהיא נורמלית

גםצופה

Member
מנהל
זהו...

שכל זה שהכל לא מתפקד בעיני לא מצחיק אלא מגוכח והזוי לגמרי...

LeRanch

New member
אבל אם זה היה רציני

אז היא הייתה סדרת דרמה על סגנית נשיא ארה"ב, והיו משווים (בחוסר הצלחה, אבל עדיין) אותה ל"הבית הלבן" או ל"גברתי הנשיא" המעולה אך קצרת הימים עם ג'ינה דיוויס (ארורים ABC על שביטלו אותה!!!!!!).

למעלה