אני לא מכיר טקס כתוב ומוכן, אבל מה הבעיה לכתוב אחד ? מה גם שלא ממש פירטת איזה טקס אתה מעוניין בו כי יש טקסים מאגיים, טקסים וויקאניים, טקסים יהודיים וכ"ו. במה אתה מאמין ?
פשוט הולכים למקום שיש בו אדמה אפשר גם לצאת לחצר מתיישבים על הקרקע מתחברים לאדמה מכניסים ידיים לחול קוראים לגאיה ומבקשים סליחה זהו אפשר אחרי זה להדליק קטורת היא אוהבת פטצולי חן
אני חושב שכתוספת מבורכת לטקס בהחלט אפשר וצריך לנקות את האזור בו אתה נמצא מזבל, להוריד חבלים הקשורים לעצים ולהשקות צמחים שלא קיבלו מספיק מים. טקס ברמה אנרגטית זה טוב, מעשה פיסי התורם לבריאות כדוה"א - יותר טוב.
אני מאוד אוהבת טקסים שהרטט העיקרי שלהם זה איכות האדמה - ובטח ובטח מסיבה של להחזיר לאמא אדמה יצור שהיה חי ולתת לעוצמה המדהימה שלה להטמיר אותו לאנרגיה חדשה. אשמח לשפוך לך קצת רעיונות - אני אישית בסוג העבודה שלי לצערי או שלאו מוצאת את עצמי נותנת לאמא אדמה להטמיר הרבה דברים. יצא לי לקבור גור חתולים שלא הצליח לשרוד ומתחתיו טמנתי פרמידה מקריסל (אפופולייט) בכדי שהמבנה האנרגטי של הפרמידה יקל עליו לעוף גבוה ככל האפשר וכאן נתקלים בפרדוקס של לקבור באמא אדמה ולתת במקביל לתעופה ולמעוף לעבוד גם כן אני מאוד תומכת בפרדוקסים הללו של חוסר הגיון (בריא?!) ושל שילוב של איכיות ורעיונות. הרי בסה"כ זוהי אותה אנרגיה שתופסת צורות בהצלחה