טקסים.

ההגמון

New member
טקסים.

אתם מכירים טקסים המוקדשים לבקשת סליחה מן "אלת האדמה", בצורה זאת או אחרת, או מן הטבע עצמו?

gwizard

New member
כן ולא

אני לא מכיר טקס כתוב ומוכן, אבל מה הבעיה לכתוב אחד ? מה גם שלא ממש פירטת איזה טקס אתה מעוניין בו כי יש טקסים מאגיים, טקסים וויקאניים, טקסים יהודיים וכ"ו. במה אתה מאמין ?

ההגמון

New member
פגאניזם קלטי.

לא בעיה לכתוב, אני יותר מחפש רעיונות. פשוט הרגתי עכבר. בטעות.

ebony

New member
לא צריך טקס מיוחד מידי

פשוט הולכים למקום שיש בו אדמה אפשר גם לצאת לחצר מתיישבים על הקרקע מתחברים לאדמה מכניסים ידיים לחול קוראים לגאיה ומבקשים סליחה זהו אפשר אחרי זה להדליק קטורת היא אוהבת פטצולי חן

gwizard

New member
סמוך על כוהנת גאיה שתביא רעיונות

אני חושב שכתוספת מבורכת לטקס בהחלט אפשר וצריך לנקות את האזור בו אתה נמצא מזבל, להוריד חבלים הקשורים לעצים ולהשקות צמחים שלא קיבלו מספיק מים. טקס ברמה אנרגטית זה טוב, מעשה פיסי התורם לבריאות כדוה"א - יותר טוב.

Bastat

New member
טקסים ואמא אדמה

אני מאוד אוהבת טקסים שהרטט העיקרי שלהם זה איכות האדמה - ובטח ובטח מסיבה של להחזיר לאמא אדמה יצור שהיה חי ולתת לעוצמה המדהימה שלה להטמיר אותו לאנרגיה חדשה. אשמח לשפוך לך קצת רעיונות - אני אישית בסוג העבודה שלי לצערי או שלאו מוצאת את עצמי נותנת לאמא אדמה להטמיר הרבה דברים. יצא לי לקבור גור חתולים שלא הצליח לשרוד ומתחתיו טמנתי פרמידה מקריסל (אפופולייט) בכדי שהמבנה האנרגטי של הפרמידה יקל עליו לעוף גבוה ככל האפשר וכאן נתקלים בפרדוקס של לקבור באמא אדמה ולתת במקביל לתעופה ולמעוף לעבוד גם כן אני מאוד תומכת בפרדוקסים הללו של חוסר הגיון (בריא?!) ושל שילוב של איכיות ורעיונות. הרי בסה"כ זוהי אותה אנרגיה שתופסת צורות בהצלחה

ההגמון

New member
אוקיי...

תודה לכולם, אני חושב שאני באמת ילך למקום שלי ואנקה שם. גם ככה השלושים בחודש מתקרב.

PurpleFilth

New member
מה עם לבקש סליחה מהים?

או יותר נכון... לפייס אותה אחרי שביקשתי ממנה טובה, והתנאי היה שלא אחזור? זה אפשרי בכלל?

ההגמון

New member
היי../images/Emo70.gif

לא יפה

למעלה