טקטיקה במשחק

dan11112006

New member
טקטיקה במשחק

אני רואה שכולם נמנעים לרשום טקטיקה על מנת לשעוט על המקום הראשון מהר.....אני יירשום פה את הטקטיקה שלדעתי הטובה ביותר רק לציין שזה מתייחס למדינה דמוקרטית+ לגבי שאר השילטונות לא בדקתי כלום....!! 1)דבר ראשון פותחים מדינה מפרקים את כל החיילים זה לא לוקח תורים וככה אתה מקבל יותר כסף כל תור. 2)עושים עם כל התורים חיפוש משאבים, ובונים אך ורק מפעלי יהלומים עד שנגמרת כל האדמה(משאירים קצת להמשך גדילת אזרחים תקינה) 3)קונים עם הכסף(צריך להיות כ-700 מליון), קונים פיתוח ראשון של תפוקת מפעלים כפולה ועם שאר הכסף קונים פיתוח של מטוס ללא טייס עד שנשאר כ-100 מליון כסף מפתחים אותו זה אמור להספיק עד רמה שלוש ואז קונים משאבים מתכננים יחידה של מטוס ללא טייס ומוכרים ועם הכסף מפתחים עוד רמה וכן הלאה.....מדוע כדאי מטוס ללא טייס?? מכיוון שככה לא מבזבזים חיילים שאצל מדינה דמוקרטית זה דבר חשוב, וזה לא משנה אם אפשר לקנות 100 יחידות בשלוש תורים לעומת מדינה שעושה את זה ב-1000 תורים כי בסופו של דבר לאחר שמתפתחים קצת יש רמה גבוהה במטוס ללא טייס ולא תהיה לך אפשרות לקנות יותר מ-100 אז מה זה משנה עם קונים 1000 ארטילריה רמה אחד נגיד ב-800 מליון כח משאבים או עם קונים 100 מטוסים ללא טייס ברמה עשר ב-800 מאות מליון כח בסופו של דבר בשניהם תרוויח מליון ו-600 אלף, כמובן שזה ייעלה לך קצת תורים אבל ביינתים אנחנו בדירוג נמוך הדבר היחיד שנבזבז עליו תורים זה מחקר אדמה שכנזכר לעיל כבר סיימנו איתו ועל פיתוח המטוס ללא טייס! יש לציין שהכח הצבאי שלכם 0 ואתם תישארו דירוג נמוך לעת עתה עד שתגיעו עם המטוס ללא טייס לטכנולוגיות גבוהות ולכן ההתקפה היחידה שיכולים לעשות עליכם זה קומנדו שזה לא ייפגע בכם כי אין לכם צבא או כיבוש אדמה שזה סביר להניח לא ייקרה כי אתם דירוג נמוך ולא נורא מקסימום תפסידו קצת אדמה. 4) כאשר מגיעים למצב שיש 900 מליון כסף פנוי ממכירת המטוס ללא טייס בשלב מסויים קונים תפוקת מפעלים נוספת וכן הלאה.... כשאני יגיע עוד שבוע בערך למצב הזה של 20 פיתוח במטוס ללא טייס אני ימשיך את הטקטיקה. יכול להיות שזה לא טקטיקה טובה אבל אני מבקש שתכבדו ותביעו את דעותכם בכבוד.

freesoul21

New member
אל תשכח שאתה יכול למכור רק 7 פעמים

ואז צריך לחכות או שיקנו את הנשק שלך או שיעבור שבוע והוא יעלם בעצמו

niv1990

New member
נחמד + תוספת

לדעתי בדמוקרטיה אפשר להתמקד פחות במפעלים וללכת יותר על טכנ' - מפעלים רק לפי כמה אדמה שיש (לא לכבוש -כשיהיה אפשר בכמויות). אני הייתי הולך על טכנ' טה"א טנ"ט או מטוסים - כי זה מה שיעזור גם בהגנה כשטצתרך, עוד לא הבנתי מה עושים עם מזל"ט... בשלטון יותר צבאי כדאי להתמקד יותר בתעשיה ופחות בטכנ' צבאיות. מה שכתבתי כאן לא ממש משפיע כרגע אבל יכול לעזור בהמשך, ותלוי בזה שהבנתי נכון את ההוראות :)

r0ei

New member
גם לדעתי ממולץ במטוסים

אבל מה שחשוב הוא לחסוך בהתחלה את הכסף ולהקיע בגדול הכי חשוב תפוקה כפולה ואחרי זה אפשר גם כמה מפציצים חמודים

niv1990

New member
יהולומים\אורנים

אחרי חישוב קל מצאתי שההבדל בין יהלומים לאורניום הוא: עבור אותה תופקה מפעל האורנים זולים יותר, אך לכל תפוקה בנייה של יהלומים זולה בתורים. הדבר יותר ממתאזן כשרואים שמוצאים אורניום לעיתים יותר קרובות... לכן משלתם לדעתי לחפש ולבנות מה שיוצא, בין אם זה אוקניום או יהלומים, מה גם שנראה לי שאורניום יותר שימושי ועדיף להתפרס על כמה משאבים לכלכלה יותר יציבה בפני תנודות השוק (נשמע כמו ספר היסטוריה בעע).

yardiboom

New member
הטקטיקה הזאת דומה מאוד

למה שאני עושה גם אני מכפיל קודם את התפוקה במפעלים אבל אני מחפש את כל המפעלים וז אני מתחיל להשקיע במזלט"ים ואז אני מוכר אותם וקונה טכנולגיה יותר גבוה עד שזה מגיע לשלב מסויים ואז אני מתחיל להשקיע גם בצבא יותר ממה שהשקעתי עד אז

למעלה