טפטים

Meydalle

New member
טפטים

בהמשך להודעה הקודמת שלי לגבי הכיסוי לספות. המשימה הבאה - שיפור המטבח. אני רוצה לצפות את הארונות מטבח בטפטים, מומלץ? אם כן, איפה אפשר לרכוש? ומה הסדר גודל?

תיקתקית

New member
יש כמה חנויות טפטים מקובצות בבוגרשוב, החל

מההצטלבות עם הסנטר ועד לכיוון הים. המחירים ממש גמישים בהתאם לסוג הטפט, כדאי לצלצל ולשאול.

niya

New member
שימי לב לגבי הטפטים

שבדרך כלל מה שמקלף אותם, הוא חום. אם הם יהיו קרובים לתנור בישול / אפייה, או לקומקום שמעלה אדים, הסיכוי שיתקלפו מהר גבוה. בעיה נוספת עם טפטים היא ההדבקה שלהם - שקשה מאד להדביק אותם בלי להשאיר בועות אוויר. אולי שווה לשקול צביעה - ואם ממש בא לך על דוגמא למצוא / להכין שבלונה שאת אוהבת ולצבוע בכמה שלבים. זה גם יותר פשוט לדעתי

Fun Fair

New member
עצתי לך-

צבעי בצבע בסיס והדביקי מדבקות דקורטיביות. יש מבחר עצוב באיביי- 25 ש"ח כולל משלוח למדבקות מהממות..(אם תעשי חיפוש על הניק שלי, תמצאי הודעה שהעליתי עם מוכרים מומלצים..)

Meydalle

New member
לצערי הרב

אני לא יכולה לצבוע את הדלתות מטבח - כי זו דירה מושכרת... לכן האפשרות היחידה שזה יראה נורמלי היא לשים טפטים.

Fun Fair

New member
מה ההבדל?

הרי אם תורידי את הטפטים, הדלתות יראו יותר גרוע, אז תצטרכי להשאיר אותם ואז, מה ההבדל בין טפטים לצבע? אגב, ניסית לדבר עם בעלי הבית? מניסיוני בדירות שכורות, הרבה פעמים כשמדובר בשינוי שמשפר את מראה הדירה- אין להם התנגדות מיוחדת (זה רק חוסך להם כסף..)

lollapalooza

New member
../images/Emo45.gif בד"כ או שלא אכפת להם,

כי ממילא הם משכירים את הדירה תמיד ולא גרים בה, והעיצוב לא משנה להם, או שמבחינתם זה בסדר כל עוד מחזירים את הדירה למצב בו היא הייתה קודם - משמע אפשר לצבוע שוב את הארונות לצבע המקורי שלהם כשיוצאים מהדירה. זה בטוח עדיף מטפטים שלרוב גורמים לנזק כשמסירים אותם.

m i c h m i c h

New member
לא מצאתי בפחות מ60 ש"ח עם משלוח

באי ביי...אבל אחפש את הלינקים שלך. אני כבר הרבה זמן מחפשת מדבקת קיר לסלון.

Fun Fair

New member
אני אנסה לחפש לך מאוחר יותר

אבל אני מצאתי המון מוכרים תחת decor stickers wall decor wall stickers ושאר קומבינציות דומות

Fun Fair

New member
אני מניחה שמחירים משתנים...

קניתי מדבקות של כלניות מהממות ב 24 ש"ח ומדבקות הרבה יותר גדולות של כלמיני עיגולים צבעוניים (הדבקתי על הקיר בחדר העבודה) ב 40 ש"ח. הכל, כמובן, כולל משלוח. ניסית לבדוק בסיילים? או בהצעות מיוחדות?

למעלה