טפטים של ג'ניפר

netaK

New member
טפטים של ג'ניפר

שלום
הממ...עשיתי היום כמה טפטים של ג'ניפר לאתר שלי וחשבתי שאולי תרצו לראות
תהנו

All I Have

New member
וואוווווו איזה מושלמת!!!ונ"ש--->

נחשו איפה הייתי היום אחרי בצפר?! כן כן הייתי בחנות הזאת עם השם המוזר של לואיס ויטון (ככה כותבים את זה?!) וואווווווווווווווווו היה שם פוסטר שלה והייתי בהלם זה היה כזה מ-ד-ה-י-ם-!-! חבל שלא הייתה לי מצלמה... ו...ו...לקחתי קטלוגים... בגדים חביבים כאלה... העיקר שהיה שם ג'ניפר!!!וואוווווווווו וכזה כמעט כל מי שעבר שם הסתכל על ג'ניפר...!!! ואני השארתי שם את חברה שלי איזה חצי שעה!!!חחח ואווווווו היא כזאת מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

jlo9

New member
שירה איפה היית, בחנות בת''א?

יש שם קטלוגים ותמונות של ג'ן בפנים??????????????????????????? רוצה!!!!!!!!!!

Lopezit

New member
נ"ש שאלה

ג'ניפר זכתה בטקס הema בזמרת השנה ב2002? או 2001?

All I Have

New member
אין ג'ן בפנים...

והיה רק פוסטר אחד אבל גדול כזה והוא היה בכלל חוץ לחנות...בחלון הזה שאין לי מושג איך קוראים לו והתיידדנו עם המוכרים...חחח אמרתי להם שישיגו לי פגישה איתה וכו' וכו'...חחחחחחחח ומור,סנובית שלי (איכס שלי?!לא!) לקחתי את רומי ולא,היא לא סבלה!

חחחח לא סבלה???../images/Emo12.gif

ואיכס??? סליחה???????????????????? גרררררררררררר עלייךךךךךךךךךךךךך שירהההה ראית בMTV HITS ת'פירסומת עם ווסטלייף????? אמאלהההההההההההההה מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הדבר הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כפרה עליהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וראית שמה גם משו על ג'ניפר אבל עוד הייתי בהלם מהפרסומת עם ווסטלייף שלא טרחתי אפילו להקשיב מה אומרים עליה חחחחחח

כולם להרגיעעעעעעעעעעע

יפה שלא עליתם עליי באמת סך הכל שאלתי את שירה מי הלכה איתה מה נסגר??? ולדעתי ללכת אחרי ביצפר לכיכר במדינה ולהסתכל על פוסטר זה לא בדיוק הפאן של הלייף... זאת דעתי אסור לי???

mona18

New member
אני לא זוכרת את שמה אך

היא שיחקה איתו נראה לי בסרט דרדוויל

Lopezit

New member
יש לה תשם הכיייי יפהההה בעולםםםםם

ג'-נ-י-פ-ר!!! (גארנר) והיא דוקא מזה מפורסמת עכשיו...

למעלה