טעמי

omerikooo

New member
יו איזווווווו נוסטלגיייההההה ../images/Emo70.gif

יעקבבבבב
יעקב ישן ישן וחולם על סולמות שבשמיים... שאז לא היה מקובל לשים את המכנסיים מתחת לפופיק
נוסטלגי במיוחד

לירן מם

New member
טוב...נראה לי שזה משהו בערך כזה...

רוב הסיכויים שאחרי שאני אשלח את ההודעה הזאת אני אזכר בשירים יותר טובים שהייתי רוצה לשמוע...אבל שיהיה...ונראה לי לרוב השירים אם לא לכולםפ יש קליפ.... אז ככה: 1-עברי לידר-כבשים(אמרו פה שיש לזה קליפ...) 2-היהודים-מחפש תשובה 3-נינט-כל שיר שהוא לא "ים של דמעות" שיצא כבר מכל החורים... 4-איפה הילד-לבן בחלום שחור 5-ירמי קפלן-הדפוק הזה 6-סינרגיה-צועקים על אהבה 7-מופע הארנבות של ד"ר קספר-השיר שלי(ואם אין קליפ אז אחלום לנצח) 8-בוטן מתוק בקרקס-כל מה שנשאר 9-הדורבנים-לבדוק לך ת'מנוע(לא בטוחה שיש קליפ...
) 10-ו..אמממ ארכדי דוכין-היא לא דומה זהו נראה לי... שבוע טוב לכולם!

טעמי שלי

1. היהודים - עוד ארון אחד 2. שפיות זמנית - הקיץ האחרון 3. הפרוייקט של עידן רייכל - אם תלך 4. אביתר בנאי - תתחנני אליי 5. יהודה פוליקר - נמס בגשם 6. משינה - להתראות נעורים 7. שירי מימון עטוף ברחמים 8. רגב הוד - התנשאי לי 9. עופרה חזה - שיר הפרחה וגולת הכותרת: 10 עברי לידר - בוא

Ez sLeeP

New member
אוי ואבוי?

רגב הוד? מדוע לא זהבה בן - טיפת מזל, ונסגור עניין? שיר החתונות? לא הייתי מכניס ולו אקורד מכך לחתונתי. מעולם לא. אמן סלע!

אייקון של מורי מזועזעת../images/Emo187.gif

רגב הוד???????????????????????????????????????????????????? איכס!!!

lollapalooza

New member
אממ... רק ישראלית../images/Emo35.gif

אין מצב שאני יכולה לעשות דבר כזה.

הנה שלי ../images/Emo187.gif

1.עברי לידר - כשהקיץ יבוא 2.אביב גפן- מלאך 3.שלום חנוך -מאיה 4.אריק איינשטיין -דון קישוט 5.משינה- דני 6.רמיריטה- שבועה 7.המשולש- שמיים כחולים 8.עמיר בניון - ניצחת איתי הכל 9.ירמי קפלן- הדפוק הזה 10.לאה שבת - תמיד יחכו לך

שלי

טוב אז לא נראה לי שיש לכל השירים קליפים אבל חפיף: *רני בפריז-משינה *שברי את הטלוויזיה- החברים של נטאשה *טבריה-מיכה שטרית *חדר משלי-ארקדי דוכין *האיש שראה הכל (לא בטוחה בשם)-רוקפור *סקס-מופע הארנבות של ד"ר קספר *ג'קט/מלטף ומשקר-עברי לידר *משחק של דמעות-נקמת הטרקטור *עוד חוזר הניגון-ברי סחרוף *שלום לתמימות-רונית שחר

me../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1.עברי לידר-כשהקיץ יבוא 2.היהודים-הימים שלנו 3.ירמי קפלן-כשאת מודדת 4.דנה ברגר-חמש בבוקר 5.אביב גפן-קרן אור 6.רוקפור-שוב לא שקט 7.גלי עטרי-זה רק אתה 8.כנסיית השכל-היינו עושים אהבה 9.יהודה פוליקר-דברים שרציתי לומר 10.קורין אלאל-אנחנו זן נדיר יש עודדד...אבל אמרו רק עשר......
הדר

blue pill

New member
וואו, זה קשה.....

1) עברי לידר- ואולי 2) מוניקה סקס- מכה אפורה 3) משינה- נגעה בשמיים 4) כנסיית השכל- היינו עושים אהבה 5) אביב גפן- עונות 6) בועז שרעבי- כשאת נוגעת בי 7) זוהר ארגוב- הפרח בגני 8) ברי סחרוף- חלליות 9) היהודים- מחפש תשובה 10) שלומי שבת- הרי את מקודשת לי יצא לי בלי גלי עטרי ובלי אייל גולן, אבל שיהיה.... וזה לא שאלו הם השירים הישראלים האהובים עלי, אבל... טוב, נו...

Ez sLeeP

New member
אויש.

אני ממש גרוע בדברים כאלו. הזיכרון הלירי שלי תם בזמזום המוזיקה במקרה הטוב. לעיתים אולי אני גם זוכר את הפזמון, או בית וחצי, בריבוע. לוקח לשירים זמן ארוך מידי להסתנן לזכרוני הנוראי. כלומר, ברגע שיש רצון ומטרה אז עקב טכניקות חרישה מתקדמות, הכל נכנס. בכוח. בלי אסוציאציטיביות מיותר, אנא מכם. ננסה בכל זאת. בלי סדר העדפות כרונולוגי. 1. דנה ברגר - בא והולך (דנה ברגר, אישה דגולה ומצחיקה..) 2. קורין אלאל (ולא אלעל, צר לי מייקל) - אנטרטיקה. 3. אתניקס - תותים (טה-רם-טם-טם). 4. איפה הילד - תמונה אקספריוניסטית. 5. שרון רוטר - ארוץ אליך. 6. אביב גפן - האם להיות בך מאוהב (לבי רוטט כל פעם שהשיר הזה מושמע) 7. ארצי, האב - אהבתיה. 8. משינה (מוקדש לקרינו'ש המכורה, ולנושי אהובתי) - בן המלך (מאוהבב, בנסיכה עם שיערות זהב..) 9. עברי - כשהקיץ יבוא. 10. אני רוצה לומר עטור מצחך, אבל אני מעדיף את רונית שחר. אז שיהיה אהוב יקר. או שלום לתמימות. טרם החלטתי. ויש כ"כ הרבה. אני פשוט נוראי בקטעים האלו. צריך להסתובב עם פנקס ונושי בכל מקום (היא פשוט ההפך המוחלט ממני בקטעים האלו).

..

תמונה אימפרסיוניסטית כידוע לי זה של כרמלה גרוס ווגנר (ערן צור וחבריו) אלא אם כן איפה הילד עשו חידוש....

Ez sLeeP

New member
בושתי מתגלה ברבים.

אין לי שום מושג. הייתי בטוח שזה שלהם. במקרה הצורך, וכולי מתמלא בושה (פעם נוספת) - חמי רודנר כמובן! פה כבר קשה לי מאוד לבחור. גאולה, מלנכוליה אהובתי. מה לבחור?

mesh33

New member
ל"כשהקיץ יבוא" יש קליפ???

הקליפים היחידים של עברי שראיתי זה האנשים החדשים, תמיד אהבה ומלטף ומשקר.... באמת שמים את זה ב24???? חשבתי שאני מכירה את כל השירים בערוץ הזה.... מסתבר שלא.....

למעלה