טעמי

אני זקוקה להבהרה...

אפשר לשים גם שירים לועזיים או שמא זה ברוח הערוץ ומותר רק עברי??? תענו כי אני מתה לכתוב כבר... נושי.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifתוריייייייייייייייי...

קודם כל מורי אני נמסה שוב שאת מתחברת בזמן האחרון לדני של משינה - שיר מקסים...
1.נגעה בשמיים/משינה ( או שאפשר להחליף עם את באה לבקר/משינה... ) 2. הפרויקט של עידן רייכל - אם תלך ( בגרסא של ההופעה... ) 3. עברי לידר - בוא 4. היהודים - קח אותי ( הגירסא מה-DVD שולטתתתתתתתתתתת... ) 5. ריטה - לאלף נמר ( אני אוהבת את הריקוד שלה שם כמו נחש... ) 6. רונית שחר - שלום לתמימות ( אין עליה מי שצוחק חוטף מכות... ) 7. יובל בנאי - נשאר במקום 8. שלמי ברכה - לפרק אותי ( אין לי מושג אם יש קליפ אם אין- שלמי תעשה לי לפרק אותייייייייייי... ) 9. שלום חנוך - אהבה נעורי 10. משינה - אין מקום אחר ( גירסא של ההופעה... ) אני יודעת שאסור 2 שירים מאותה להקה, אבל לא אכפת ליייייייייייי...

חיפושית שליייייי../images/Emo187.gif

שאני לא אתחבר לדני?!?!?!? השיר הכי מקסים בעולם
למרות שהתלבטתי בין זה לבין בן המלך..

אז עכשיו כשהכל ברור...

אני יכולה להגיב כמו בנאדם!!!
אוי שירים עבריים.. איכות!! אני לא בטוחה שלכל השירים שאני רוצה יש קליפים אבל אני פשוט אוהבת אותם!
אז הנה הטעמי שלי: 1.מלטף ומשקר- עברי לידר 2.זה כל הקסם- נמרוד לב ואורלי פרל 3.כל עוד יש- אורי בשן 4.עידן האלוהים- היהודים 5.תחזור תחזור- משינה [או אהובתי או בן המלך- פשוט נדבי גנב לי
] 6.החבר לשעבר- פאנקייק [הייתי חייבת
] 7.תיאטרון רוסי- אביתר בנאי 8.סיפור אהבה- החברים של נטשה 9.ככה זה לאהוב אותך- ברי סחרוף [או עוד חוזר הניגון] 10.מאיה- שלום חנוך טוב זה מה שאני אוהבת... הייתי מוסיפה את הלהיט שסחף את העולם "תהיה ריאלי" בניצוחו של דני רובס וילדי הריאלי העברי בחיפה אבל משום מה אני מרגישה שעלי לחסוך מכם את התופעה הנוראית הזו...
נושי.

iLoveIvri

New member
טעמי שלי... ../images/Emo8.gif

יאללה עכשיו תורי אז...: 1. עברי לידר- האנשים החדשים...
2. אביב גפן- שיר עצוב... (אחד היפים..!!) 3. ירמי קפלן- הדפוק הזה עושה לך טוב.. 4. היהודים- קח אותי... 5. ברי סחרוף ואינפקטד משרום- יומולדת.. 6. שרון רוטר- הילדים מגבעת נפוליאון.. 7. הדג נחש- לזוז.. 8. משינה- משהו קטן וטוב.. 9. רוני- סופרסטאר... מודה, אהבתי... למרות שהוא כבר מאוס.. 10. סינרגיה- צועקים על אהבה.. זהו!!

painapple

New member
לא בטוחה שיש לכולם קליפים, לא זוכרת

לא לפי שום סדר, סתם קפצו לי לראש.. 1. ברי סחרוף - כמה יוסי (גירסת ההופעה) 2. רונית שחר - אהוב יקר 3. משינה - שלח לי מלאך 4. דן תורן, חמי רודנר - אימפריות נופלות לאט 5. ללדין - יעקב 6. איגי וקסמן - בדרך למילווקי 7. ירמי קפלן - הדפוק הזה 8. איפה הילד - לבן בחלום שחור 9. היהודים - מחפש תשובה 10. עברי לידר - תמיד אהבה יש לי עוד מלא... מסמרים ונוצות, אחלום לנצח, כתונת פסים, אנטרטיקה, עכבר העיר ועכבר הכפר! ועוד מלא... אני אוהבת מוזיקה ישראלית .)

tamar010

New member
יעקב שלהמכשפות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה פתאום../images/Emo70.gif

זה שיר שמח מדי בשבילם...

lollapalooza

New member
נדב, אני המומה מעצמך../images/Emo70.gif

אפילו בורה במוזיקה ישראלית שכמותי יודעץ שיעקב זה הדבר האחרון שהמכשפות יקליטו. ללדין. להקה קצרת יומין ונוסטלגית.

painapple

New member
יעקב? לא!! השיר מלפני שהמכשפות

היו קיימות אפילו.. הייתי ממש קטנה, עוד בימי חולון! יעקב נרדם, על החולות, הנודדים, אל השמיייייייים!!! בין עננים, שער נפתח, המלאכים, כולם קוראים לו יעקב תקווווום זה לא מאוווחר אתה לא לבד בעוללללללללםםםםםםםםםםםם, אבל יעקב ישן, ישן וחולם, על סולמות, אל השמיים!! אחלה שיר. ו.. ו.. זה שיא הניינטיז! ובקליפ מופיע שי אביבי בימיו הטובים ומקריא פסוקים מהתורה! אולי הן היו 3, אבל רק רקדו ושרו. לא, לא המכשפות. תוריד תשיר נדב, הוא יפה. אני אשלח לך.

אוי כיף, כיף, כיף../images/Emo70.gif

אהבתי
!! נראה...לחלק אני יודעת שיש קליפים, לחלק אני לא בטוחה, ולחלק אני יודעת שאין. יהיה בסדר. 1.מאיר בנאי-לב סדוק [אוי בלעט, היה לי קשה] 2.עברי לידר-אף אחד משנינו/לאונרדו [לא יכולה שיר אחד! ויש לי עוד! טפוי.] 3.אביב גפן-שתיקה 4.ארקדי דוכין-בואי אליי 5.דניאל סלומון-אוהב אותך [קיטש! קיטש! קיטש!] 6.הדורבנים-בהעדר זמיר 7.עידן רייכל [אנד דה פרוייקט]-הינך יפה [למה רק שיר אחד? רוע!] 8.כנסיית השכל-תגידי שטוב... 9.אביתר בנאי-תתחנני אליי 10.פורטיסחרוף-אין קץ לתמימות

למעלה