טעמו וראו כי טוב ה'

כן יותר נכון נמאסת עליי

אני חושב שזאת העבודה שלך להיות בפורומים ולפעול נגד דתיים אתה קיר בנאדם אומר לך שהכוס היתחרפנה שהוא עשה סיאנס ואתה כמו אידיוט עדיין מתווכח איתו מתי תשכיל אידיוט סיאנס קיים אנשים עשו אנשים ראו כל מחקר עלוב שתביא לא יכול לסתור אותם כי הם ראו את זה

Governor

New member
נמאסתי, או לא, לא ארפה ממך, שכן

איני יכול להתיק עיני מעורק הצוואר הפועם שלך, ואני מבקש ממך, בשם יהוה, לא לפרוש ולא לברוח כשפן. מוטל עליך לזכות את הרבים. לאור התכתובת הפומבית עם freak בפורום `רוחות והעולם הבא` (לא היתה לנו תכתובת פרטית), אני מסיק כי freak _מבלבל_ בברור בין שני סוגי סיאנסים ו_אינו_ מבחין ביניהם: סוג אחד של סיאנס הוא כאשר מספר משתתפים מניחים אצבעות על כוס, או על planchette היכולים לנוע על גבי לוח Ouija ו`קוראים` ל`רוח`, והכוס, או ה- planchette, `מתחילים` לנוע ולהצביע על אותיות המצטרפות למסרים. בסוג זה של סיאנס _אין_ מדיום. כולם `מתקשרים` עם ה`רוח`. סוג שני של סיאנס הוא הסוג בו ה`תקשור` נעשה באמצעות מדיום, וה`רוח` `דוברת` אל המדיום בלבד. בסוג זה _אין_ לוח Ouija, והמדיום לבדה `מתקשרת` וממלמלת `מסרים`, כיוון שה`רוח` `דוברת` מגרונה, לפעמים בקול שאינו דומה לקולה הטבעי של המדיום. חזור כעת וקרא את כל הודעות freak אשר באשכול זה ותיווכח כי freak _מבלבל_ בברור בין שני סוגי הסיאנסים ו_אינו_ מבחין ביניהם. זה נחשף במיוחד בדבריו כאן. ובעקבותיה, בשאלתי זו, אשר טרם זכתה למענה. `אני יכול להגיד לך על סיאנס שהמדיום היתה בו חברה שלי והכוס התחילה להתחרפן וכולם הורידו את היד והכוס המשיכה לזוז לבד` אמור לי בבקשה, האם אתה מפגר? האינך רואה שגם peter Wi מבלבל בין סיאנס של כמה אנשים רגילים המניחים אצבעות על כוס, לבין סיאנס של מדיום, ללא לוח וללא כוס? כולם מחנטרשים שם בפורום `רוחות והעולם הבא`, וכולם בגיל חטיבה. המבוגרים ביותר הם בגיל שרות חובה. אתה יודע מה? עזוב את השטויות של החנטרישניקים תלמידי החטיבה שם, ומצא לי באינטרנט סוג סיאנס של מדיום עם לוח Ouija וכוס. אני טוען שאין כזה. יש רק אחד משנים: (1) כמה אנשים עם כוס ולוח Ouija, ללא מדיום, כיוון שכולם `מתקשרים` ביחד (2) מדיום ללא כוס ולוח Ouija, אשר `רוח` מדברת אתה, או מגרונה. מקריאת הודעות רבות של משתתפים רבים בפורום זה אני מסיק כי אף אחד מן המשתתפים לא חווה חוויה `פאראנורמלית` אוטנטית, אלא קרא, או שמע על כאלה מפי חברים שאף הם בדו חוויות אלה מלבם, ומפיץ אותן תוך הוספת נפך אישי לשכנוע, כדי להרשים קטינים בני המין הנגדי. גם freak נשמע כמי שמספר מעשיות משמיעה (hearsay). קצורו של דבר: כל המשתתפים בפורום מבדח זה עוסקים בעבודה בעינים איש על רעהו. חה, חה, חה. אתה פשוט מפגר, אם אתה מאמין למעשיות של החנטרישניקים מהפורום. 20161735 20179170 28439257097

הגילים בפורום הזה

הם בדיוק אותם גילאים כמו בפורום רוחות רפאים ושוב הכוס היתחרפנה וכמו שאתה יודע משתמשים בכוס בשביל שהרוח תזיז אותה על גבי הלוח ותיתן תשובות סיאנס זה אמיתי אנשים עשו אנשים ראו אנשים לא ישקרו "מיליארד סינים לא טועים" יש עולם הבא חבל לך על הזמן פיטר אמר שהוא ראה את הכוס זזה תקלוט את זה לא תוכל להכחיש זאת עם מחקריך המעוררי רחמים הובסת מושל כושל הם עשו סיאנס והם מבינים יותר ממך בסיאנס לכן לא תוכל להגדיר להם מהו סיאנס מושל הפסדת כשלת אנשים אמרו שהם ראו אנשים לא ישרו בטח לא מיליונים דוד שלי עשה ועוד הרבה עשו והם ראו פשוט חבל לך על הזמן יש עולם הבא ויש ה' והאבולוציה שלך היא תאוריה צולעת ביותר ושוה עצה קטנה ממני שתצא מהבית מתישהו הבט נא סביבך וחשוב לעצמך האם כל זה קורה במקרה? אולי שתיהיה בחוץ תיזכר בדברי אלה ואני חוזר צא החוצה תסתכל ע לאנשים הבט מהצד וראה והשכל להבין שיש מעיין הבט על האיש הזה שיעבור לצדך ןעל האישה ותחשוב יותר לעמוק

senior boudha

New member
תבין

כל אלה שראו סייאנס הם כאלה שראו תמונה שנופלת מין הקיר בגלל שלא תקעו אותה טוב. ושוב:הבולוציה היא הוכחה,ולא תאוריה.

וואלה אתה צודק הכל במקרה

נכון היתה רוח והיא הזיזה את הכוס נכון? והתמונה נפלה בגלל שלא תקעו אותה נכון וכל זה קרה במיליונים של מקרים שבדיוק התמונה בחרה ליפול בידוק שעשו סיאנס איזה צירוף מקרים מעניין הכל במקרה ובדיוק שעשו סיאנס הכוס התחילה להיסתובב כי נשבה רוח בבית בנאדם תיתעורר תיתעורר תיתעורר אתה עיוור מספיק ללכת עם הראש בקיר

senior boudha

New member
גם אצלי נפלה תמונה

ונשבר כוס. לאחר מכן גם אני יכול ללכת ולאמר שעשיתי סיאנס.

Governor

New member
`הם בדיוק אותם גילאים כמו בפורום

רוחות רפאים` אבל שם, כולם מחנטרשים לכולם. כאן מצויים גם אנשים חושבים. `ושוב הכוס היתחרפנה וכמו שאתה יודע משתמשים בכוס בשביל שהרוח תזיז אותה על גבי הלוח ותיתן תשובות` גם אתה מבלבל בין שני הסוגים. כאשר יש לוח Ouija וכוס - אין מדיום. ה`רוח` `מתקשרת` עם כולם. כאשר יש מדיום, ה`רוח` `מתקשרת` עם המדיום ומדברת מגרונה `סיאנס זה אמיתי אנשים עשו אנשים ראו אנשים לא ישקרו` סיאנס מורכב מנוכל אחד ומספר פתאים `מיליארד סינים לא טועים` מליארדי זבובים נהנים מצואה. אכול צואה, כי המליארדים אינם יכולים לטעות `יש עולם הבא חבל לך על הזמן` חבל על הזמן שלך. יכלת ללמוד מדעי הטבע במקום להתעסק במדעי הלימבו `פיטר אמר שהוא ראה את הכוס זזה תקלוט את זה לא תוכל להכחיש זאת עם מחקריך המעוררי רחמים` מה יש להכחיש? את המעשיה שלו? הרי הוא מבלבל חפשי בין כל סוגי הסיאנסים `הובסת מושל כושל` כסה את ערוותך הגלויה `הם עשו סיאנס והם מבינים יותר ממך בסיאנס לכן לא תוכל להגדיר להם מהו סיאנס` הם חבורת טפש-עשרה המחנטרשים איש את רעהו `אנשים אמרו שהם ראו` עבדו עליהם `אנשים לא ישרו בטח לא מיליונים דוד שלי עשה ועוד הרבה עשו והם ראו` העסק הוכח כתרמית `פשוט חבל לך על הזמן` הוצאת מלים מפי `יש עולם הבא ויש ה'` רק בתבן אשר בין שתי אזניך `והאבולוציה שלך היא תאוריה צולעת ביותר` יהוה הוא תאוריה צולעת ביותר. האבולוציה היא תאוריה מוצלחת `ושוה עצה קטנה ממני` עצה יקרה. שמור אותה כבבת עינך, ונצור אותה בשקע מוצנע בגופך `שתצא מהבית מתישהו הבט נא סביבך וחשוב לעצמך האם כל זה קורה במקרה?` מדובר בתהליכים טבעיים 20161735 20180331 28439257098

Governor

New member
אם הכל נוצר בתהליכים טבעיים, אזי

אין משמעות לטענה שהטבע הוא יהוה, מכיוון שפרושה `יהוה מסתתר מאחורי הטבע` וזה אינו מטריד איש. הרי אתה ובני מינך טוענים שהיקום לא נוצר בהליכים טבעיים, אלא באפן לא-טבעי, שאין לו הסבר, ע"י הנפא"כ (הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית השוכנת בתבן אשר בין אזני המאמינים, או יהוה בלשונך). ירית לעצמך ברגל, חמודי...

"הטבע=אלוקים" בגימטריה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ה = 5 ט = 9 ב = 2 ע = 70 הטבע = 86 א = 1 ל = 30 ו = 6 ק = 100 י = 10 ם = 40 אלוקים = 187 86 = 187 ? אם כבר, אז: הטבע = אלהים = 86 כל האתאיסטים מאמינים בטבע: הטבע ברא את העולם בשישה ימים, הטבע בחר בישראל הוא יעקב שקנה את הבכורה בנזיד עדשים מאחיו-תאומו הרעב ורימה את יצחק אבינו העיוור, הטבע הוציא את אבותינו ממצרים אחר שהקשה את לב פרעה כדי שיוכל להכות בו 10 פעמים, ונתן להם את תורתו בליווי קולות ומראות אל-טבעיים, הטבע הביא על העם הנבחר את השואה ועל כלם את האיידס.

SupermanZW

Well-known member
אדום

לפי חז"ל בני אדום הם לא אחרים מאשר האמריקאים והאירופאים, המעצמות הכלכליות של העולם, אם ה' שונא אותם מדוע נתן להם לשלוט בעולם, ואם הוא אוהב את יעקוב מדוע מתייסרים בני ישראל יותר מרוב אומות העולם?

שוב?

"ראה אנוכי נותן לפניכם היום ברכה וקללה" אם תעשה טוב תקבל טוב אם תעשה רע תקבל רע כל אלה מאדום תולים בעצמם ולהם יש מעט מצוות לנו יש 613 כל מצווה זאת מתנה וברוך השם יש לנו המון אתה מבין?

L7

New member
המיצוות - אמונות תפלות כדי לספק

את תאוות עבודת האלילים. כל מיצווה היא מתנה - לסיפוק התאווה. האמת זה משהו אחר. אתאיסטי.

למעלה