נמאסתי, או לא, לא ארפה ממך, שכן
איני יכול להתיק עיני מעורק הצוואר הפועם שלך, ואני מבקש ממך, בשם יהוה, לא לפרוש ולא לברוח כשפן. מוטל עליך לזכות את הרבים. לאור התכתובת הפומבית עם freak בפורום `רוחות והעולם הבא` (לא היתה לנו תכתובת פרטית), אני מסיק כי freak _מבלבל_ בברור בין שני סוגי סיאנסים ו_אינו_ מבחין ביניהם: סוג אחד של סיאנס הוא כאשר מספר משתתפים מניחים אצבעות על כוס, או על planchette היכולים לנוע על גבי לוח Ouija ו`קוראים` ל`רוח`, והכוס, או ה- planchette, `מתחילים` לנוע ולהצביע על אותיות המצטרפות למסרים. בסוג זה של סיאנס _אין_ מדיום. כולם `מתקשרים` עם ה`רוח`. סוג שני של סיאנס הוא הסוג בו ה`תקשור` נעשה באמצעות מדיום, וה`רוח` `דוברת` אל המדיום בלבד. בסוג זה _אין_ לוח Ouija, והמדיום לבדה `מתקשרת` וממלמלת `מסרים`, כיוון שה`רוח` `דוברת` מגרונה, לפעמים בקול שאינו דומה לקולה הטבעי של המדיום. חזור כעת וקרא את כל הודעות freak אשר באשכול זה ותיווכח כי freak _מבלבל_ בברור בין שני סוגי הסיאנסים ו_אינו_ מבחין ביניהם.
זה נחשף במיוחד בדבריו כאן. ובעקבותיה,
בשאלתי זו, אשר טרם זכתה למענה. `
אני יכול להגיד לך על סיאנס שהמדיום היתה בו חברה שלי והכוס התחילה להתחרפן וכולם הורידו את היד והכוס המשיכה לזוז לבד` אמור לי בבקשה, האם אתה מפגר? האינך רואה שגם peter Wi מבלבל בין סיאנס של כמה אנשים רגילים המניחים אצבעות על כוס, לבין סיאנס של מדיום, ללא לוח וללא כוס? כולם מחנטרשים שם בפורום `רוחות והעולם הבא`, וכולם בגיל חטיבה. המבוגרים ביותר הם בגיל שרות חובה. אתה יודע מה? עזוב את השטויות של החנטרישניקים תלמידי החטיבה שם, ומצא לי באינטרנט סוג סיאנס של מדיום עם לוח Ouija וכוס. אני טוען שאין כזה. יש רק אחד משנים: (1) כמה אנשים עם כוס ולוח Ouija, ללא מדיום, כיוון שכולם `מתקשרים` ביחד (2) מדיום ללא כוס ולוח Ouija, אשר `רוח` מדברת אתה, או מגרונה. מקריאת הודעות רבות של משתתפים רבים בפורום זה אני מסיק כי אף אחד מן המשתתפים לא חווה חוויה `פאראנורמלית` אוטנטית, אלא קרא, או שמע על כאלה מפי חברים שאף הם בדו חוויות אלה מלבם, ומפיץ אותן תוך הוספת נפך אישי לשכנוע, כדי להרשים קטינים בני המין הנגדי. גם freak נשמע כמי שמספר מעשיות משמיעה (hearsay). קצורו של דבר: כל המשתתפים בפורום מבדח זה עוסקים בעבודה בעינים איש על רעהו. חה, חה, חה. אתה פשוט מפגר, אם אתה מאמין למעשיות של החנטרישניקים מהפורום. 20161735 20179170 28439257097