טעם של פעם................

giulietta

New member
באנגלית, הא?

איך הכנסת ככה, בין השורות יעני, בתגובה לזהר, כאילו בנונשלנטיות, "נשיונל ג´אוגרפיק" באנגלית.... חחחחחחחחחחחח............... לילה טוב...הממממ...בוקר טוב תיכף, מתוקה...

קרמבובת

New member
כן באנגלית..

אבל אני מסתכלת רק על התמונות...
ובקשר לשרשור הנוכחי...ניראה לי ששכחו פה את "שכונת חיים"... אמא של יונייי אמא של יוניייי אמא של יונייייייי אמא של יוני עונה מהמרפסת: כןןןןןןןןןןן מי זה קורא לי ככה?! פחחחחחחחחחחחחחחחחח אמא של יוני עשית קובה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואישוני הכבאי המהיר ביותר? איזה דפוק..חחח

giulietta

New member
נכון...

"זו לא שכונת פאר זו לא שכונה של עוני ויש בה ילדים כמוך וכמוני...." נראה לך שסידרה כזאת היתה עוברת היום בטלויזיה? פחחחחחחחחחח היא לא פוטוגנית מינימום רמת אביב ג´. מצד שני, סידרה שהנציחה כל מיני סטינגות... ראי השירשור של שחר...

קרמבובת

New member
../images/Emo45.gif קראתי...

דוקא בסדר השחר הזה...בשביל אחד שחור.... (צינית ציניתתתת להרגעעע)

giulietta

New member
ומה עם...

התוכנית מימיה הראשונים של הטלויזיה - "ראש כרוב", עם רעמות התלתלים ומכנסי הפדלפון? "יש ראש לאריות וראש לנמרים... .... יש ראש הממשלה זה הראש הכי חשוב אך לנו במחילה יש רק ראש של כרוב!."....

ומה עם...

זהו זה... כשחולצה ותקליט עדיין שכנעו אותנו לשבת שעה ולנסות להשיג את האולפן, בשביל לענות על החידה.

giulietta

New member
חחחחחחחחחחח אני יודעת

אבל בשום אופן לא הצלחתי להיזכר... יש דברים שהם מיתולוגיים ארבע אחת ארבע אחת חמש חמש

סנדי32

New member
כוכבית אני חושבת שזה...

או המס´ של "ריץ רץ" או "זהו זה" זהו זה ולא אחרת מים סוף עד ים כינרת בקיבוץ בכפר בכרם זהו זה ולא אחרת זהו זה את הריץ את הרץ את הריץ רץ ניפתח וניראה עולמות בשבילכם את הריץ את הרץ את הריץ רץ ניפתח בינתיים שלום לכולכם תגידו אם אני טועה פשוט לא זוכרת כל כך....
עדיין אין לי חתימה

nightroll

New member
תפתחי טלויזיה בבוקר

הלב ונילס מחכים לך. אגב, מי שיש לו כבלים שיעשה ניסוי: פתח ערוץ הופ (02 בממיר הרגיל), אל תסתכל. רק תקשיב. האנחות, הגניחות, הצעקות. אשכרה סאונד של סרט פורנו. אצל ההורים שלי אני יושבת ליד המחשב והילדים צופים בערוץ הופ, וככה נשמע הסאונד למי שלא צופה...

nightroll

New member
והתרומה שלי...

אשת חיל. היא היתה הגיבורה שלי. גם יפה, גם חתיכה, גם מצילה את העולם. מפרגנת, אפילו שאני סופרגירל. האמת שאתם גורמים לי להרגיש כמו ילדה קטנה פתאום. שולינקה - את איתי, נכון?

סנדי32

New member
וואו ניכנסתי בחצות וחצי ו......

שמחתי לראות איך שאתם כמו ילדים קטנים פשוט ניזכרים בתוכניות של פעם אני לא הייתי זוכרת את כל זה ........... גרמתם לי לחייךךךךךךךךך
עדיין אין לי חתימה

סנדי32

New member
רגע , מישהו הזכיר את ריץ רץ../images/Emo35.gif

ארבע אחת ארבע אחת חמש חמש אני טועה או לא ????

סנדי עשית קוקטייל....

414155 זה מס´ הטלפון של זהו זה ריץ´ רץ´ זה: את הריץ´ את הרץ´ את הריצ´רץ´ נפתח ונראה עולמות משונים. מה בריץ´? מה ברץ´? נסתכל מה שיש בו בפנים.

סנדי32

New member
אפרסקוןןןןןןןןןן אתה פה ?????../images/Emo12.gif

מה לא נירדם????? ילה בוא נעשה בלאגן לא רוצים לישון רוצים להשתגע
אוףףףף איתך תפוז תחליף כבר את האיקונים עדיין אין לי חתימה

קרמבובת

New member
מארנב וחתול יוצא ארנול...

מכריש וקרמבו יוצא כריייימבו
יאללה...ביי כרימבו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה