טעם החופש

nightroll

New member
טעם החופש

היום החלטתי להיות אגואיסטית. כשהבעל החליט לצאת לחבר, הדבקתי לו את שני הילדים, קפצתי לחנות לקנות מלח אמבט, והסתגרתי באמבטיה עם ספר טוב. מאוחר יותר, הרדמתי את הילדים ואת הבעל, ויצאתי באיחור קל לעבר הקומזיץ. עצרתי בדרך לאסוף חבר, שבסוף לא רק שלא בא איתי, אלא גם עודד אותי להשאר איתו שעתיים. שכחתי כבר כמה נעים יכול להיות לשבת לפטפט עם חבר טוב... בשתיים עשרה וחצי עזבתי אותו והתחלתי לסוע, מוודאת שיש לי בשביל מה להגיע. המזגן התקלקל בדרך אבל לא נתתי לו להרוס לי את המצברוח. מאחר ולא היתה לי המפה של טאקי, שאפתי תחילה להגיע לבת ים, אח"כ להגיע לטיילת, אח"כ להגיע למלון סאן. עד כאן עשיתי זאת בקלות ובלי בעיות. אחרי מלון סאן, בסבלנות ראויה להערצה, כיוון אותי פנטום מפרסה לפרסה עד שהגעתי. רק שכבר היה מאוחר, והיה לח וחם, וחשוך מכדי שאני אצליח לזהות אנשים. אני מתנצלת שלא אמרתי שלום לכולם, לא זיהיתי כמעט אף אחד. ישבתי קצת, ראיתי שהמצבר שלי מתחיל לגמגם, תידלקתי על קולה והסתובבתי הביתה. אבל הכיף האמיתי היה הטעם של החופש. להרים רגע את הראש מעל המים, להזכר איך זה היה לפני שנכנסתי לשיגרה, בעל, ילדים, עבודה, לימודים, והעול והחובות הקשורים בחיים... רגע של שחרור, לשאוף קצת אויר נקי, ולצלול שוב, אבל בכוחות מחודשים. טאקילה, נשמה, תודה וכל הכבוד על ההתמדה. פנטום, תודה על העזרה והסבלנות. קרמבובת מתוקה, אני מצטערת, עשיתי עיקוף מיותר בדרך ופיספסתי אותך. ליהי, תודה על הנכונות לכבות עבורי את הסיגריה. פחדתי שאני אהיה עייפה מדי לסוע אם אני לא אצא מיד, אבל אני אשמח לנסות לתפוס אותך בפעם הבאה. מתנצלת בפני מי שהיה ולא הספקתי לתפוס. פעם הבאה. זהו, גמרתי את האדרנלין מהערב הזה. אני הולכת לישון.

nightroll

New member
ועכשיו יוצאת לעבודה...

יקירתי, אם הבוס יתלונן שאני לא יעילה היום, אני שולחת אותו אליך....

nightroll

New member
../images/Emo9.gif יפה לך... &

הכל, האמת. אני כל פעם מחדש מתפעלת ממך

nightroll

New member
היית צריך לומר שאתה זקוק לטרמפ

עיכוב של שעתיים בבית דגן קטן עליך, לא?

חניבעל.

New member
זהו ש

סתם התחשמק לי להשאר בבית... במיוחד שאני בעבודה היום,ואני שונא לפהק מול המחשב.

זהו ש......

הבעיה היא לא במה שעשית... אלא במה שלא עשית!!!! ושוב אני חוזרת.... כיצד חלפה לה תהילת עולם......

nightroll

New member
צ´מעי...

אני בעבודה עוד מלפני 8, ומנקרת קשות. אם הייתי נשארת איתך הרי הייתי כבר יושבת לשוחח איתך כמו שצריך, לא סתם "פגע וברח". ואז איך הייתי נראית עכשיו???
חוצמזה, נראה היה לי שאת בידיים טובות...
אבל מקסימום, כשתהיי בעיר הגדולה, תודיעי גם לי.

למעלה