טעינת חפצים באנרגיה.

• פותח הנושא ljs
  • פורסם בתאריך

PurpleFilth

New member
אם אין חוץ,

גם אין פנים. שניהם אותו דבר. אם אין חוץ, איך לך מאיפה להכנס. כמו שאמרתי, עולם פנימי עשיר מאוד ומנותק מאוד מהמציאות. המעטה בעצמך: סוג של נקודת מבט צרה שלא מובילה אותך לשום מקום. תראה, אין רע באשליות. גם מהם תוכל ללמוד.

neophile

New member
אני חושב משמע אני קיים

אני מדבר בלשון מושאלת ,אל תקחי את זה כלכך מילולי. זה לא משנה אם יש מציאות "חיצונית" או לא מה שמשנה זה שאני הוא זה שתופס אותה ,יותר נכון השדרים העצביים עוברים מהחושים אל המוח ושם מעובדים כאשר מה שאני "רואה" אלו השדרים המעובדים , כלומר אנחנו לא רואים דרך העיניים אנחנו קולטים דרך העיניים, המוח הוא זה שרואה ומאחורי כל זה נמצא הצופה,העד, Augoeides , העצמי הגבוה etc....

PurpleFilth

New member
מבחינה תפיסתית אתה צודק, אבל...

דבר ראשון, זה שאתה רואה את העולם בצורה סובייקטיבית, לא אומר שצריך להפסיק להסתכל. זה רק אומר שצריך להיות סקפטים (וזה גם מה שדקארט עשה, אם אני זוכרת נכון). כלומר, אם אתה עוצם עיניים אתה נתקע בקירות. (גם כן לשון מושאלת.. אני כבר מזמן הייתי צריכה להחזיר את שלי) דבר שני, בטח ובטח שזה לא אומר שלא צריך לקבל אנרגיות ממקור חיצוני.

neophile

New member
אין דבר כזה "צריך לקבל"

לפני שאפשר לעבוד עם אנרגיות , יש כמה מחסומים שיש לפרוץ . כל הרעיון של "שאיבת אנרגיה" מההתחלה מכניס למצב תודעה מוגבל ,שמוביל לקבלת אנרגיה באיכות מוגבלת . חשוב להדגיש שזאת לא הכמות , אלה האיכות. אין דבר כזה "צריך לקבל" צרכים הם חלק מהקבלה .

gwizard

New member
בולשיט

מצב תודעה מוגבל ? אין דבר כזה. אנרגיה באיכות ירודה ? תגיד, מאיפה אתה לוקח את השטויות הללו ? אנרגיה היא אנרגיה, אין לה פקטור של איכות, יש לה פקטור של כמות ותדר. אם אתה מתכוון שהתדר שלה שונה בשאיבה לבין התבוננות פנימה אז תגיד כך. אבל, תדר שונה זה לא אומר שהאחד טוב מהשני כי הכל סובייקטיבי בהתאם למצב. שוב, אתה מערב את הפילוסופיה האישית שלך בהסברים לגבי עבודה אנרגטית. זה לא פורום פאגאניזם וזה לא פורום פילוסופיה. לכולנו יש דרך חיים שבחרנו לעצמנו ובפורום זה אם אתה מסביר לאנשים את רזי העבודה הבסיסית אנא המנע מלערבב את הדרך האישית שלך. אם תשים לב, אני ממתן את עצמי מאוד כי אני מבין שלוויקה אין מקום רשמי בפורום זה. תשתדל שזה ישאר כך.

gwizard

New member
מסכים איתך

בכל מה שכתבת בהודעה זו, אבל זוהי פילוסופיה נטו ואין לה שום קשר לעבודה אנרגטית. האנרגיה לא נוצרת מכלום. כדי לעשות כישוף אתה חייב אנרגיה. אם תקח אנרגיה מעצמך, ולא משנה איך אתה רואה את זה או קורא לזה, אתה מוגבל במה שקיים בתוכך. לרוב - זה פשוט לא יספיק. זאת הסיבה שמכשפים שואבים אנרגיה ממקורות חיצוניים לתוכם ואז מבצעים את הכישוף. התהליך הזה נקרא Power Raising וניתן להשיגו בכמה וכמה שיטות ודרכים, הכל בהתאם למסורת לפיה אתה עובד. דוגמאות: ריקוד, צ'אנטים, שאיבה אקטיבית ומודעת מחפצים, שאיבה מאוויר, שאיבה מאדמה וכ"ו. כמו כן, זו הסיבה שמכשפים חכמים מחזיקים בתוכם 'סוללה' שאותה ממלאים כל פעם יותר ויותר כתירגול להעלאת הסף האנרגטי בגוף.

neophile

New member
power sucking?

power raising זה לא שאיבת אנרגיה - thats more like power sucking מה ההבדל בין אדם שרוקד להנאתו לבין אדם שנמצא בריקוד עוצמה?

gwizard

New member
ההבדל עצום

והוא מתבטא ב....כוונה - הדבר הכי חשוב במאגיה שמבדיל בין טקס כישוף לבין סתם פעולה יומיומית.

gwizard

New member
בוא תסביר לי משהו

איך בדיוק אתה "מקבל" את האנרגיה ? אתה נפתח ליקום ואומר ופשוט מושך כל מה שבא אליך ? כי אם כן, אז אתה מטורף. אני מעדיף לשאוב את האנרגיה ממקורות ידועים לי כבטוחים ולא לומר "כל הבא ברוך הבא". פלא שעדיין לא עברת דיבוק. או שמא כן ?

neophile

New member
זה לא פשוט להסביר

אתה צודק זה לא בריא לבוא בגישה של "כל הבא ברוך הבא" אני חושב שהרבה ממה שמתחילים יגדירו כ"חוסר" של אנרגיה , זה הרבה פעמים ממש לא הם פשוט לא יודעים איך להעביר אנרגיה בגופים שלהם . תירגול יותר חשוב לדעתי הוא פיתוח של יכולות ה"תפיסה העל חושית" לשדה האנרגטי סביבנו. ברגע שלאדם יש את המודעות הזאת , אין לו בעיה להעביר אנרגיה במחשבה בלבד. מה גם שבטעינת חפצים באנרגיה , אנחנו מעבירים להם ,בלי קשר למקור האנרגיה שאנחנו מתחברים אליו, את האנרגיה שלנו . לכן זה הצעד הראשון לפי דעתי.

ljs

New member
אם זה לגבי,

תנוח דעתך, אני עובד על שני העניינים האלו במקביל.

neophile

New member
תמשיך ככה

ובבוא העת שני התהליכים האלה יתחברו ב*קליק* ואתה תוכל להטעין חפצים באנרגיה.

למעלה