טעימה מסט צילומים חדש

EtaiLavie1

New member
טעימה מסט צילומים חדש

אז השבוע עשיתי את הסט השני בחיי:) התמונות שאני מעלה עכשיו זה ממש טיפה בים....פשוט אם אני אעלה בשרשור אחד לא יהיה מקום לנשום תהנו דוגמנית:לורן אפריימוב

אתה הצלם?

אם כן צילומים חביבים. הדוגמנית (או יותר נכון הבחורה שבתמונות) על הפנים , זה די הורס לי...

EtaiLavie1

New member
כן אני הצלם

ותודה...אלה גם לא התמונות הכי טובות בהכרח, פשוט יצאו לי המון תמונות בסט הזה, ייקח זמן לערוך...אז אני אעלה מה שהספקנו כול כמה זמן

לדעתי

סט חובבני מאוד, אבל אם זו רק פעם שניה יש סיבה לאופטימיות. ממש לא אהבתי את הדוגמנית, וישנן תמונות שלדעתי מרוטשות בצורה רעה מאוד.

EtaiLavie1

New member
בנוגע לריטוש

אתה יכול בבקשה להגיד איזה ספציפית בעייתיות? ואני אשמח לדעת מה גורם לך להרגיש חובבניות בצילום עצמו?

אנפה

New member
גם אני חושבת שהתמונות גרועות מאוד

וגם הדוגמנית כמו שאמרו ביכלל לא משהו.. והריטוש גם חובבני מאוד כמו הצילום.

הריטוש הוא אחד הגוקמים לחובבניות

יש תמונות בהן המריחה מוגזמת במיוחד בפנים לדעתי. הלוקיישנים מוכרים לכולנו מעשרות תמונות, אין פה משהו ייחודי. הדוגמנית מאוד פוגעת בצילום, אין פה משהו שמחדש לנו שנותן לנו ייחודיות לצילום שלך, הזוויות סטנדרטיות העמידות סטנדרטיות הכל רגיל, ההשוואה הכי טובה היא לקחת תמונות משרשור התמונות החברתי שלנו בפורום ולראות שחלקן מאוד דומות להפקה זו, כאשר תמונה ביתית משתווה לתמונה מהפקה כלשהי הדבר מלמד על רמת ההפקה. בכל אופן בהצלחה בהמשך ככל שתצלם יותר כך תתקדם יותר.

scarlet moon

New member
הפוטושופ לא הורס ../images/Emo88.gif

לדעתי... (ויש לי ידע בתחום) הוא דווקא סבבה, כמובן שתמיד יש מקום לשיפור, אבל אני לא חושבת שהוא *הורס* ואני לא רואה את המריחות המוגזמות בפנים שמר. מנהל מדבר עליהם. הדבר היחיד שהפריע לי הוא שחלק מהתמונות קצת צהובות מדי, ואפשר לתקן את זה דיי בקלות. לדעתי הצילום נראה מקצועי, הדוגמנית חמודה (אמנם לא לגמרי לטעמי אבל יש לי בעיה עקרונית עם להגיד על מישהי שיתכן שקוראת פה "על הפנים" בחד משמעיות שכזו כאילו לא היתה בנאדם, אבל זו הבעיתיות הידועה של הפורום הזה). יש הרבה מקום לשיפור מבחינת סטיילינג וכו' (אבל גם זה לא תמיד יהיה תפקידך בתור צלם וגם זה עניין של טעם וחיבור) אבל יש פוטנציאל!

מצד אחד את קוראת לפורום בעייתי בהקשר לתגובות

שמופיעות בו אבל מצד שני את לא נמנעת מלהגיב בעצמך בצורה מזלזלת "מר מנהל" אז לדעתי מן הראוי קודם כל לדאוג לתגובות שלך ואחר כך להסתכל על אחרים. מה שכן אנשים שמגיבים בצורה כפי שציינת בדרך כלל נשלח אליהם מסר בנידון שמסביר להם שניתן להגיב בצורה אחרת ונעימה יותר.

scarlet moon

New member
אני לא חושבת

שפגעתי בך כשקראתי לך "מר. מנהל" (וזה לא ממש נאמר מתוך זלזול אבל לא משנה, אם נפגעת אני מתנצלת) יותר מאשר הדוגמנית שאולי קוראת פה נפגעה כשהיא קראה שהיא "על הפנים" והורסת את הצילומים... אבל לא משנה, אין לי כוח להלחם בטחנות רוח. אני פשוט חושבת שהגזמת עם הביקורת והיה כאן מקום למילה "לדעתי" (קשה לי לראות הודעות שפשוט מוציאות לאנשים את הרוח מהמפרשים). אבל שיהיה

למעלה