טעות מס' 1

דר איל

New member
כמה שהוא מנתח אין לו תאבון

איפו סקר ועל מה מחפש

שמחה37

New member
זה לא את זה הם ../images/Emo13.gif

חמודה, כמו בחיים יש מצבים שאנחנו כ"כ יודעים מה צריך לעשות וכ"כ מבינים מה צריך לעשות אבל ברגע האמת אווווווווווץ' שוכחים. יש דברים שלומדים בדרך של ניסוי וטעיה אחרי שקורא כזה דבר לומדים להבא להזהר וזה מה שיקרה. הכל בסדר מקווה שאת כבר אחרי. יום טוב שמחה

לשמחה

משום מה כשאני רואה הודעה ממך אני מתחילה לחייך עוד לפני שאני פותחת את ההודעה (-: אני אחרי. ה"אחרי" הגיע אחרי שעתיים בערך. כבר הכל בסדר. נרגעתי. היה לי באמת לחץ מפחיד שאם לא הייתי יודעת שזה בגלל הטבעת, הייתי בטוחה שאני לקראת התקף לב. הכל עבר בשלום, החיים ממשיכים ושהחצילים והמטבוחה יתפסו מרחק ממני. יום טוב ונפלא ושמח.

שמחה37

New member
והטעות הראשונה שלי

כבד. כשהיה כבר מותר ביקשתי מבעלי כבד. הבחור שיודע מי זאת אשתו הכין מחבת שלם מלא כבדים פטריות ובצל. הזמן אולי חודש אחרי השרוול. רבע מהחצי של האונה עשו לי שמות בלב בנפש בקיבה בראש ראיתי כוכבים וצלצולים אח"כ שנה אכלתי כבד רק בממרח. לכל אחד יש פעם ראשונה שמחה

חחחחח - ממרח כבד

אם ככה אני בחברה טובה. אני רואה שלכלכם היתה את הטעות הראשונה (למה יש לי הרגשה כשאעלה דיון על טעות מס' 2 שלי, יסתבר שגם אתם עשיתם טעות מס' 2?). הבנתי....וכמו שאמר איל - גם אחרי 7 חודשים עדיין לומדים. אם ככה נרגעתי, הבנתי שאני לא פסיכית והטעות שעשיתי אתמול ההיא אכן חלק מניסוי להכיר את מערכת העיכול החדשה שלי.

אופירA

New member
מנהל
למה אחרי 7 חודשים?

ואחרי 3 שנים כבר לא לומדים? כל הזמן יש למידה. וגם יש שינויים.

מה שברור הוא שהטעות של אתמול יכולה

להיות המאכל החביב של חודש הבא, והטעות של עוד חודשיים היא הפבורייט של היום. כל יום ויומו שלו.

אלישבע24

New member
היי שרון,רק עכשיו ראיתי

את מתכון תפו''א שכתבת לי [במיקרו] הוא נשמע בדיוק מה שאני מחפשת, משהו קל ומהיר. וזה לא נורא שיום אחד אכלת קצת יותר, כולנו לומדים על עצמנו את הכמויות המתאימות. בהצלחה חמודה.

אלישבע - לבריאות

אם כבר אוכלים משהו "במעט" הזה אז באמת שיהיה לך טעים ולבריאות. וכן, הבנתי שלכל אחד יש את הכמויות המתאימות. למדתי את זה אתמול על בשרי "כמה כן וכמה לא". לא אכלתי במהלך היום הרבה אלא אכלתי רק את הארוחה האחת הזו בצהרים - הארוחה שתיזכר לדורי דורות שישבה לי בנשמה ולחצה אותי. אחרי שעתיים בערך הכל השתחרר והלחץ עבר. את מגיעה ב- 30/6?

אלישבע24

New member
היי שרון חמודה,

אני סובלת משלל חרדות, ביניהן גם חרדה חברתית. אני מטופלת,אבל בנתיים ללא תוצאות.

אלישבע יקרה

כבר כתבת לי את זה בעבר שאת משתמשת בכדורים נוגדי חרדה (אם היית יודעת עם כמה חרדות כל אחד מאיתנו מתהלך היית מתעלפת). לא אנסה לשכנע אותך ללכת נגד רצונך או יכולתך (לפחות לא הייתי רוצה שמישהו יעשה לי את זה), אבל לפעמים עצם "הקפיצה למים הקרים" זו תחילתה של תקופה חדשה. ובכלל - תדעי לך שאני "ידידותית לסביבה". אם לא תרצי לבוא למפגש, אני מזמינה אותך לכוס קפה איתי.

אלישבע24

New member
שרון יקרה,

את לא יודעת כמה הייתי מאושרת לשבת איתך לכוס קפה, נוסף לחרדות אני כבר שנתיים בדכאון, ונמצאת רק בבית,למזלי זה בית של הרבה אהבה ותמיכה [בעל,3 בנות גדולות והארוס של אחת מהן] ניתקתי בשנתיים האלה קשר עם כל החברות והמשפחה שהיתה לי [חוץ מהבעל והבנות] והלואי והייתי מוצאת פתרון לכל השיממון הזה. פעם הייתי מאוד יצירתית,לשים קישור לחלק קטן מהעבודות שלי? אהבתי לבשל ולאפות,והיום אני חיה בתוך כלום אחד גדול.

לאלישבע

בוקר טובבבב ראשית - בטח - שילחי קישור. אשמח לראות. עם כל הקשיים שיש בחיים - להיות בבית שהוא מלא באהבה - זה מדהים!!!! הבית זה העוגן. החיים יפים - ראיתי אותם כך כששמתי את המשקפיים הנכונות. אשמח מאוד לראות עבודות שלך. יותר מאשמח אפילו. תודה

אלישבע24

New member
שרון,תודה על התגובה החמה,גם את מאוד מוצאת

חן בעיני,אולי נולד לו קשר? ני אבקש מגלעד [הארוס של בכורתי] שיעשה לי את זה כי אני לא יודעת איך. המתכון שלך [של התפו''א במיקרו] ממש מציל אותי,אני לא אוכלת כלום חוץ מזה וכוס יוגורט.

היי אלישבע

שבת שלום. מחכה בקוצר רוח לראות עבודות שלך. אין לי ספק שהן יהיו מעניינות. שיהיה לך לבריאות עם תפוחי האדמה. גם אני מחפשת דברים שלא דורשים הרבה זמן הכנה ושאפשר לאכול. אם את אוהבת חצילים - חצי חציל לשניים לאורכו, מירחי מעט שמן זית למעלה, הכניסי לתנור חם עד שהחציל רך, מירחי טחינה מעליו - וגם לבריאות. לי זה טעים. ותודה על הרעיון עם היוגורט, גרנולה ודבש....אכן טעים.

למעלה