טעות לעולם חוזרת

אתה צריך להיות השינוי

אתה צריך להיות השינוי שאתה שואף לראות בעולם. (מהאטמה גנדי) לא נהיה כאן זמן רב אז לפחות נעשה אותו good time

איל באש

New member
../images/Emo140.gifמפתחות השינוי

1 בחירה : לשנות את מה שמפריע לנו 2 אמונה: שזה משתנה, אמון שבא עם האימון 3 ידיעה: שזה משתנה, שבאה מתוך ההרגשה. 4 אהבה : בכל מצב אנו אוהבים את עצמנו, במיוחד ברגעי השינוי שיוצאים הכאבים והפחדים 5 ריפו: להתחבר לתדר הריפוי , בזמן השינוי.

איל באש

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo140.gifברוך/ה הבא/ה

לא הבנתי למה התכוונת ? במשפט...

mimeli

New member
שינוי..מה אתם חושבים על זה?

שמעתי מתישהו משפט מאוד מענין:"גבר הוא כמו ה-
והאישה כמו ה-
"טוב, זה לא חידוש גדול,זה כבר כתוב במקורותינו..אבל הוא נאמר באספקט של שינוי: הגבר כמו ה
...נשאר באתו מצב..הולך ךעבודה וחוזר הביתה..או ליתר דיוק: כמו השמש,שנראת "סטאטית", אבל על פני השטח ומתחת יש המון התרחשיות ופיציצים ושיניוים,גם השיניוים בגבר הם לפעמים מאוד עיטיים וכמעט לא מורגשים, אבל קיימים.ואלו האישה , כמו הירח, בשינוי תמידי, מורגש היטב, גם פיזיולוגי וגם נפשי. פעם במצב של קבלה ופעם של נתינה וכו'.(הכי מורגש הדבר בזמן הריון, לא..?) סימון.

ישלישם

New member
what's a woman in a man

what's a man without a woman (מי שר את זה בכלל?!) ברוח - אנחנו אחד. בגוף - אנחנו חצויים. הנשמה היא א-מינית. הגוף חצוי. כשנמצא את השלמות שבתוכנו, בנקודה בה ייווצר איחוד פנימי בין הגבוה לנמוך, בין הזכרי לנקבי... נמצא כבאורח פלא את השלמות החיצונית, שתיצור את האשליה האמיתית למעגל הפנימי הזה. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו. ועד שלא חייתי את זה לא ידעתי אם זו אמת. סיגל

איל באש

New member
../images/Emo45.gifחביור בין גבריות לנשיות

אני מסכים איתך סיגלי. רציתי להוסיף ולומר , שאני כגבר לומד להתחבר לחלק הנשי שבי , ואז אני מתחבר לכל מי ומה שאני. שחייתי כגבר בלבד, וביטלתי את החלק הנשי, לא היתי מאוזן. גיליתי שכאשר אני מחבר, אני מתאזן, זה עושה לי טוב. אני חושב שמכיוון שיש לנו המון תפיסות, תבניות , ואמונות לגבי מה זה גבר ומה זאת אשה, אנחנו לא פעם שוכחים, שכולנו מורכבים גם מנשיות וגם מגבריות. או כמו שיונג מסביר אנימה ואנימוס. בהמון אהבה איל באש

ישלישם

New member
בתגובה לך, איל

בנקודה הזו בחיי אני משחררת כל אחיזה באופן בו ראיתי זוגיות לפני שנישאתי... אז הייתי לגמרי חצויה - חיפשתי את הכוח מחוצה לי. 6 שנים אחרי נישואים שארכו בסה"כ שנתיים ונדמו כנצח, אני לומדת להנות ולהכיר תודה על הלבד. אשרי האדם שיודע להנות מזוגיות לגמרי לבדו. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

איל באש

New member
../images/Emo45.gif

מבין מזדהה ומסכים עם דברייך. שעברתי לגור לבד, התחלתי בעצם ללמוד להנות מעצמי, גיליתי עולם ומלואו. שנפרדתי ממערכת היחסים שלי לפני שנה וארבע הבנתי שאני הולך ללמוד להיות לבד, הבנתי שני הולך לעבור תהליך, הבנתי שאני הולך ללמוד להיות עם כל החלקים שלי, הבנתי שכאשר אחבר אז גם אתחבר לבת זוג . והכל מתוך שמחה, מתוך חיבוק, ועם המון אהבה, הכל עם ים של סבלנות וסובלנות. תודה על השיתוף בהמון אהבה איל באש

המממממ......

עד כמה שידוע לי.... הגבר הוא "השמש", ותפקידו להאיר את האישה. הגבר הוא זה ש"נותן". גבר שאינו מאיר את האישה שלו, אז כנראה שהוא אינו הזיווג האמיתי שלה. והאישה מטבעה היא "מקבלת". והכוונה במקבלת היא לא שאינה נותנת ומשתנה. אלא שביחסים שבין גבר לאישה, הגבר אמור "להאיר", והאישה אמורה לקבל את "האור" כדי להיות מאושרת. וזה בסדר מבחינתי!
חודש טוב!

למעלה