טעות, טועים,טעינו.

טעות, טועים,טעינו.

היום קיבלתי חבילה מנקסט שהייתה אמורה להכיל זוג נעליים מהמם לקטנתי. במקום זאת מצאתי בתוכה זוג מגפי פרנזים בכחול מזוויע שאין שום סיכוי שהזמנתי (ושאני לא זוכרת שאי פעם ראיתי בכלל באתר, כי כיעור כזה הייתי זוכרת היטב). זו כבר הפעם השניה שקורה לי משהו כזה עם נקסט. וזה מדכא אש, כי הנעליים המהממות ההן כבר אזלו מזמן, כמובן.
בעקבות זאת, קבלו סקר:
1. קרה לכן ששלחו לכן מוצר לא נכון/מידה לא נכונה?
2. עם אילו אתרים זה קרה לכן?
3. מה עשיתן?
4. מה הייתה תגובת האתר?

sheffys1

New member
כן!!!!!! קרה לי!!!!!

בדר"כ דברים הזויים כאלה קורים לי ואני לא מצליחה לזכור, אבל הנה - שברתי את הסטטיסטיקה (רצה למלא לוטו
)

1. קרה לכן ששלחו לכן מוצר לא נכון/מידה לא נכונה?
בקיץ שעבר, בחופשת לידה, הזמנתי חצאית לחתונה במשפחה. חיכיתי חיכיתי, ציפיתי ציפיתי, הגיעה חבילה בגודל טוב ובתוכה - תכשיט קטן וכעור שמעולם לא הזמנתי

2. עם אילו אתרים זה קרה לכן?
מודקלות'. זו היתה ההזמנה הראשונה שלי משם

3. מה עשיתן?
פניתי אליהם דרך הצ'אט שבאתר

4. מה הייתה תגובת האתר?
הנציג התנצל עמוקות, אמר שהוא מיד שולח לי חצאית חלופית, ושאני אשאיר אצלי את המכוער (טוב, נו. "המכוער" זו תוספת שלי). החצאית היתה אצלי בדואר אקספרס (ללא תוספת עלות, כמובן) תוך ימים בודדים. לזה אני קוראת שירות לקוחות כהלכתו

ענבל מ

New member
כן!

אבל זה היה אלגנטי מאד.
עשיתי הזמנה (האמת שטלפונית ולא אינטרנטית) אצל גלה דרין, לפני שהיא סגרה את החנות המקסימה שהיתה לה בטשרניחובסקי.
דמיינתי אותה עם הטלפון ביד עוברת בעיניים על כל החנות ושולפת בראש את כל מה שבמידה שלי. עשיתי הזמנה של 3 או 4 פריטים.
עוד לפני שההזמנה הגיעה בדואר, היא יצרה איתי קשר ואמרה שזה ממש לא אופייני לה, אבל היא התבלבלה בין הזמנה שלי לבין הזמנה של מישהי אחרת. כשהחבילה (של הלקוחה האחרת) הגיעה לדואר כבר הייתי מוכנה עם שקית חדשה ומיד שיגרתי אותה אליה בחזרה.
כפיצוי, היא שיגרה אליי את ההזמנה שלי בדואר שליחים וזה הגיע סופר-מהר. כמובן שהייתי מרוצה (כשאני חושבת על זה, את אחת החולצות לבשתי היום)

קרה פעמיים

פעם באשמתי ופעם באשמתם.
&nbsp
בפעם הראשונה, עם אולד נייבי, הגיעה שמלה שלא היה לה שום קשר למה שאני הזמנתי. אני הזמנתי סגולה והגיעה משהו לבן עם זהבים בשתי מידות מתחתי. ממש התאכזבתי משירות הלקוחות שלהם, לא היו מוכנים לעשות כלום עד שאחזיר ובגלל שהזמנתי דרך חברת שילוח זה היה עולה לי יותר מהשמלה עצמה... אז ויתרתי, וגם לא הזמנתי משם יותר.
&nbsp
בפעם השנייה זה קרה לי עם הזמנה מדורותי פרקינס, הגיעו שני פריטים במידות שלבשתי בפעם האחרונה בכיתה ז'. כשבדקתי באינטרנט ובמייל ההזמנה היתה אכן על המידות האלה, כיוון שאני זוכרת שבדקתי את המידות ואפילו התלבטתי בין שתיים אני מניחה שאיכשהו גללתי את העכבר והמידה ירדה בלי שאשים לב. לפחות כתוצאה מזה אני היום מקפידה לוודא את המידות פעמיים לפני שאני מאשרת הזמנה. מהשירות לקוחות שלהם אישרו לי פיצוי סמלי, משהו כמו 5 פאונד, ומאחר שתכלס זו לא היתה אשמתם זה היה בסדר מצידי.

מנצל"שת: איפה אפשר להזמין מדורות'י פרקינס שלא דרך HOF?

באתר של דורותי פרקינס, ישראל היא לא בין המדינות שמבצעים אליהן משלוחים.

אפשר להזמין דרך חברת שילוח

אבל זה מאוד מייקר את כל העניין. אני עושה את זה רק כשיש מבצעים סופר משתלמים.
&nbsp
חוץ מזה יש להם גם כמה חנויות בארץ.

והנני כאן:

1. כבר שלוש פעמים! פעמיים עם נקסט ופעם אחת עם אסוס - וזה היה מרגיז ברמות. שלחו לי נעליים שמאוד חשקתי בהן ואזלו מהמלאי תוך עשרים שניות... במידה קטנה מדי! חטפתי חרופה.
2. כאמור - אסוס ונקסט.
3. כתבתי להם. בזעם

4. נקסט לא מתרגשים מהדברים האלה, ברמה שזה ממש מכעיס. אמרו לי להחזיר את הפריט ולחפש את חבריי. באסוס היו יותר אדיבים, נורא התנצלו, אמרו לי להחזיר את הפריט ונתנו קופון נדיב (20%) לקניה הבאה.
&nbsp

כן

1. פעם אחת (טפו טפו). מחטב, שלחו מוצר מאותה סידרה- אבל בגיזרה אחרת (ר"ל טעות קטנה).
2. סטייל ריבר.
3. פניתי אליהם.
4. לא עשו בעיות בכלל, שלחו שליח (ההזמנה לכתחילה הגיעה עם שליח הביתה) שהחליף את המוצר והביא את המוצר הנכון. לדעתי הם שינו את המדיניות מאז, אבל אני לפחות יצאתי מרוצה מעניין זה.

אנו לנו

New member
בהחלט

הזמנתי שתי חזיות הנקה באותה מידה מפיגליבס. אחת הגיעה בסדר והשנייה מידה גדולה יותר, אבל בקופסה של המידה הנכונה, כך שהבלבול הוא לא מצד מי שאסף את המוצר מהמדף, אלא עוד קודם.
&nbsp
שלחתי להם מייל נזעם (הייתי יולדת הורמונלית שצריכה חזייה נורמלית בדחיפות) ולא זכיתי למענה, אז שלחתי להם את החזיה חזרה בצירוף הסיפור. ואז קיבלתי מייל שמבקש ממני לשלוח להם צילום של החשבונית של הדואר כדי שיזכו אותי בדמי המשלוח, אבל כמובן שכבר לא שמרתי את החשבונית.

עב

New member
גם לי קרה

קרה לכן ששלחו לכן מוצר לא נכון/מידה לא נכונה? - כן. חזיה אחת קטנה מדי (אין סיכוי שהזמנתי B) ובשניה יכולתי להקים בריכת שחייה.
2. עם אילו אתרים זה קרה לכן? - פיגליבס.
3. מה עשיתן? - שלחתי חזרה בלי שהיות.
4. מה הייתה תגובת האתר? - החזירו את הכסף כמעט במיידי.

כן, עם HOF

הזמנתי קרדיגן שחור, קיבלתי קרדיגן בוורוד פוקסיה עז.
למרבה הצער הטעות קרתה אחרי שראיתי שבאתר הסוודר ה*וורוד* מופיע עם כיתוב "צבע שחור", ולהפך, ודיברתי מראש עם שירות הלקוחות שלהם, הם הנחו אותי להיצמד למה שמופיע בתמונה, ולהתעלם מהכיתוב, כך עשיתי, וקיבלתי את ההפוך.
יצרתי קשר עם שירות הלקוחות. הם זיכו אותי, הנחו אותי להזמין מחדש את השחור (הפעם נשאר במלאי רק שחור, כך שלא יכלו לקרות עוד טעויות), ואמרו לי שאין צורך שאשלח להם בחזרה את הוורוד, כיוון שהמחיר שלו נמוך יחסית (17 פאונד, בכל זאת לא צומח על עצים, לא?), בקיצור, היו מאוד בסדר. הגדולה שלי זכתה בסוודר ורוד מזעזע, שהיא מאוד מאוד אוהבת. זכתה מן ההפקר.

למעלה