טעות גדולה שעשיתי

n o r m

New member
טעות גדולה שעשיתי

אתם חושבים שעישתי טעות גדולה כשאמרתי למישהי ( שאני מכיר) , שאי אוהב אותה, אמרתי לה באימייל. מה אתם חושבים, זה דחוף! אחרי שהמכתב נשלח אמרתי לעצמי : ממה שעשיתי אין דרך חזרה.

Aussie Girl

New member
למה טעות?! בכלל לא.

מה רע בלהודות ברגשות שלנו כלפי אנשים שאנחנו אוהבים?!

תות15

New member
תשמע..

זאת די טעות.. כי אתה מוריד ת'מתח וכל זה.. אבל בכל זאת, כל עוד אתה לא אומר לה את זה פנים מול פנים, זה לא ממש אומר כלום.. אז אין לך מה לדאוג.. תזכור שהכל בסוף לטובה

sh53

New member
לאיזה מתח הכוונה?

לא תמיד יש לאנשים את האומץ, אז עד שיקבלו את האומץ עדיף שיתחילו גם דרך המחשב/הטלפון - עדיף מכלום

תות15

New member
המתח הזה..

תמיד בין שניים יש ת'מתח הזה.. מתי הם יגידו שהם אוהבים אחד ת'שניה.. כי זה גורם לקשר להתבסס וזאת הופכת להיות מחויבות.. ולהגיד "אני אוהב אותך" בפעם הראשונה במייל.. זאת יציאה די דפוקה.. כי המתח הזה לא נופל בצורה נכונה.. כי צריכים להיות ביחד כשאתה אומר למישהי את זה (ובטח ובטח בפעם הראשונה).. אבל שוב, אסור להתחרט, הכל בסוף יוצא לטובה..

sh53

New member
אני לא חושבת שעשית טעות גדולה

וגם לא טעות קטנה. התחלת עם מישהי בדרך שאתה מסוגל להתחיל בה עם בנות. אם היא מעוניינת בך, אז היא תחזיר לך תשובה כן, ואם היא לא מעוניינת בך אז היא תגיד שהיא תפוסה או לא בנימוס או כל סיבה אחרת. אני חושבת שמותר לנו להתחיל עם הצד השני בדרך שנוחה לנו ושאנו מרגישים בדרך הזאת הכי נוחה, עדיף מאשר פגישה פנים מול פנים כשאנו לא יכולים לדבר עם הצד השני כי אנו מתרגשים והמילים יוצאות לנו מבולבלות בגלל זה.

sh53

New member
עוד נקודה אחת - האם המייל אכן שלה?

כששלחת לה את המייל, האם סימנת אצלך את האפשרות שתקבל הודעה חזרה אצלך במייל שהיא קיבלה את המייל?

PiterPenit

New member
בכלל בכל לא..

לכל אחד יש את הדרך להביע את הרגשות שלו
נגיד אני לא מסוגלת לבוא למישהו ולהגיד לו בפנים שאני אוהבת אותו,
כשאהבתי מישהו אני יתקשרתי אליו ואמרתי לו.. ות'אמתת? שזה לא היה סוף העולםכי התברר לי שגם הוא ..
אז שתבין שזאת בכלל לא טות כי לכל אחד יש את הדרך שלו להביע רגשות

סושסוש

New member
אממ....

תספר ת'מצב אם היא ידיד ה טובה שלך או משו. ולמה כתבת את זה... כל זה.. תלוי במצב

bariska

New member
זאת בכלל לא טעות

ככה תדע בוודאות אם היא מרגישה כלפייך משהו או שלא.. ואם לא.. תמשיך לזרום אל תתיאש בהצלחה =)

נינושש

New member
את בכלל לא טעותתת!!!!!!!

למה שזאת תיהיה טעות.. אבל עדיף גם שתדבר איתה אחי האיימיל..!!

למעלה