NetaOnline
New member
טעות בשלישי
אני בטוחה שכבר מצאו את זה ממזמן אבל בכל זאת... מצאתי את הטעות הזאת עוד בקריאה השנייה (לפני אולי שנה בערך..) אבל פשוט לא הייתי בכלל בתפוז וכשנרשמתי לא היה לי זמן לכתוב אותה ועכשיו סופסוף יש לי אז..
בעמ 202 - 203 " זה נמשך המון זמן אבל המחשבה על הדובשנרייה חיזקה אותו. כעבור מה שנדמה כשעה, המנהרה החלה לעלות...." "תוך 10 דקות הוא הגיע למרגלותיהן של מדרגות אבן שחוקות שטיפסו מעלה עד שנעלמו מעיניו." " 100 מדרגות, 200 מדרגות, הוא איבד את החשבון תוך כדי טיפוס והתבוננות ברגליו" בעיקרון נגיד שזה לקח כשעה וחצי-שעתיים לעבור את המסלול הזה. עמ 344 - 345 "הם השתדלו לנוע מהר, כפופים כמעט עד מחצית גופם." "המנהרה נמשכה ונמשכה. היא היתה ארוכה לפחות כפליים מזאת המובילה לדובשנייירה." בחישוב פשוט: שעה וחצי כפול 2 = 3 שעות עמ 412 " 'והנה אנחנו...' מלמל הארי. 'נכנסנו' " עמ 415 "ואז, לבסוף, אחרי יותר משעה ..." " 'הנה אנחנו באים!' לחשה הרמיוני." הסבר ציטוטים: ציטוט 1: הדרך שהארי עשה כאשר היה בדרך לדובשניירה. ציטוט 2: הארי והרמיוני נכנסו לערבה המפליקה ע"מ לתפוס את רון שנמשך ע"י הכלב השחור (סיריוס) ציטוט 3:הארי לוחש להרמיוני שהם נכנסו כרגע לערבה המפליקה. זה היה כשהם ראו את עצמם נכנסים וחיכו ביער בעזרת המחולל הזמן של הרמיוני. ציטוט 4: הם ראו את עצמם הרגע יוצאים מן הערבה רק לאחר שעה. זה לא הגיוני כי המסלול הזה נמשך יותר מ3 שעות וזה בלתי אפשרי שהם ילכו אותו בהלוך 3 שעות ובחזור שעה. זהו...
אני בטוחה שכבר מצאו את זה ממזמן אבל בכל זאת... מצאתי את הטעות הזאת עוד בקריאה השנייה (לפני אולי שנה בערך..) אבל פשוט לא הייתי בכלל בתפוז וכשנרשמתי לא היה לי זמן לכתוב אותה ועכשיו סופסוף יש לי אז..