טעויות

נינושש

New member
טעויות

מיום ליום אני מבינה עד כמה טעיתי.. עד כמה אנשים טועים כל יום.. נכון מטעויות לומדים.. אבל מטעויות סובלים.. בעיקר עם זה טעויות כל כך שטותיות... הנה אני.. טעיתי... טעויות כאלה מטומטמות... הטעויות הכי קטנות..שבכל יום אני מצטערת עליהן יותר ויותר.. אז למה אנשים טועים?! כי שידעו מה הצד שכלפיו טעית מרגיש, מה הוא חושב..?! נכון הגלגל תמיד מסתובב. לכן צריך לדעת לא לטעות.. לחשוב פעמיים לפני כל החלטה, לספור עד 10 לפני כל צעד. לדעת להעריך את מה שיש לך כי אח"כ שתפסידי אותו ושוב בגלל טעות קטנה תיבכי עליו ותביני שלא הערכת אותו מספיק...!! אני טעיתי לא הערכתי את מה שהיה לי... אנשים או יותר נכון "איש" מסוים שאהב אותי ואני שמתי זין.. ועכשיו אני מצטערת.. חשבתי שזה בלתי אפשרי .. צריך ללמוד, ללמוד להיסתכן.. ואם כבר לטעות אז באופן חיובי.. לטעות כי ניסית ללכת על הכל מאשר לא ללכת על כלום!! כל אחד צריך ללמוד שהחיים הם סיכון אחד גדול.. ואם לא תסתכן לא תשרוד. כי תסבול אח"כ.. תסבול כי לא היסתכנת והפסדת, טעית!!!

נינושש

New member
טוב אנשים..

זה פוסט מהבלוג שלי.. לאלו מכם שלא מבינים למה הכנסתי את זה לפה אז זה בגלל שהמליצו לי לעלות את זה כי זה קשור לנושא הפורום.. אם לומר את האמת לדעץתי זה לא הכי קשור אבל בכל זאת הפוסט הזה בא מהלב ולדעתי זה פוסט מאוד ענייני ואפילו חשוב.

sh53

New member
יש לו חברה כבר?

אם התשובה היא כן, אז כנראה שאין כל כך מה לעשות כי הוא כבר "תפוס". אם אין לו חברה, הייתי מחזרת אחריו, אבל מצד שני נזהרת לא להיות למטרד. מסכימה איתך - שצריך להזהר לא לעשויות טעויות, אך מצד שני אנו רק בני אדם, מטעויות אנו למדים, כל אדם הוא אדם אחר ואם אצלו זאת היתה טעות אולי אצלנו באותו מקרה זה לא יהיה טעות לעשות אותו דבר? אז מה קורה עם הבחור? הוא פנוי או תפוס כבר?

תות15

New member
אז עכשיו..

במקום לבכות להתחרט תנסי לשנות את הטעות שעשית..

אני מציע לך .....

לחשוב אחורה טיפה ולראות שהחלטות שמקבלים בשנייה וחצי הן ההחלטות הכי טובות בחיים ואני אומר לך את זה מנסיון.... ובקשר להוא שאיבדת קודם כל (כמו שהציעו כולם) תבדקי קודם כל אם לא איבדת אותו לגמרי... ואם כן אז תפסיקי לבכות ולהיות בדיכי כי זה לא יועיל ... סתם תבזבזי זמן יקר בחיים קחי ת'עצמך בידיים תחזרי לבלות כה שיותר מהר כי את יודעת גדולים וחכמים מאיתנו אמרו "לא בוכים על חלב שנשפך" ותאמיני לי (לפחות תנסי) שאת עוד תמצאי יותר טובים ממנו וכן חומד מסתכנים בחיים כי "מי שלא מסתכן לא מרוויח" (מאיזה שהוא סרט ישראלי) לסיום חומד קבלי
ענקקקקקקקקקקקקק ותרימי את עצמך כי לבכות לא יועיל מקווה שהועלתי חתולמסטול

למעלה