טס לברצלונה הערב מי באה איתי ?
M Mוניk New member 8/5/03 #2 רגעעע כבר אורזת או יש לך מזוודה ענקית שים אותי שם (בשושו) מרקי טיסה נעימה תעשה חיים ושוב אלינו במהרה}{
רגעעע כבר אורזת או יש לך מזוודה ענקית שים אותי שם (בשושו) מרקי טיסה נעימה תעשה חיים ושוב אלינו במהרה}{
M Mוניk New member 8/5/03 #4 ביטח קקטוסססס מה זה לא ברור מה כבר ביקשתי כולה תכניס אותי למזוודה (ענקית) לכמה זמן אתה נוסע?
ח חן (*_*) New member 8/5/03 #8 ../images/Emo124.gifמרקי.............. כמה גדולה המזוודה? מתי אתה טס? עם מי? לכמה זמן? שיו...איזו חקירה
../images/Emo124.gifמרקי.............. כמה גדולה המזוודה? מתי אתה טס? עם מי? לכמה זמן? שיו...איזו חקירה
ח חן (*_*) New member 8/5/03 #10 זהו? ככה? איזו קיבוצניקית? כנראה תפגוש שם את בעלי- הוא אמור לטוס ביום ב' בבוקר. רק אני נשארת פה
ט טאKילה New member 8/5/03 #13 טיסה נעימה מרקי..../images/Emo24.gif תביא לי מהדיוטי קופסא עם ריח של חוצלארץ.. תהנה טיול כייפי ונעים שיהיה..
טיסה נעימה מרקי..../images/Emo24.gif תביא לי מהדיוטי קופסא עם ריח של חוצלארץ.. תהנה טיול כייפי ונעים שיהיה..
ד דיתוּש New member 8/5/03 #14 טיסה נעימה../images/Emo160.gif אני נוסעת לשם בקיץ... ספר איך היה, אתרים שווים, מקומות שכדאי להגיע אליהם... ובלה בלה בלה ותחזור מהר, כמובן!
טיסה נעימה../images/Emo160.gif אני נוסעת לשם בקיץ... ספר איך היה, אתרים שווים, מקומות שכדאי להגיע אליהם... ובלה בלה בלה ותחזור מהר, כמובן!