טספיה מס' 3- מי נבחר? D:

טספיה מס' 3- מי נבחר? D:

לבדיקה אם נבחרתם לחצו כאן: http://maplestoryt.nexon.net/Default.aspx לבדיקה אם נכנסתם לחצו על השלט "june testers sekected!". וכמובן- מה שאומר שאנחנו נקבל את אריאנט. בהצלחה לכולם!~ אגב, אני נבחרתי ^^

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|קרמבו| נבחרתי שוב. ../images/Emo3.gif

!!!!!

שמישו יתן לי ליהיהות בשחקן :( :( :( :( :( :( :( :( אני מבטיח לא לעשות שום דבר ! :( :( :( איך זה שאני היחידי שלא ניבחר!?!?!? :( :( :( :(

זה הבחינה של מייפל סטורי

יש מייפל סטורי אחר הוא נירקרא TESPIA MAPLE יש בו שרת אחד שניקרא TESPIA ושם כל פעם שרוצים לשים משהו במייפל שמים אותו שם לניסיון ונותנים לאנשים לנסות אותו להעיר על באגים ושיפורים (יש רק איזה 100 או 200 כך שהם יכולים להקשיב לכולם ) יש שם הרבה יותר EXP ממיפל סטורי הרגיל יש שם הרבה יותר כסף והבה יותר סיכוי לדרופים ברגע שאתה עושה עבודה אתה גם מקבל סקילים חזקים מאד שהם בעצם גורמים לך להגיע לרמה 200 ביום XD אם יש עוד שאלות אני ישמח לענות

אמ...

כי זה כיף! והשחקן שלך מועבר לשם(אבל ה% שאתה עולה שם לא נחשבים ...) וזה לאיזה חודש.... וזה הרבה יותר כיף.... אתה רואה דברים שאחרים יראו רק בעוד מספיק זמן כדי שתעקל את זה ..... בכלל !!! אמרו פה שתיהיה אריאנט!! זה הדבר הכי שווה בעולם!!! מיפלצות לרמה 150+ ומיפלצות לרמה 40-80 כ"כ שווה!!!! זו עיר מגניבה כ"כ

Don Nirtin

New member
אין סיכוי שיש מפלצות לרמה 150../images/Emo87.gif

יש רק מפלצות לרמה 20-32. זה הכל.

yarden41

New member
נמנמ

יהיו עוד טספיה כאלו? O_ם" ונמנמ....זה אומר שהולכת לצאת גירסא חדשה למייפל? ;D

Don Nirtin

New member
בוא אסביר ככה../images/Emo87.gif

בכל תקופה מסויימת- לרוב פעם בחודש- חודשיים- יש טלאי (= פאץ'- PATCH). הטלאי בא להוסיף דברים או לתקן דברים. טספיה הינו שרת מייפל שמיועד לבדיקות בלבד. בד"כ יהיו שם 100-200 באגים- כמות מספקת כדי לתקן ולהוסיף. זה לא חלק מהמייפל סטורי עצמו אלא רק חלק משרת בדיקה בלבד.

למעלה