טסט שני

be_roo

New member
אי אפשר לקבוע מבלי להיות שם

מדובר על דקויות שלא ניתן לתאר בכתב (מה אורך המשאית, איזה חלק ממנה הספקת לעקוף, מהם תנאי הכביש במקום מבחינת רוחב, שוליים, ראות, איכות אספלט, באיזה הילוך היית וכמה כח עוד נשאר לסיים את העקיפה וכו' וכו')

wil

New member
היתה שם בעיה שהמשאית האיצה למהירות

המותרת. שנינו יודעים טוב מאוד מה עושים במקרה כזה בחיים האמיתיים (נותנים גז ומסיימים את העקיפה) אבל בטסט מצופה מהתלמיד לא לעבור את המהירות המותרת אפילו ב-5 קמ"ש ואפילו אם זה לכמה שניות לסיום עקיפה. ההוראה של הטסטר לעבור על החוק נשמעת לי מוזרה משהו, במיוחד בהתחשב בעובדה שהם בהחלט מכשילים גם על חריגות לא גדולות מהמהירות המותרת. זה בלי קשר לזה שלהיכנס במשאית מהצד זה לא הפתרון בשום מצב

זה כי הוא אמר לי...

אם הוא היה בשקט אני בטוח ב100% שפשוט הייתי חוזר לימין בלי לעקוף, אבל ברגע שנמצאים בלחץ במבחן וטסטר אומר לך לעשות דבר כזה אז עושים בלי לחשוב
איך לעזאזל אני דווקא נופל על כזה מצב מסובך? הייתי כבר מעדיף ליפול על ברקס בעצור או משהו כזה אני עכשיו אוכל את עצמי בבית

הטסטר היה צריך לסתום ת'פה..

ולתת לי לעשות ת'שיקולים שלי, אם השיקולים מוטעים שהיה מכשיל אותי ולא הייתי מתלונן, אבל העיקר שהיה סותם ת'פה ונותן לי להחליט לבד!

MrJacKasS

New member
אז אתה אומר

שעדיף לעלות על המשאית (זה מה שאתה כתבת) והעיקר שהטסטר לא יגע לך בהגה ויכשיל אותך. יש לך חשיבה מעוותת אני יודע שכולך נסער מזה שנכשלת וזה מעצבן ואתה מאשים עכשיו את כל העולם ואישתו חוץ ממך ..אבל היחיד שאשם פה זה אתה אם תערער העירעור לא יתקבל ואני מבטיח לך את זה וגם אם כן יתקבל תשלם על הטסט השני 300 שקל במקום 415. אז חאלס לבכות

לא, אתה לא מבין...

אני לא מדבר על הנגיעה בהגה... אני מדבר על מה שהוא אמר לי שגרם לי לעשות את זה... אני הפעלתי את השיקול שלי ואמרתי שאם נהג המשאית התחיל לנסוע גם על 70 אין טעם לעלות את המהירות ולעקוף אותו בכוח, עדיף פשוט לחזור לימין וזהו, הטסטר היה צריך לתת לי לעשות את זה ולא להחליט בשבילי, אם הוא היה סותם לא הייתי מסית את ההגה בכזאת מהירות לעבר המשאית. הטסטר צריך לראות את הנהגיה שלי ולמנוע מצבים מסוכנים, זה לא מתקפדיו להתערב לי בשיקול הדעת שלי, הוא רק יכול למנוע את זה ממני אם זה מסוכן או פסול, ולחזור לימין בכביש ריק שהמשאית שמולי נוסעת בדיוק במהירות המותרת לא מסכן אף אחד!

8-AN

New member
ואם זה היה חבר שלך?

בשום מצב! שום מצב אתה לא צריך להגיע לדבר כזה שאתה ככה מסית את ההגה ובמילים אחרות מאבד שליטה על עצמך ועל הרכב... אני מקווה שאת זה אתה מבין לפחות עזוב מה גרם לזה.. יאלה טסט הבא תעבור הטסט הזה נגמר די אין לך מה לעשות איתו כבר

MrJacKasS

New member
אחי

תחכה בסבלנות ..תעבור תטסט ..אחרי שתעבור אתה תצחק על זה שחשבת על זה בכלל גם אני זוכר שנכשלתי בתאוריה ..הייתי בדיכאון מזה לאללה ..הרי "כולם עוברים תאוריה ראשונה ..איזה אפס אני..." וכו וכו' ...אחרי שעוברים בכלל לא זוכרים את זה שבכית על זה שנכשלת .. שכח מזה תמשיך הלאה

be_roo

New member
לשהות ללא צורך בנתיב הנגדי זה מצב

מסוכן. אין לי מושג האם הבחירה שלך היתה נכונה או שהטסטר צדק, אבל הטענה שאסור היה לו להתערב אינה נכונה.

be_roo

New member
שוב, אולי צדקת אולי טעית

אנחנו מפה לא יכולים לדעת. זה לא אומר שהטסטר היה צריך לשתוק ולתת לך לטעות כי טעות במקרה הזה יכולה להסתיים רע.

be_roo

New member
צריך להתעלם ממה שעושית "במציאות"

זה לא רלוונטי לשאלת הטסט. וגם בחיים האמיתיים, השאלה האם להשלים את העקיפה או לוותר עליה תלוי באינספור משתנים (לא כולם נוהגים ברכב שמאיץ פי 10 מהמשאית).

הראות בכביש

היית מעולה, כביש שטוח, ישר וריק... ככה שהוא לא יכול היה לטעון שעיקבתי תנועה כשהייתי בנתיב השמאלי, הקטע הוא שממש על השנייה שהמשאית ראתה שעברתי לשמאל על מנת לעקוף היא האיצה ואז היינו באותו הקו, מה שעובר לי בראש ברגעים האלה זה "אוףף, בבקשה שאני ייתקדם ויהיה לפניו", אבל אין, נשארנו באותו הקו, הסתכלתי כל שנייה במד מהירות והייתי על 70 ככה, ושמעתי בראש את הבוחן שלי בפנימי אומר בהד כזה כמו בסרטים חחח "אסור לעלות על המהירות המותרת לצורך עקיפה". חשבתי שההפך, הטסטר רוצה לראות אם אני אתפתה לעלות על המהירות המותרת:-\ מעניין אותי למה המשאית נזכרה להאיץ ל70 דווקא שהראיתי שאני הולך לעקוף אותה, במיוחד כשהיא רואה שאני בטסט.

8-AN

New member
הממפ...

אולי היא פשוט שמה לב למהירות שלה והאיצה למהירות המתאימה

למעלה