טסט שני

טסט שני../images/Emo128.gif../images/Emo10.gif

אז ככה... יצאתי ראשון, היה כביש בין עירוני של 70 קמ"ש, חד סיטרי עם שני נתיבים, היינו לבד בכביש רק אני ועוד משאית מקוללת של למד!!! עכשיו, התלבטתי אם לעקוף או לא, אז שמתי רגל על הגז כדי לסוע על 70 וראיתי שאני מתקרב, אז החלטתי לעקוף, אותתי ועברתי לנתיב השמאלי, פתאום, משום מה המשאית הבת **** התחילה להאיץ!!! סעמק, אז נסעתי בול על 70 אבל עדיין הייתי באותו הקו איתה, החלטתי לוותר על העקיפה ולחזור לימין, אבל הטסטר הבן **** חייב להתערב, הוא עושה לי "שים גזז ותעקוף מהר", עכשיו, מרוב הלחץ ישר סטיתי ימינה בלי לבדוק במראה וכאילו כמעט עליתי על המשאית, אז הוא התערב לי בהגה!!! סעעמק! הקטע הוא שאם הוא היה סותם ת'פה ולא נותן לי עצות מפגרות הייתי יודע להתמודד עם המצב הזה טוב מאוד!! הקטע הנאחס הוא שרק אני והמשאית היינו לבד בכביש!!! אחרי זה היה לי ממש טסט מושלם, שום התערבות, שום נגיעה, שום הערות. טוב נו, לפחות אני לא כזה בדכאון כי המורה שלי אמר שהנהיגה שלי ממש טובה, ושאלתי אותו מה יש לשפר וכמה שיעורים צריך לקחת הוא אמר "אין לך כלום מה לשפר, אתה עכשיו צריך רק לעבור טסט, אתה מוכן, הנהיגה שלך טובה ואפילו טובה מאוד" יש לציין שבטסט הראשון נהגתי ממש גרוע והמורה אמר שבאמת לא היה לי הרבה סיכוי ושהנהיגה שלי הייתה לא טובה ושצריך לקחת שיעורים על מנת לשפר, ושגם עוד חודש לא כדאי לרוץ לטסט. עכשיו הוא ממש אמר לי שאני נוהג טוב ושאם יש לו טסט לעוד 10 דקות הוא מגיש אותי ושהוא יישתדל ממש למצוא לי טסט לשבועיים הקרובים...

costaet

New member
אז למה לא עשית את מה שצריך

לפני שהטסטר התערב? סביר להניח שהוא נתן לך זמן לפעול לפני שהוא התערב והיית צריך לפעול בזמן ולא להגיע למצב שהוא בכלל אומר משהו. ובמקרה והוא אמר לך לעשות משהו זאת לא סיבה להתנגש במשאית...

אז זהו ש...

מהרגע שעברתי נתיב על מנת לעקוף המשאית המעצבנת הזאת התחילה להאיץ... אז כבר לא היה צורך לעקוף אותהכ י היא נסעה ב70 ואסור לעבור את המהירות על מנת לעקוף, אז רציתי לחזור בחזרה לימין, הטסטר לא היה צריך להגיד לי לישם גז ולעקוף כי נסעתי על 70 בדיוק!!!

costaet

New member
נשמע קצת מוזר אבל

בכל זאת לא צריך להתנגש במשאית בגלל זה...

ד"א

בטסט הייתי ממש רגוע יחסית, לפניו לקחתי טיפות הרגעה טיבעיות כאלה, שהיה רשום עליהן בין 20-40 טיפות, לקחתי 40 חחחחח בשיעור שליפני הטסט הייתי רגוע מידי!!! חחחח הייתי כזה בסטלה קטנה.. אבל בטסט עצמו הלחץ עלה וכנראה איזן את הטיפות...

Metal † Heart

New member
באסה..

למה הוא לא נתן לך לחזור לנתיב וזהו?.. לא נורא, לא ביג דיל, זה לא שיש לך איזו בעיה רצינית בנהיגה שאתה צריך לעבוד עליה, טסט הבא.
[נראה מי יעבור קודם, אני או אתה.
]

חחחח כה צודקת..

בגלל זה אני גם לא בדכאון... נקווה שטסט הבא אני אפול על מישהו נורמאלי!! חחחח נקווה שאת
וזהו... אני כבר רציתי לחזור לנתיב, בשביל מה המטומטם הזה לא יכול לסתום את הפה שלו ולא להתערב לי בשיקולים!

Metal † Heart

New member
אפשר לערער

אבל גם אם הערעור יתקבל, זה לא יתן לך הרבה, סך הכל בטסט הבא תהיה פטור מלשלם את ה 115 ש"ח..

../images/Emo10.gif

סעמק... היה לי כזה טסט מושלם חות מהדבר הדבילי הזה!! למה לעזאזל המשאית הזאת הייתה צריכה ליהיות שם למה??? אגב, יש לך כבר תאריך לטסט חדש?

Metal † Heart

New member
חח

גם אני יום שלם ישבתי וקיללתי את הגרגירי עפר שהיו על הכביש בזמן הטסט שלי.. אין מה לשבת ולאכול את עצמך על זה.. מה שהיה היה, נקווה שפעם הבאה יהיה יותר טוב.. (אני צריכה להתחיל להקשיב לעצות של עצמי...) לא.. יום ראשון יעברו שבועיים אבל יום שני יש לי פסיכו'.. רק אחרי שאני אפטר מהמבחן המעיק הזה, אני אתחיל לחשוב על עוד טסט..

תות15

New member
וואי באמת מבאס..

נקווה שבפעם הבאה תעבור
ואני גם כמוך.. דווקא כשהמורה או אבא (המלווה) מתחילים לדבר אני עושה שטויות..

מזל אבל לפחות

שאני עצבני ולא בדכאון!! העצבים יעברו לי בימים הקרובים שאני אסיים לשחרר את הקיטור ואת כל הקללות שבאוצר מילים שלי על הטסטר... הדכאון בטח לא היה עובר לי שבוע...

NewUser4

New member
במקום להוציא קיטורות על הבוחן

תלמד מהטעויות שלך. תרגל עקיפות. כי עפ"י דבריך ניתן להבין שהעקיפה שלך לא הייתה טובה, מהוססת, ומסוכנת.

אתה כסטסטר היית מכשיל אותי

אם היה קורה את המצב הזה והייתי חוזר בחזרה לימין בלי לעקוף?

למעלה