טסט ראשון...

NewUser4

New member
אז תשפוט אותה כמה שאתה רוצה

חבל רק שהדעה שלך לא נחשבת כלל. כפי שאמרתי, אני מאמין יותר לבוחן בעל הנסיון, מאשר לנער חסר הנסיון, ללא שום נסיון בבחינת נבחני נהיגה, אשר יושב מאחור (לא רואים מאחור כמו שרואים מקדימה), ורואה את המבחן של הנבחנת השנייה מנקודת המבט שלו, כאשר סביר להניח הוא מעוניין לצאת טוב יותר ממנה במוחו. בסופו של עניין, אם תכשל תקבל טופס סיכום מבחן ובו כל הסיבות בגינן נכשלת. יש לקחת טופס זה ולעבור עליו עם המורה יחדיו כדי לשפר את אותן טעויות. בקשר לתלמידה השנייה, זה אפילו לא עניינך.

recoil

New member
היית צריכה לעבור ברמזור

את לא יכולה להגיע במהירות גבולית ואז להחליט בשניה האחרונה אם לעצור או לא.. אם את באה מהר ואז צמודה לקו תעברי בכתום, אם את רואה כתום ממרחק שמספיק לעצור, תעצרי.

ובאותו עניין

גם אני עשיתי היום בבוקר טסט בצפון תל אביב. הבעיה היא שהייתה לי רק הזדמנות אחת לעבור מכיוון שאני טסה לניו יורק מסוף חוה"מ פסח -לתקופה ארוכה של לפחות שנתיים. בכל מקרה, הגענו לצומת לא מרומזר והיה תמרור של תן זכות קדימה, אני הייתי אמורה להמשיך קדימה, האטתי ואפילו הורדתי להילוך ראשון, התחלתי לגלוש ומצד ימין הגיע רכב, שעוד היה די רחוק ולא בא במהירות רבה. ראיתי אותו וכמו שאמרתי גלשתי, ואז כבר קדמת הרכב הייתה בתוך הצומת... חשבתי לעצור ואז אמרתי שאם הרכב כבר בצומת אז אני אמשיך, גם ככה הרכב השני עוד לא הגיע לצומת עצמה ואז הוא בלם אותי. כפי שאמרתי, זו ההזדמנות היחידה שלי לעבור את הטסט, ואמרתי לטסטר (שאגב היה ממש נחמד) שהוא היה עוד רחוק והוא אמר לי שאנחנו לא בתחרות. יש לציין שזה היה עוד בתחילת הטסט והוא עוד נתן לי טסט שלם אחר כך, כולל חנייה.... בזמן החנייה לא הרמתי מספיק תקלאץ' והוא אמר לי:"חמודה, את לא מספיק מרימה תקלאץ'" ואז אמרתי לו (הייתי כל כך אדומה אחרי הברקס) "מה זה משנה?גם ככה נכשלתי". הטסט המשיך אחרי הברקס כ 20 דק', יש לציין כי לפני הפנייה לדיזיין סנטר בחזרה הוא אמר לי "שימי לב משמאל", כי הנתיב שם נסגר. ואמרתי לו- "כן ברור, אני מסתכלת". משום מה המורה שלי חושב שיש עוד סיכוי, כשלי ברור שזה כשלון, רק לא ברור לי למה עוד הוא נתן לי אחר כך טסט שלם וחנייה והכל. האירוניה היא שאחרי הברקס - בשל הטעות המטופשת שלי (ושוב, הרכב שלי כבר היה בצומת וההוא עדיין לא) נהגתי מעולה, כמו שלא ניתן להבין בכלל. באמת מעולה. וזהו. זו היתה הפעם היחידה שיכולתי להצליח, והרסתי את זה.

jazzistco

New member
לא ממש הבנתי איך זה הולך....

אומרים שאת הטסט עושים עם הרכב של מורה-הנהיגה שאצלו לומד התלמיד. אז איך יכול שבוכנים 2 תלמידים באותו האוטו ? (בקיצר, לא הבנתי...
הייתי שמייח אם מישהו היה יכול להסביר איך כל זה הולך...)

Krishi

New member
2 תלמידי הנהיגה הם מן הסתם

תלמידים של אותו המורה.. חחח... בהתחלה אחד התלמידים נוהג והשני יושב מאחורה... הטסט נמשך בדרך כלל בסביבות 20 דקות (זה תלוי בטסטר) ואז הטסטר מבקש לעצור איפשהו ולהתחלף עם התלמיד השני ואז התלמיד השני עושה את הטסט בערך 20 דקות וחוזרים למשרד הרישוי
עוד משהו? מהר.. כי אני עוד 7 שעות חוזר לבסיס לשבוע

mikeyy

New member
חוזרים למשרד הרישוי??

ממש לא...המורה אמר לי שהטסט יהיה באזור שאני נוסע בו תמיד. מאיפה שאני מתחיל תמיד עד איפה שאני מסיים.. אני מחיפה, יש מצב שבערים אחרים זה לכיוון משרד הרישוי ובחיפה לא?!

Krishi

New member
תראה...

את הטסט מתחילים במשרד הרישוי, אז התלמיד הראשון יוצא ממשרד הרישוי של העיר שבה הוא נבחן ונוסע לאן שהטסטר ירצה.. ואחרי שהמתחלפים אז התלמיד השני נוהג לאיפה שהטסטר רוצה אבל בסופו של דבר הם צריכים לחזור למשרד הרישוי.. חחח.. מה חשבת? שאחרי הטסטר גומר את הטסט של התלמיד השני איפשהו בעיר ואז נוהג חזרה בעצמו למשרד הרישוי? חחח

mikeyy

New member
כן וזה גם מה שראיתי כיום

היום ראיתי 2 טסטים, ואלו שעשו אותו נסעו עם המורה שלהם, הביא אותם הביתה, והטסטר וגם הטסטרית הלכו לאנשו...לא יודע לאן NewUser4 אפשר הסבר בבקשה?..

Krishi

New member
נו...

אחרי שהם חזרו למשרד הרישוי הטסטר הלך לאן שהלך והמורה החזיר את התלמידים כל אחד לביתו...

mikeyy

New member
לא

הטסטים היו באזור שאני נוסע בו כל הזמן, בכלל לא קרוב למשרד הרישוי

נ א ו ק ו

New member
זהו זה רשמי...

נכשלתי! קצת מבאס, במיוחד שאני צריכה לחכות עוד איזה חודש עד הטסט הבא כי המורה לנהיגה שלי בחול בפסח... מה לעשות, לא נורא! אגב, הסיבות שהוא הכשיל אותי בכלל לא היו אלו שחשבתי (ורשמתי כאן למעלה). מסתבר שלא נסעתי במרכז הנתיב (?!) וגם שלא התאמתי את המהירות שלי לתנאי הכביש (?!?!?!) אני אוהבת את הטסטר שלי, מה איתכם? :)

NewUser4

New member
במקום לזלזל במה שהבוחן כתב

שימי תשומת לב רבה יותר על הדברים שציין הבוחן בטופס סיכום המבחן, ודאגי לתקן ולשפר אותם עד הטסט הבא בעזרת המורה.

למעלה