טסט ראשון...

נ א ו ק ו

New member
טסט ראשון...

היי פורום נחמד... אז היום היה לי טסט ראשון ואין לי מושג אם עברתי או לא! אני כל כך מקווה שכן!!! (נמאס לי משעורי נהיגה!! לא יכולה יותר). היה לי טסטר דווקא יחסית נחמד למרות שהרבה חושבים שהוא מנייאק (פוסידון מהרצליה). הוא אמר יפה בוקר טוב ובהצלחה ואילו דיבר לכמה שניות בטלפון... אז ככה, נסעתי ממש טוב- חלק ועם בטחון (וכמובן בזהירות...) אבל היו שני דברים שהמורה שלי אמר שהם גבוליים: דבר ראשון, נסעתי בכביש מהיר ונתיב אחד מימני היה מיניבוס שבא להתחיל נסיעה ואז הטסטר הסיט לי קצת את ההגה ואמר לי להזהר כשיוצאות מכוניות... (בטעות אמרתי ממש בקול רם שיט!). דבר שני, הייתה צומת והיה רמזור ירוק, ואז די קרוב לקו עצירה התחלף לכתום ועצרתי בפתאומיות והוא שם ברקס יחד איתי (ממש מתוזמנים אנחנו...). זה לא שלא עצרתי!! אוף. אני מקווה שהוא יתחשב. חוץ מזה הכל היה חלק, אלא אם כן הוא לא אמר לי משהו... אגב הנבחנת השנייה הייתה על הפנים ואם היא עוברת ואני לא אני לא יודעת מה אני אעשה...! אז מה אתם אומרים? עידוד בבקשה!! אני ממש במתח. צ'או! :)

G e o r g i a

New member
קשה לדעת...

האמת שבדר"כ נגיעה בהגה וברקס זה לא סימן טוב, אבל זה די שונה במקרים שלך. גם אם לא עברת ממש לא נורא. זה כולה טסט ראשון.

NewUser4

New member
טסט

על פניו נראה שלא עברת. בעצם, בהסטת ההגה הבוחן מנע תאונה. אף עפ"י שהמיניבוס הוא זה שהיה צריך לתת לך את זכות הקדימה (כך זה מובן מהסיפור שלך), אין זה סיבה להכנס בו, אלא כל עוד ניתן למנוע את התאונה, יש לעשות כן. כלומר, אין כאן עניין של צדק (את או המיניבוס) אלא עניין של זהירות ועירנות כללית. בעניין הבלם, כנראה שהבלימה שלך לא הייתה חזקה דיו, והבוחן היה צריך להוסיף עוד כוח לבלימה. בנוגע לנבחנת השנייה. תני לטסטר לבחור אם להעביר אותה או לא. הוא לא אמור להשוות ביניכם, וכל נבחן נבחן לבדו ללא השוואות לשני. מעבר לכך, זה ידוע שנבחנים נוהגים לראות את כל הטעויות הקטנות ביותר של הנבחנים השניים. לפעמים כלל לא מדובר בטעויות ולפעמים אלה טעויות שהטסטר בוחר להבליג עליהם עקב נהיגה טובה כללית. התופעה הזו, כנראה עקב מעין מחשבה עצמית של הנבחן שהבוחן משווה ביניהם, אזי הוא מגזים בעיני עצמו את טעויותיו (וכאמור, לפעמים אי טעויותיו) של הנבחן השני.

AndreaCorr ©

New member
לא מעוניינת לאכזב

אבל הטסטר הזה מכשיל על דברים הרבה יותר פעוטים, אז בטח ובטח שעל נגיעה בהגה וברקס. לא נורא!
בהצלחה בטסט הבא.

נ א ו ק ו

New member
אוף

ביאסתם אותי. אני יותר נוטה להקשיב למורה שלי אבל שאמר שיש סיכוי של 50 אחוז בערך שעברתי. בקשר לתלמידה השניה, אני אשפוט אותה כמה שאני רוצה! (מה זה פה פורום נימוסים?) הוא שם לה חמישה ברקסים, היא כמעט התנגשה בשתי מכוניות והוא נהג לה במשך איזה 30 שניות ברצף. עברה?

SpOmA

New member
זה טוב לשפוט אנשים אחרים רק בגלל

שזה טיפה מנחם אותך.. האמת אין לי שום דבר נגד זה שאת שופטת את התלמידה השניה, ואם זה מרגיע אותך שהיא תיכשל ואת אולי לא, אז סבבה. אז קבלי

wildgirl1

New member
אממ תחכי לתוצאות

פוסידון הוא טסטר שלא מכשיל סתם לדעתי. מי המורה שלך? תעדכני

Krishi

New member
שם של טסטר שלא היית רוצה לפגוש

יש עליו סיפורים שהבן שלו נהרג בתאונת דרכים ומאז הוא בקושי מעביר תלמידי נהיגה, לא הטסטר שהיית רוצה לעשות אצלו טסט...

AndreaCorr ©

New member
הבן שלו לא נהרג בתאונת דרכים

הבן שלו נהרג בצבא. אבל בלי קשר הוא בהחלט מאד קשוח וקשה לעבור אצלו טסט...

נ א ו ק ו

New member
זה לא באמת השם שלו

עד כמה שאני יודעת השם האמיתי שלו זה בוסידן, ואיכשהו זה התגלגל ל"פוסידון". (שזה גם מתאים כי פוסידון זה אל הים הגדול והמפחיד מהמיתולוגיה היוונית...! חח) אני כל כך רוצה לעבוד את הטסט הזה, אני משתגעת!! אם אני עוברת אני אהיה המאושרת באדם...

m o s h 1 0

New member
מי המורה שלך?

בהצלחה בטסט הבא... אל תתאכזבי מזה. טסט ראשון מאוד מקפידים.

למעלה