מה הקשר בין סגנון המוסיקה והווליום
לאישיות של הבן אדם ? ומעבר לכך, סגנון חיים?? Give me a break. הוא אוהב את המוסיקה הזו ובאותו הרגע התחשק לו לשמוע את השיר בווליום גבוה, אז? לא קרה לך ששמעת איזה שיר ברדיו או שיר בדיסק ופתאום הגברת טיפה ? גם אם לפעמים זה נשמע אל מחוץ לחלונות הרכב? אז נכון, כשמדובר בשרית חדד, זה רע. כשמדובר באיזה טראנס או שיר ישראלי מוכר - זה בסדר? אני שומע מוסיקה ישראלית , החל מרוק ישראלי ועד מאיר אריאל, וכן, לפעמים אני נכנס לחנייה ותוכל לשמוע את המוסיקה שלי גם בחוץ. מה אני ? פריק ? ערס ? אדם עם סגנון חיים מוזר ? ואני לא יודע מה גילך ואם שירתת בצבא, איפה וכמה זמן, אבל "מהמעט" נהגים שיצא לי לפגוש בצבא, הרבה מהם היו אינטלגנטיים ומשכילים בצורה יוצאת מן הכלל, אנשים מבריקים ומוצלחים מכל הבחינות, אנשים טובים שלא יכלת להגיד עליהם מילה רעה. כמובן, פגשתי גם בסוג אחר של אנשים, פחות איכותיים, פחות מבריקים, פחות חכמים, אפילו אנשים בעייתיים - ולאוו דווקא נהגים. למען האמת, בשביל להיות נהג משאית בצבא צריך משמעת מאוד גבוהה, בעיקר כשמדובר בנהג על משאית. הוא נוהג ברכב כבד, מצריך תכנון נסיעה מדויק וריכוז גבוה כל הזמן. מעבר לכך, בכל המשאיות מותקן טכוגרף שפועל כל הזמן ורושם את המהירות בה נסע הנהג בכל רגע. ולמען הסר ספק, אני לא נהג בצבא ולא בעל רשיון צבאי מכל סוגשהו, אה, ואני גם לא שומע שרית חדד.