טסט לרכב

סי גל

New member
טסט לרכב ../images/Emo73.gif

אוווווףףף פעם ראשונה בחיי שאני צריכה להתעסק בדברים האלה ... תמיד הוא זה שדאג לטיפולים למוסך לטסט .. טוב נו .. מחר הולכים לעשות טסט לאוטו מקווה שיעבור בסדר ..

n o g a1

New member
תתכונני לזה

כמה גברים מציצים לך מלמטה... בהתחלה מביך אך מתגברים!

תתרגלי

אין יותר מי שירוץ לטסט עבורך. בשלושה חודשים האחרונים, קניתי שני רכבים לבד!! עזבי שבראשון קצת תחמנו אותי, אבל בשני למדתי. רצתי למכון בדיקות, משרד הרישוי, ביטוחים, טסט - הכל לבד!! שיהיה בהצלחה!!

../images/Emo6.gif יאללה טלילון

תביא אותה בעוד בדיחה. קצת מצוברחת היום
אבל לא על כורדים, אוהבת בדיחות קרש!! כמו: ברווז וברווזה שוחים באגם הברווז החרמן אומר לברווזה: תגידי אשפר לגעת בך?" הברווזה עונה: גע, גע
אימאללללה, אחרי הבדיחה הזו בטוח מנדים אותי מכאן

Netta79

New member
תמיד יש את אבא../images/Emo13.gif

שקנה לי רכב (מתנת גירושין קראתי לזה ) שעושה בשבילי את הטיפולים והטסט שמחליף גלגל כשצריך שמתקין מדפים מתקן ה-כ-ל בבית שלי שאני מתה עליו!!! איזה כייף לי " לאבא שלי יש סולם ... מגיע כמעט עד שמים ..." מה שכן ... לחבר את הכבלים לממיר ה TV עדיין לא קראתי לו אז כבר כמה זמן שאני נטולת בידור דלוח לא אוהבת להיות תלויה אוהבת שדואגים לי! ( ומה איכפת לי ? תגידו מה שבא לכם)
~נטע

vered 37

New member
סיגל מתוקה

קטן עלייך... אצלי הוא תיקן בבית הכל.כל מה שקשור לבית.. מעולם לא נכנס אלינו בעל מקצוע הביתה. וכמובן שטיפול שוטף ברכב שליכולל טסט. השבוע הכנסתי את הרכב שלי למוסך כי הלכו הברקסים.. מעולם לא ראיתי איך נראות רפידות וצלחות..(ברקסים ) בשבילי זה סינית..אז החלטתי להגדיל ראש וללמוד. ביקשתי מבעל המוסך לראות איך מפרקים את הגלגל..ולראות במו עיניי כיצד זה נראה.. פירקו הכל הראו לי והסבירו לי.. אז עכשיו למדתי משהו חדש !!! מה גם שעכשיו אי אפשר לעבוד עליי גם אם רוצים. ו....... החלטתי לצבוע את הבית. היו כמה מקומות שהיה צריך לתקן עם שפכטל.. חשבתי לעצמי ..איך אני עושה את זה לבד. זכרתי איך האקס תיקן. לקחתי גבס עירבבתי אותו עם מים בקערה... טיפסתי על הסולם ותיקנתי לבד.. אין לך מושג איך הרגשתי טוב עם עצמי כי זה יצא ממש מעולה. אחכ צבעתי וזה יצא מושלם. מסקנה..... אפשר לעשות הכל לבד..לא ממש צריך גבר בשביל זה... רק בשביל ____________ כי אין ברירה.
אלא אם כן זה מלאכותי...

סי גל

New member
../images/Emo6.gifהרגת אותי ורד

אני רק נכנסת למוסך ישר אפשר להבין שהנה הגיע בחורה שאפשר למכור לה פה את כל המוסך ואישתו ...
אפשר לעבוד עלי ב-ק-ל-ו-ת ... בקשר לעיניני הבית אין לי שום בעיה מתקנת הכל מסדרת הכל . אפילו קניתי כסא למחשב והרכבתי אותו לבד..
סיגל- יושבת על הכסא החדש, מקלידה ביד אחת וקרמבו ביד השניה (הזדהות מהשרשור הקודם ...)...

למעלה