טסט לרכב

חנתי

New member
עכשיו אני מבינה שהאקס ידע...

הוא תמיד שלח אותי לעשות את הטסט ותמיד הלך חלק... גם נזכרת שעשה בי שימוש כגובה "טובה" - לקוחות שלא שילמו לו, שלח אותי בתמימות לגביה רגילה וזה עבד כמו קסם. מדהים כמה כח יש בידינו הנשים, אבל לי בכל אופן אין את השכל להשתמש בו, אולי יום אחד אלמד. והנה הזדמנות לבקש סליחה מכל מי שנפגע ממני כאן או שם בכוונה או שלא.

ואוו

כ"כ מבינה את הפחד הזה, כ"כ מבינה שעשיתי הכול בכדי להתחמק מזה. ובכול זאת, עכשיו אני צריכה לקחת את האוטו לטיפול. בעצם... לא ממש עכשיו, הייתי צריכה לעשות את זה לפני 1,200 ק"מ אבל אני משותקת. לא מסוגלת לעשות את זה

° זואי °

New member
תעברי לאופנוע

הבוחנים נורא אוהבים לראות בחורה על אופנוע (כמה שיותר כבד יותר טוב). מנסיון, כשאת באה על אופנוע, הם יותר עסוקים בלהעיר הערות ופחות בלבדוק את האופנוע. ככה, עובר הרבה יותר בקלות.

ג ל י ן

New member
../images/Emo73.gifאופס עברתי גם בלי...........

מנורה בפנס הצדדי. עברתי טסט בדיוק ב-5 דקות , כמה ימים אחרי הלכתי למוסך של אחי לבדוק משהו וא שואל איפה המנורה בפנס הצדדי , ואני גורנישט מה היא שבורה והוא עונה אין לך בכלל מנורה. אל תלכי עם מיני או חולצת בטן, לכי טבעית רק כמו שאת הולכת הרגע לבליינט דייט שחיכית לו המון זמן והפגישה מתוכננת ב.............מכון הטסטים , חיוך והופ מקבלת רשיון חדש.

ד ו ל ה

New member
נשמה...

עם היתרונות הטבעיים שלך (במיוחד שני אלה מקדימה
) וגם מהכרות קרובה של אישיותך המלבבת
לא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה...
דולה (אחת מחמש)

סי גל

New member
עברתי עברתי עברתי

בקלי קלות היה משעשע ביותר מרוב הרעש שהיה שם הוא ביקש להדליק וינקר מאחורה ואני -אני שמעתי וישר . הפעלתי וישרים מאחור והבחור שם נקרע מצחוק ...
זהו .תמיד יש פעם ראשונה לכל דבר .... גמר חתימה טובה לכולם , וצום קל .

אייל 401

New member
ישששששששששששששששששששש

לא ישנו יומיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם צום קל

למעלה