טסט לרכב

אני תמיד הולכת רגיל, לא גופיה ולא

נעליםם נכנסת, ואיך שקולטת את הבודק, מוציאה את הראש,דופקת חיוך מאוזן לאוזן ואומרת לו "הייייייייי מה ענינים????????" כשהחיוך עוד על הפנים, כאילו רק אתמול נפגשנו. ואז דופקת איזה משפט מחץ שקשור אליו, משהו שירים לו את האשכיות, ומאותו הרגע, השמים הם הגבול. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואני הולכת כמו אישה בהריון ../images/Emo6.gif

שאוטוטו עומדת ללדת , שואל למה אין ראי קדימה , אומרת אתמול פרצו לי , שואל למה גלגלים לא הכי ,,,,, אומרת יש לי שכן שלא אוהב אותי ועו"ל ואז הרכב עובר מכה ראשונה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, נו טוב קודם אצל חשמלאי רכב ,

מקווה שלא יעבדו עלייך

הם ראוים אשה שלא מבינה גם עושים לה עיניים גם גורמים לה לחשוב שעושים לה הנחה וגם דופקים במחיר תהיי ג'דאית ואל תקחי כל דבר שאומרים לך (הכוונה במוסכים אם צריך לתקן) תעשי השוואת מחירים בהצלחה

היתרון שלי הוא

שהאקס לא עשה אף פעם כלום לפחות לא ברכב שלי.הוא הבין בדיוק כמוני ברכבים וכל השנים אני הייתי הולכת להעביר את המכוניות שלי טסט. החודש מכרתי -וזה לראשונה לבד, וקניתי- גם לראשונה לבד, אוטו חדש. הפטנט בטסט הוא לעשות כאילו. כשמסבירים לך מה לא בסדר תהנהני כאילו ידעת מראש שזה לא תקין, כאילו שאת יודעת מה צריך לעשות הרי בין כה וכה אם יהיו תיקונים, יתנו לך ארכה של שבוע לתקן. אז כבר תראי איך ומה את עושה. בהצלחה, הרבה אויר וסבלנות.

אתן מסוגלות ליצור חיים חדשים...

אז טסט לאוטו זו בעיה?... חישבי על זה כך, ושום דבר לא יראה גדול מדי. בהצלחה

n o g a1

New member
אנחנו..

יוצרות חיים חדשים??? מה אנחנו אמבות??? יוצרות חיים חדשים באדיבותם של הגברים הנכבדים.. בלי קשר , קטן עלינו טסט לאוטו.

סי גל

New member
בליצור חיים חדשים

אנחנו דווקא מבינות משהו ..
בעיניני מוסך קצת פחות...

ערסlight

New member
אתה, אתה, בוא רגע לצד.

כבר כתבנו כאן שהתחנפות היא דרך עלובה וגם הלא יעילה להתחיל עם נקבות. מקסימום יגידו שאתה חמוד וכאלה. [וזהו] זה לא עושה להן את זה. תקרא ותבין.

להבדיל ממך, יש לי מספיק צדדים...

שבבוא היום ימצאו חן בעיני מי שאחפוץ בה - אני, לא צריך להתחנף לאף אחת שארצה את יחסה. תקרא, תבין - אם תצליח...

רחלי228

New member
הופעה מוקפדת ומחשוף

יכולים לעזור. גם חבר קרוב, ידיד וכו...יכולים לעזור באותה מידה

או מחשוף או חבר.....

אי אפשר את שניהם..... רק מהתסכול שהמחשוף תפוס הוא לא יעביר אותך סטס.

למה שלא יעבור בשלום?

עשית הכנה לטסט? אם כן אז הכל בסדר... אין סיבה להיות מודאגת.

amitshein

New member
ואני אומר: תמיד יש פעם ראשונה...

פעם ראשונה בטסט כמו פעם ראשונה בסקס... חושבים שנהנים כי לא יודעים איך זה באמת.... אבל לרגע ברצינות. אני אומר שרק מי שמנסה מצליח. קראתי בשירשור על השפכטל לקירות שמישהי עשתה בפעם הראשונה. כן, גם אני התחלחתי ככה. בפעם השנייה כבר היה יותר טוב. ובפעם השלישית? בפעם השלישית גם היא גמרה....

למעלה