טסט חורף

Netanel17

New member
דרך נוספת שאתה יכול לדעת אם יש לך

ABS זה כאשר אתה מדליק מסובב את המפתח, נדלקות נורות בלוח השעונים. נורה אחת היא בצבע צהוב בד"כ בעלת עיגול שבתוכו כתוב ABS היא נדלקת לשניה ואז נכבת, אם יש לך את הנורה הזו יש לך ABS

הממ

תבקש מהמורה הסבר, תשתדל גם לעשות שיעור כשיש גשם כדי שבטסט זה לא יהיה פעם ראשונה...

learndriving

New member
גם תבקש מהמורה לעשות שיעור

כשיש שלג, ברד,מבול, חמסין (בלי מזגן ברכב!),ערפל....... כדי שתדע איך לנהוג במזג אוויר כנ"ל בצפון אירופה....

learndriving

New member
חהחה ... יש לי תשובה מעולה אליך

שלא אסתכן ולא אנהג במזג אוויר כאלה שציינתי קודם אלא רק גשם וזהו!

learndriving

New member
בואי נטוס למדינות סקנדיבה שבה

יורד שלג בחורף.
דרך אגב, הייתי רוצה לחלוק איתך על החוויה האמיתית שחוויתי. גרתי כשנה במדינת מרילנד ליד וושינגטון די.סי. בארהב. הייתי אמור להגיע לביה"ס בזמן ירד שלג כבד אך נתקעתי בבית כי כמעט כולם לא רצו לנסוע ברכבי פרטי שלהם בזמן ירד שלג כבד. גם פעם הייתי אמור לחזור הביתה מביהס בזמן ירד שוב שלג כבד. נסעתי באוטובוס ונחרדתי מאד כי האוטובוס לפעמים החליק בכביש למרות הנהג האוטובוס ניסה להאיט אך לשווא והתקשה. למחרת כמעט כל מקומות עבודה ובתי ספר נסגרו בשל מזג האוויר גרוע. גם פעם נסעתי עם הידידה שלי ברכב פרטי בכביש מהיר ופתאום שפך מבול חזק אלינו. אני מתכוון שממש מבול כבד מאד ואי אפשר להאיץ והיינו חייבים לעצור באמצע כביש מהיר איפשהו לזמן מה. זה מאד לא פשוט אך העיקר שהיינו בשלום. לכן בארץ ממש מזג אוויר מושלם לתלמידי נהג חדש כדי להתנסות לנהוג בזמן גשם. אבל שלג, מבול, ברד.... אין לנו נסיון על כאלה!!!

learndriving

New member
דרך אגב, מאד התחרטתי שלא למדתי

בשיעורי נהיגה בארהב כי שם יותר קל לעשות טסט ופחות הוצאות שיעורי נהיגה מאשר בארץ. יש לי כמה חברים מארהב שעדיין קשר איתי. סיפרתי להם על שיעורי נהיגה שאני כבר לקחתי 55 שיעורים ובזמן האחרון עדיין אין לי תאריך לטסט. הם היו ממש בשוקשלקחתי כבר 55 שיעורים והם אף פעם לא שמעו מישהו שכבר לומד יותר 5 עשרות בשיעורים ואין דבר כזה שהם שמעו בחיים שלהם. איזה באסה שלא למדתי "למד" בזמן ששהיתי שם...

למעלה