טנסגריטי

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
טנסגריטי

מחפשת מישהו שילמד אותי "טנסגריטי", מכירים?
mai (שכבר יודעת שהולך להיות לה ים מצוין!)

yom

New member
בת"א

למרות שאם יש מספר רכבים, עדיף בגבעת עדה, שם לא נהיה מוגבלים בזמן והאנרגיה אחרת- זו נסיעה של 45 דקות מת"א

kung fu

New member
אני יכולה להגיע לגבעת עדה

אני אהיה באיזור (עשרים דקות משם) ביום שישי. אבל נראה לי שבטח השאר מעדיפים בת"א. אז שיהיה ת"א
זה גם יהיה נפלא.

רשף כשף

New member
כמעט לא יכלתי להגיע

אבל בסוף אני מגיעה! הצלחתי לסדר את התכניות ככה שאני אהיה בתא ביום שישי. לא אכפת לי גם בגבעת עדה, אם נפגשים קודם בתא.

kung fu

New member
אני מכירה מישהו שמלמד מעברים קסומים

הוא מלמד במרכז ת"א, בימי רביעי. הוא כתב פה בניק yom. רגע, אני אמצא את הפרטים שלו

אני בעד תנועה אינטואיטיבית

אם תבדקי את הטנסגריטי, טאיצ'י ועוד אומנויות לחימה, תראי שהם סך הכל אותו דבר. המטרה שיחרור חסימות, חיבור לעוצמה התמידית של השינוי, זרימת אנרגיה בריאה, קבלת ידע וכו'. אין אף אחד בעולם שיכול לומר לך איזה תנועה תיהיה נכונה לך עכשיו ברגע זה, גם לא את. רק האינטואיציה יודעת. תראי שאחרי כמה נסיונות של תנועה אינטואיטיבית את בעצם עושה הרבה מהתנועות ה"ידועות" מטנסגריטי וכל השאר. אז את יכולה להשוות ולדעת אהה כשעשיתי את התנועה הזאת כנראה שהעברתי אנרגיה מפה לפה וכו'. אבל בתכלס זה לא ממש משנה. בתנועה אינטואיטיבית אין טעויות, הכל נכון ובדיוק בזמן.

yom

New member
זה לא מדוייק

המעברים הקסומים לא דומים לשום שיטה אחרת במהותם משום שבשונה משיטות אחרות שמטרתן להזרים אנרגיה שקיימת , המעברים הקסומים מחזירים אנרגיה שיצאה משימוש. זו אחת הסיבות לתחושה המיידית, אצל רוב האנשים, של עוצמה ומשהו שמשתנה - מייד בסיום התרגול. זו גם הסיבה שלא צריך לתרגל שנים ארוכות לפני שרואים תוצאות, כמו בחלק מהשיטות האחרות. ובעניין התנועה האינואיטיבית, זה נכון, יש הרבה תנועות שמשפיעות עלינו והמעברים הקסומים הם בסיס נפלא. חוויה שווה אלף מילים, תתרגל ותבדוק בעצמך...

yom

New member
לכל המעוניינים

זה לינק לכתבה מוואלה אסטרולוגיה מתוך מאמר שכתבתי בנושא, http://astrology.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=&id=460321 מעבר לתרגול הקבוע, אני מזמין את כולם למפגש תרגול של המעברים הקסומים ,לחברי הפורום. על פי ההיענות נקבע יום מתאים... זרקתי כפפה :) להתראות, אהד

למעלה